Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/499830_583121/DDR4-16GB.html

Παίζει να είναι λάθος?

Στο idealo κάτι παρόμοιο γίνεται http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/26831F4522604.html?param.resultlist.sortKey=minPrice

Προς τι αυτή η πτώση?

Αν δεις στα πρωτα links την χαμηλοτερη τιμη την εχει το ιδιο καταστημα.Επισης απο την στιγμη που δεν ειναι περασμενη η ωρα,ουτε Σ/Κ για ποιο λογο δεν παιρνεις το ιδιο το καταστημα να ρωτησεις στα σιγουρα??

Δημοσ.

αφου επεσε η παραγγελια σε αυτη την τιμη δεν ειναι υποχρεωμενοι να στο δωσουν σε αυτην ;; θυμαμαι πριν 4 χρονια περιπου απο μια πιτσαρια αλυσιδα (δεν λεω ποια για να μην κανω διαφημηση αλλα θα καταλαβεται ποια απο την τιμη) ειχα παρανγειλει απο το σιτε τους 4 πιτσες με 4 ευρω  , και με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κανανε συντηρηση στο σιτε τους και ειναι 14,99 η καθε μια , οποτε 14,99 χ 4 = 56,96  ευρω , τελεικα ανοιξα μεγαλη φασαρια απο το τηλεφωνο και με πηραν απο τα γραφεια τους και μου ειπαν οτι οκ θα παρω τις 4 πιτσες με 4 ευρω , δικο τους λαθος , αλλα να ξερω οτι ειχε γινει λαθος στον ηλεκτρονικο τιμοκαταλογο για την επομενη φορα που θα παρανγειλω . τα λαθη πληρωνονται

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι πίτσες ήταν; Σπέσιαλ ή μαργαρίτα;

Αντζγκόνια νταραβόνια ντα φάσα.

Μέα μέα..

Δημοσ.

Αντζγκόνια νταραβόνια ντα φάσα.

Μέα μέα..

Σκορδόψωμα, τα δεύτερα, τα σπεσιαλ...

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφου επεσε η παραγγελια σε αυτη την τιμη δεν ειναι υποχρεωμενοι να στο δωσουν σε αυτην ;; θυμαμαι πριν 4 χρονια περιπου απο μια πιτσαρια αλυσιδα (δεν λεω ποια για να μην κανω διαφημηση αλλα θα καταλαβεται ποια απο την τιμη) ειχα παρανγειλει απο το σιτε τους 4 πιτσες με 4 ευρω  , και με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κανανε συντηρηση στο σιτε τους και ειναι 14,99 η καθε μια , οποτε 14,99 χ 4 = 56,96  ευρω , τελεικα ανοιξα μεγαλη φασαρια απο το τηλεφωνο και με πηραν απο τα γραφεια τους και μου ειπαν οτι οκ θα παρω τις 4 πιτσες με 4 ευρω , δικο τους λαθος , αλλα να ξερω οτι ειχε γινει λαθος στον ηλεκτρονικο τιμοκαταλογο για την επομενη φορα που θα παρανγειλω . τα λαθη πληρωνονται

Το παραδειγμα της πιτσαριας με τις μνημες ram ειναι...... :rolleyes:

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Καλή η κίνησή σου και πήρες πολλές πίτσες με 16€ απλά κάτι μου λέει πως πέρα από την έκπτωση θα σου προσέθεσαν και κάποια εξτρά ''υλικά''...παραγωγής τους σαν toping

• Like 10
Δημοσ.

Καλή η κίνησή σου και πήρες πολλές πίτσες με 16€ απλά κάτι μου λέει πως πέρα από την έκπτωση θα σου προσέθεσαν και κάποια εξτρά ''υλικά''...παραγωγής τους σαν toping

Εγώ κατάλαβα ότι όλες τις πήρε 4 ευρώ :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...