giorgionats Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/499830_583121/DDR4-16GB.html Παίζει να είναι λάθος? Στο idealo κάτι παρόμοιο γίνεται http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/26831F4522604.html?param.resultlist.sortKey=minPrice Προς τι αυτή η πτώση? 1
evagelou Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 μυριζει *λαθος* η δουλεια.... ! επεσε μια παραγγελια παντως
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/499830_583121/DDR4-16GB.html Παίζει να είναι λάθος? Στο idealo κάτι παρόμοιο γίνεται http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/26831F4522604.html?param.resultlist.sortKey=minPrice Προς τι αυτή η πτώση? Αν δεις στα πρωτα links την χαμηλοτερη τιμη την εχει το ιδιο καταστημα.Επισης απο την στιγμη που δεν ειναι περασμενη η ωρα,ουτε Σ/Κ για ποιο λογο δεν παιρνεις το ιδιο το καταστημα να ρωτησεις στα σιγουρα??
gofy32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 αφου επεσε η παραγγελια σε αυτη την τιμη δεν ειναι υποχρεωμενοι να στο δωσουν σε αυτην ;; θυμαμαι πριν 4 χρονια περιπου απο μια πιτσαρια αλυσιδα (δεν λεω ποια για να μην κανω διαφημηση αλλα θα καταλαβεται ποια απο την τιμη) ειχα παρανγειλει απο το σιτε τους 4 πιτσες με 4 ευρω , και με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κανανε συντηρηση στο σιτε τους και ειναι 14,99 η καθε μια , οποτε 14,99 χ 4 = 56,96 ευρω , τελεικα ανοιξα μεγαλη φασαρια απο το τηλεφωνο και με πηραν απο τα γραφεια τους και μου ειπαν οτι οκ θα παρω τις 4 πιτσες με 4 ευρω , δικο τους λαθος , αλλα να ξερω οτι ειχε γινει λαθος στον ηλεκτρονικο τιμοκαταλογο για την επομενη φορα που θα παρανγειλω . τα λαθη πληρωνονται
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Τι πίτσες ήταν; Σπέσιαλ ή μαργαρίτα; Αντζγκόνια νταραβόνια ντα φάσα. Μέα μέα..
7nisiotis Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αντζγκόνια νταραβόνια ντα φάσα. Μέα μέα.. Σκορδόψωμα, τα δεύτερα, τα σπεσιαλ... 7
dobro Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 εγκο μονο 32αρα πηρα απο τα 2 Ρ ... μαγαζακια....και παω ΣΜ για πολεμοφοντια (ποπκορν)
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) αφου επεσε η παραγγελια σε αυτη την τιμη δεν ειναι υποχρεωμενοι να στο δωσουν σε αυτην ;; θυμαμαι πριν 4 χρονια περιπου απο μια πιτσαρια αλυσιδα (δεν λεω ποια για να μην κανω διαφημηση αλλα θα καταλαβεται ποια απο την τιμη) ειχα παρανγειλει απο το σιτε τους 4 πιτσες με 4 ευρω , και με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κανανε συντηρηση στο σιτε τους και ειναι 14,99 η καθε μια , οποτε 14,99 χ 4 = 56,96 ευρω , τελεικα ανοιξα μεγαλη φασαρια απο το τηλεφωνο και με πηραν απο τα γραφεια τους και μου ειπαν οτι οκ θα παρω τις 4 πιτσες με 4 ευρω , δικο τους λαθος , αλλα να ξερω οτι ειχε γινει λαθος στον ηλεκτρονικο τιμοκαταλογο για την επομενη φορα που θα παρανγειλω . τα λαθη πληρωνονται Το παραδειγμα της πιτσαριας με τις μνημες ram ειναι...... Επεξ/σία 20 Μαΐου 2016 από Fulgore 1
afinis2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 αφου επεσε η παραγγελια σε αυτη την τιμη δεν ειναι υποχρεωμενοι να στο δωσουν σε αυτην ;; θυμαμαι πριν 4 χρονια περιπου απο μια πιτσαρια αλυσιδα (δεν λεω ποια για να μην κανω διαφημηση αλλα θα καταλαβεται ποια απο την τιμη) ειχα παρανγειλει απο το σιτε τους 4 πιτσες με 4 ευρω , και με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κανανε συντηρηση στο σιτε τους και ειναι 14,99 η καθε μια , οποτε 14,99 χ 4 = 56,96 ευρω , τελεικα ανοιξα μεγαλη φασαρια απο το τηλεφωνο και με πηραν απο τα γραφεια τους και μου ειπαν οτι οκ θα παρω τις 4 πιτσες με 4 ευρω , δικο τους λαθος , αλλα να ξερω οτι ειχε γινει λαθος στον ηλεκτρονικο τιμοκαταλογο για την επομενη φορα που θα παρανγειλω . τα λαθη πληρωνονται Καλή η κίνησή σου και πήρες πολλές πίτσες με 16€ απλά κάτι μου λέει πως πέρα από την έκπτωση θα σου προσέθεσαν και κάποια εξτρά ''υλικά''...παραγωγής τους σαν toping 10
georgesteiros Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καλή η κίνησή σου και πήρες πολλές πίτσες με 16€ απλά κάτι μου λέει πως πέρα από την έκπτωση θα σου προσέθεσαν και κάποια εξτρά ''υλικά''...παραγωγής τους σαν toping Εγώ κατάλαβα ότι όλες τις πήρε 4 ευρώ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα