Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο πάει στα περισσότερα μαγαζιά, ειδικά αν είναι παράξενη μητρική είναι και πιο ακριβή.

Αν την βρεις πάρτην απο το ebay και πέρνα την εσύ ή πήγαινε την σε κανένα μαγαζί άλλο να στην αλλάξουν, ένα 20ρι 30 λογικά θα σου πάρουν, δεν πιστεύω παραπάνω...

ps Ebay και αγορά εκτός ΕΕ μπορεί να σε πιάσει τελωνείο, και εκεί μετά τα 130 θα σου φανούν κομπλέ τιμή :P Άρα κοίτα σε Αγγλία Γερμανία ή αν το ρισκάρεις βάλε αποκλειστικά και μόνο απλό ταχυδρομείο απο Κίνα Ινδία κτλπ.

ps2 Βέβαια μπορείς να πας το λάπτοπ και σε άλλο μαγαζί μπας και σου φτιάξει την παλιά μητρική. Το θέμα είναι όμως τι πρόβλημα έχει...

Δημοσ.

ναι ευχαριστω θελει πολυ ψαξιμο μα δεν ειμαι και πολυ ειδικη στα θεματα αυτα  μαλλον να κοιταξω οπως λες και σε κανενα αλλο μαγαζι μηπως βρω καποια φτηνοτερη λυση!

Δημοσ.

βρε παιδια εμενα μου εκαψε μητρικη ενα lenovo που εχω και μου λενε ειναι απο υπερθερμανση ισχυει αυτο??

περιμενω να ακουσω την λυπητερη τωρα....

Ποιό ακριβώς είναι το μοντέλο Lenovo?

Δημοσ.

βρε παιδια εμενα μου εκαψε μητρικη ενα lenovo που εχω και μου λενε ειναι απο υπερθερμανση ισχυει αυτο??

περιμενω να ακουσω την λυπητερη τωρα....

i3-4005U μονο να καει απο υπερθερμανση..? :blink:

Αν δεν ειναι κατασκευαστικο λαθος εξαρχης...

τοτε πρεπει να το προσπαθησεις για να γινει!

Δημοσ.

i3-4005U μονο να καει απο υπερθερμανση..? :blink:

Αν δεν ειναι κατασκευαστικο λαθος εξαρχης...

τοτε πρεπει να το προσπαθησεις για να γινει!

αυτη ηταν η διαγνωση εξαρχης στο service που το πηγα τι να πω :mellow:

Δημοσ.

Επιμενω, μονο αν το καλυψεις με κουβερτες και δεν μπορει να ανασανει απο πουθενα...!!
Και αν ειναι εντος εγγυησης, να επιμεινεις και εσυ -> να σου δειξουν: πως καταφερες να...
το πετυχεις αυτο? Και μαλιστα πως εγινε κατι τετοιο, με δικη σου υπαιτιοτητα?  :blink: 

Δημοσ.

δε το εβαλα και στο φουρνο η κοντα σε σομπα!! τωρα επειδη το ειχα πανω στο κρεβατι συνηθως μηπως δεν αεριζοταν σωστα τι να πω εσβησε ξαφνικα και δεν ξανανοιξε!! τωρα μουπε ενας γνωστος να το παω σε ενα τεχνικο και οχι στο γερμανο που το αγορασα να δω τι θα πει και αυτος!

Δημοσ.

Με την κλασικη υπερθερμανση παλιοτερων chipset, ναι, παλιοτερα φορητα παρεδιδαν πνευμα,
αλλα εκτος κι τυχον εχει(?) κατασκευαστικο θεμα αυτο -κατι για το οποιο δεν ευθυνεσαι εσυ!-
θα επιμεινω οτι κανονικα θα επρεπε να...προσπαθησεις πολυ, να καψεις τον ultra low voltage :fear:
http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-4005U-Notebook-Processor.102733.0.html

Δημοσ.

ναι δε ξερω δεν ειμαι και σαινι με τους υπολογιστες αλλα περα απο αυτο που ειπα το προσεχα το εχω κοντα 2.5 -3 χρονια και δεν ειχα ποτε θεματα.

Δημοσ.

Αν εχει περασει την 2ετια εγγυησης, δεν εχει νοημα να το πολυσυζηταμε,
μολονοτι αν ειναι μοντελο με θεματα θερμοτητας, δεν εχει επισης νοημα
να εξακολουθησεις να εχεις ιδιο (προβλημα), με αντικατασταση μητρικης...
:fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...