james01gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δε μου κανει εντυπωση το να στειλουν σε καποιους. Γενικα δε πιστευω οτι ηταν μουφα η προσφορα, δεν ειχε υποπτη διαφορα τιμης σε σχεση με αλλες DDR4 ιδιας χωρητικοτητας και γενικα ειναι σε ελευθερη πτωση οι μνημες εδω και 1 χρονο περιπου. Απλα πιστευω ειναι απο τις προσφορες που ειχαν 5 κομματια και ειπαν να κανουν λιγο ντορο. (ακομα δε μπορω να καταλαβω βεβαια πως γινεται τη σημερον ημερα σε e-shops να μην ειναι συνδεμενες οι παραγγελιες στο συστημα με το αποθεμα και να μπορει να δεχτει 1000 παραγγελιες για προιον με 5 κομματια αποθεμα, αλλα anyway, εκει μαλλον παιζει φουστια) Σε καθε περιπτωση δεν ειναι και για να κλαψει κανεις που δε πηρε, σε 1 μηνα αυτη η τιμη θα ειναι standard η πλάκα είναι πως την Κυριακή το βράδυ μου έστειλαν πως δεν είχαν απόθεμα και να ψωνίσω κάτι άλλο εάν θέλω. τελικά το στέλνουν χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο, χωρίς τίποτα απλά με ένα email. και εν τω μεταξύ είχα πάρει από αυτές του e-shop και το ακύρωσα. λογικά κάποιος άλλος ακύρωσε και του έμειναν οι μνήμες αλλά πρώτα ρωτάς εάν τις θέλει ακόμη ο άλλος και ύστερα στέλνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα