Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανατρίχιασα και μόνο με το ηχητικό θέμα. Ελπίζω να αξίζει και να μην το ξεφτιλίσουν στο CGI.

Δημοσ.

Για τους παλιους φαν =

σταρ τρεκ σημαινει ταυτιση με τους ηρωες προπαντων. Τα εχω δει όλα πολλες φορες και οι ηρωες μου ηταν τοσο αγαπητοι (με τα υπερ και τα κατά τους) που τους θεωρουσα μερος της καθημερινότητας μου. Οι νεοι φαν δεν θα το καταλαβουν ποτε. Αν βαλεις και μια καλη πλοκη και τα απολυτως απαραίτητα οπτικα εφε εχεις μια υπεροχη και σιγουρη συνταγή επιτυχιας.

Αλλα γιατι νομιζω ότι δεν θα γινει αυτό????

• Like 1
Δημοσ.

Ε δεν δείχνει και τίποτα, ούτε καν το Enterprise. Μονάχα λίγο CGI διάστημα. Ίσως γιατί γνωρίζουν ήδη ότι θα βγεί φόλα σαν τις δύο τελευταίες ταινίες του Junk Junk Abrams...

Συμφωνώ και επαυξάνω

Δημοσ.
πως κατέληξε το Star Trek να είναι πιο σοβαρό από το Star Wars ?

Το Star Trek προυπηρχε του Star War,αν και το δευτερο το πηγε σε αλλη διασταση το ολο concept. Φυσικα και τα δυο εχουν προεκτασεις στην πραγματικοτητα(για τους μυημενους)...

Προσπαθουν,μεχρι σημερα,να φτασουν την πολυποθητη ταχυτητα του φωτος σε διαφορα εργαστηρια ανα τον κοσμο και καποια απο αυτα εχουν αναπτυξει θεωρια με βαση το μοντελο της ταχυτητας του Star Trek.

Και φυσικα ποιος φαν του Star Wars οταν εχει πανσεληνο και σηκωνει το κεφαλι στον ξαστερο ουρανο και βλεπει το φεγγαρι σαν το death star!

Εμενα προσωπικα με(Σαλονικιος,γιά)αρεσουν και τα δυο αν και εκεινη την εποχη κυκλοφορουσαν και αλλα κομψοτεχνηματα,αλλα αυτα διατηρηθηκαν στο περασμα του χρονου....

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγγνώμη για το άσχετο Post αλλά έχω σπάσει το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι. Αμυδρα από την παιδική μου ηλικία (δηλαδή πριν 30 χρόνια και) θυμάμαι μια σειρά όπου στη γέφυρα του διαστημοπλοίου σε αρκετά επεισόδια υπήρχε ένα παιδί με κάποια ειδικά χαρίσματα το οποίο ήταν πάντα ντυμένο με κατάλευκα ρούχα. Νόμιζα ότι ήταν από το Star trek αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά στο διαδίκτυο. Θυμάται κανείς κάτι παρόμοιο;;

Δημοσ.

κανενας να φτιαξει κατι δικο του που να μην παλι Star Wars,Star Trek,Marvel Universe,DC Universe και να κανει παταγο?Πολυ κονσεβα ιδεας αδελφε.

Δημοσ.

Είναι κάπως άδικο να συγκρίνουμε κάτι που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει, με κάτι που έχει κλείσει τον κύκλο του με τεράστια επιτυχία (The Next Generation), πόσο δε μάλλον να συγκρίνεται με το Αυθεντικό (The Original Series).

Άλλωστε, ακόμη δεν έχει γυριστεί Star Trek που να μην βλέπετε, είτε ως σειρά, είτε ως ταινία. Ακόμη και το Enterpize, που πολλοί το χαρακτήρισαν αποτυχημένο, πρόσφερε πολλά θετικά στο σύμπαν της Αναζήτησης (TREK) και ας κόπηκε σχετικά πρόωρα και άδοξα. 

Παραμένω αισιόδοξος και πιστεύω πως θα είναι μια υπέροχη σειρά.

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγγνώμη για το άσχετο Post αλλά έχω σπάσει το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι. Αμυδρα από την παιδική μου ηλικία (δηλαδή πριν 30 χρόνια και) θυμάμαι μια σειρά όπου στη γέφυρα του διαστημοπλοίου σε αρκετά επεισόδια υπήρχε ένα παιδί με κάποια ειδικά χαρίσματα το οποίο ήταν πάντα ντυμένο με κατάλευκα ρούχα. Νόμιζα ότι ήταν από το Star trek αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά στο διαδίκτυο. Θυμάται κανείς κάτι παρόμοιο;;

Αν είναι αυτό που νομίζω μάλλον είναι από την πρωτότυπη σειρά Galactica (79-80)  ψάξτο στα torrents αν θες.

Δες εδώ αν σου θυμίζει (γύρω στο 2ο λεπτό) :  https://www.youtube.com/watch?v=FWRyiccHOqk

Δημοσ.

To Παιδί με τα Ασπρα ήταν ο Δρ Zee απο την σειρά Galactica που έβαλε ο φίλος πιο πάνω.

Οσον αφορά την Νεα σειρά Start Trek 

60760320.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...