Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα ένα toshiba 13.3 inch με i5 στα 2540 και πρόσθεσα έναν ssd samsung evo.

Είναι δεύτερο χέρι και το πήρα από κατάστημα με ένα χρόνο εγγύηση.

Το πρόβλημα είναι ότι μετά από 5 λεπτά ανεβάζει πάρα πολύ θερμοκρασία.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα toshiba δουλεύουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (80-90).

Τσέκαρα το ανεμηστιράκι και την πάστα και είναι όλα καλά.

Παρατήρησα στο samsung magician ότι ο ssd είναι συνδεδεμένος με sata 2 και είναι καλύτερα να έχει sata 3.

Καμία ιδέα εκτός από βάση ψύξης?

post-139053-0-71741500-1463750780_thumb.jpg

Δημοσ.

toshiba portege r830

ΟΙ θερμοκρασίες που έχει στην φώτο είναι μόλις το ξεκινάω.

Μετά φτάνουν μέχρι και 90 βαθμούς στους πυρήνες.

Δημοσ.

toshiba portege r830

ΟΙ θερμοκρασίες που έχει στην φώτο είναι μόλις το ξεκινάω.

Μετά φτάνουν μέχρι και 90 βαθμούς στους πυρήνες.

Το συγκεκριμενο λαπτοπ απο οτι ειδα εχει θεμα με τις θερμοκρασιες και σε αλλους.Μαλλον θεμα του bios.

Δημοσ.

Ο ssd όντως είναι καλύτερα να είναι συνδεδεμένος σε sata 3 port αλλά δε μπορείς να κάνεις κάτι εφόσον είναι λαπτοπ.. θα αρκεστείς σε ταχύτητες sata 2, καλές είναι κι αυτές. Τώρα τα laptops γενικά ζεσταίνονται αρκετά αλλά όχι ότι τα Toshiba λειτουργούν στους 80-90 βαθμούς Κελσίου στο άνοιγμα..ότι να ναι λένε αυτοί στα καταστήματα. Αν έπαιζες κάποιο game πιο πριν θα ήταν φυσιολογικό θα έλεγα αλλά τώρα είναι ύποπτο τη στιγμή που έχεις αλλάξει πάστα και είναι καθαρό. Μια καλή βάση ίσως σε σώσει

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο λαπτοπ απο οτι ειδα εχει θεμα με τις θερμοκρασιες και σε αλλους.Μαλλον θεμα του bios.

Μου βγάζει μερικούς drivers για το bios αλλά δεν τους περνάει.

Ο ssd όντως είναι καλύτερα να είναι συνδεδεμένος σε sata 3 port αλλά δε μπορείς να κάνεις κάτι εφόσον είναι λαπτοπ.. θα αρκεστείς σε ταχύτητες sata 2, καλές είναι κι αυτές. Τώρα τα laptops γενικά ζεσταίνονται αρκετά αλλά όχι ότι τα Toshiba λειτουργούν στους 80-90 βαθμούς Κελσίου στο άνοιγμα..ότι να ναι λένε αυτοί στα καταστήματα. Αν έπαιζες κάποιο game πιο πριν θα ήταν φυσιολογικό θα έλεγα αλλά τώρα είναι ύποπτο τη στιγμή που έχεις αλλάξει πάστα και είναι καθαρό. Μια καλή βάση ίσως σε σώσει

το έχω μόνο για mail και για ibank. σήμερα μου μύρισε κιόλας. βλέπω να πάω να τους το σκάω στο κεφάλι.

Δημοσ.

Ποιο ειναι αυτο το καταστημα που θεωρει φυσιολογικους τους 90 βαθμους?

Αυτα πρεπει να λεγονται

Η intel η ιδια δινει max 100

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έπαιρνες καλύτερα ένα tablet

χρειάζομαι και μεγάλο σκληρό λόγο αρχείων της δουλείας.

