Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι βρε, τελείωσε το απόθεμα!!!

Έκανα μια παραγγελία έτσι για να υπάρχει, δεν ξέρω ποτέ μπορεί να μου έρθει να πάω σε 1151 :D

• Like 1
Δημοσ.

Άρχισαν τα άκυρα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΆΠΟΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΙΟΝ.

Δημοσ.

Αχαχαχαχα μια από τα ίδια, γιατί περίμεναν Κυριακή 22:56 για να στείλουν τα άκυρα??

Όχι πως χάσαμε και καμία τρελή προσφορά, η 2χ8 προςφορά του εσοπ καλύτερη μου φαίνεται!

Δημοσ.

Ναι αλλα το shop δεν είναι στο skroutz και έχει ασχοληθεί με ινκα αρκετές φορές. Να δούμε τι νομικό τμήμα έχει το priveshop, shall we?

Δημοσ.

δεν είναι και πολύ αξιόπιστες όσες έχω αγοράσει (3 ζευγάρια,ddr2 & ddr3) όλες έβγαλαν πρόβλημα,και μόνο με taiwam γίνετε παιχνίδι για αλλαγή εκτός και εάν φυλάξεις την αποδειξη και θα θυμάσαι που την έχεις φυσικά όταν παρουσιάσουν πρόβλημα.  

Δημοσ.

ήρθε σε κανέναν άλλον επιβεβαίωση πως την έστειλαν;;; μου έστειλαν και σε άλλο email αριθμό αποστολής δέματος!

Η παραγγελία σας εκτελέστηκε από το κατάστημα.

Εάν έχετε ζητήσει μεταφορά, μπορείτε αν θέλετε να μιλήσετε απευθείας με το πρακτορείο μεταφορών (από αύριο) για τις λεπτομέρειες της παράδοσης. Θα ακολουθήσει ηλεκτρονική ενημέρωση με τον αριθμό αποστολής του δέματος.

Παρακαλώ μιλήστε μαζί μας για οτιδήποτε άλλο μας χρειαστείτε.

Ευχαριστούμε για την επιλογή σας και σήμερα!

Δημοσ.

Καλά δεν είναι και να τρελαίνεσαι αν της στείλουν, Με επιπλέον 15Ε παίρνεις καλύτερη υλοποίηση ( Kingston) και 8αρες με περιθώρια αναβάθμισης στο μέλλον που αυτές δεν σου παρέχουν..

Δημοσ.

Καλά δεν είναι και να τρελαίνεσαι αν της στείλουν, Με επιπλέον 15Ε παίρνεις καλύτερη υλοποίηση ( Kingston) και 8αρες με περιθώρια αναβάθμισης στο μέλλον που αυτές δεν σου παρέχουν..

Με 8 ευρω! (Μεταφορικά και αντικαταβολή) 

Αν ετοιμαζόταν για αποστολή θα τις ακύρωνα για αυτές του eshop!

Δημοσ.

Δε μου κανει εντυπωση το να στειλουν σε καποιους. Γενικα δε πιστευω οτι ηταν μουφα η προσφορα, δεν ειχε υποπτη διαφορα τιμης σε σχεση με αλλες DDR4 ιδιας χωρητικοτητας και γενικα ειναι σε ελευθερη πτωση οι μνημες εδω και 1 χρονο περιπου. Απλα πιστευω ειναι απο τις προσφορες που ειχαν 5 κομματια και ειπαν να κανουν λιγο ντορο.

(ακομα δε μπορω να καταλαβω βεβαια πως γινεται τη σημερον ημερα σε e-shops να μην ειναι συνδεμενες οι παραγγελιες στο συστημα με το αποθεμα και να μπορει να δεχτει 1000 παραγγελιες για προιον με 5 κομματια αποθεμα, αλλα anyway, εκει μαλλον παιζει φουστια)

Σε καθε περιπτωση δεν ειναι και για να κλαψει κανεις που δε πηρε, σε 1 μηνα αυτη η τιμη θα ειναι standard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...