Ποιο ειναι αυτο το καταστημα που θεωρει φυσιολογικους τους 90 βαθμους?

Αυτα πρεπει να λεγονται

Η intel η ιδια δινει max 100

Ακόμα δεν θα πω ποίο είναι αλλά αν δεν βγάλω άκρη μαζί τους θα το γράψω με κεφαλαία.

Επιχείρηση έχω και ξέρω ότι γίνονται και λάθοι από υπαλλήλους.

Δημοσ.

Σε αυτό το λάπτοπ το fan δεν είναι απάνω στην ψήκτρα, με την ροή πάει απο εκεί.... Τις γρίλιες της ψήκτρας του επεξεργαστής τις έχεις δει και είναι καθαρές; Φύσηξες να φύγει οτι έχει μέσα; Αυτές οι θερμοκρασίες είναι σε load σωσά; Σε idle πόσο πέφτει; (ο επεξεργαστής δες να είναι 0-5% στο task manager)

Δημοσ.

Σε αυτό το λάπτοπ το fan δεν είναι απάνω στην ψήκτρα, με την ροή πάει απο εκεί.... Τις γρίλιες της ψήκτρας του επεξεργαστής τις έχεις δει και είναι καθαρές; Φύσηξες να φύγει οτι έχει μέσα; Αυτές οι θερμοκρασίες είναι σε load σωσά; Σε idle πόσο πέφτει; (ο επεξεργαστής δες να είναι 0-5% στο task manager)

το φαν ειναι οπως τα λες.

οταν το ανοίγω είναι στα 0-5%

μετα που ξεκινάω μόνο με youtube και αρχίζει τα δουλεύει το φαν παει στο 25%

Δημοσ.

Είπες πάστα άλλαξες. Τις γρίλιες τις καθάρισες, το ανεμιστηράκι και αυτό, άρα μόνο δες να κάθεται σωστά η ψήκτρα που έχει και μην πλέει στην πάστα (θέλει μια λεπτή στρώση, όσο πιο λεπτή γίνεται).

Μετά βλέπεις θερμοκρασίες σε idle (χωρίς να κάνεις τίποτα απολύτως) και πρέπει να είναι ~40-50 και μετά σε load (youtube που λες πχ) και πρέπει να πάει max ~70-75 (ο επεξεργαστής αυτός μέχρι 85 νομίζω είναι στα φούλ αλλά δεν σημαίνει αυτό οτι το λάπτοπ θα πρέπει να λειτουργεί σε αυτήν την θερμοκρασία, εκεί πρέπει μετά να ρίχνει ρολόγια).

Δημοσ.

Μου βγάζει μερικούς drivers για το bios αλλά δεν τους περνάει.

το έχω μόνο για mail και για ibank. σήμερα μου μύρισε κιόλας. βλέπω να πάω να τους το σκάω στο κεφάλι.

Δοκιμασε οταν το κανεις δοκιμαστικες εκκινησεις για να εφαρμοσεις αυτα που σου λεμε,να το εχεις καπου που να παιρνει αερα (π.χ. μπαλκονι) ή να εχεις κατι να φυσαει πανω του(ανεμιστιρα) για να μην γινει τιποτα και το χασεις απο ψησιμο :)

Δημοσ.

Σε συνέχεια της κουβέντας έχω να πω ότι μετά από 15 λεπτά χρίσεις στο ίντερνετ μόνο, ο σκληρός ssd έχει θερμοκρασία 37 βαθμούς.

Πόσο φυσιολογικό είναι αυτό?

Δημοσ.

βρε παιδια εμενα μου εκαψε μητρικη ενα lenovo που εχω και μου λενε ειναι απο υπερθερμανση ισχυει αυτο??

βρε παιδια εμενα μου εκαψε μητρικη ενα lenovo που εχω και μου λενε ειναι απο υπερθερμανση ισχυει αυτο??

περιμενω να ακουσω την λυπητερη τωρα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...