chrismarine Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 όχι δεν είπα ότι έχει αλλά χρησιμοποιώ voip συσκευή gigaset a580ip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Οκ και τρόμαξα.. Τέλος πάντων; Ούτε σε εσάς βγάζει τους κωδικούς το πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 θα δοκιμάσω ευθείς αμέσως, ωστόσο θα ήθελα να παραθέσω το αρχείο config.bin για όποιον θέλει να πειραματιστεί αλλά δεν το υποστηρίζει ο uploader του φόρουμ , εκτός εαν το ανεβάσω αλλού ! η το ανεβαζει αλλου ειτε το κανεις zip και το παιρνει. το voip έκανε κανονικά register και μπορούσα να κάνω εξερχόμενες κλήσεις από την άλλη δεν είχα εισερχόμενες !? εννοείτε πως το έχω αλλάξει,απλά έχω πεισμώσει και θέλω να δω τι άλλα καλούδια μπορεί να κρύβει ! δοκίμασα να κρατήσω reset πατημένο και να το ανοίξω ταυτόχρονα όπου φαίνεται να μπαίνει σε tftp mode αλλά δεν ακούει στην 192.168.2.1 μπορει να ακουει μονο με κονσολα jtag και οχι σε Ip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 καλησπερα παιδια... εχω και εγω το ιδιο ρουτερακι.... υπαρχει τελικα τροπος να ξεκλειδωσει το μενου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δοκίμασες αυτό με το Config? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 δοκιμασα αλλα δεν βγαζει κωδικους σε περιπτωση που βρω κωδικους που τους βαζω για να δοκιμασω?σε ποια ενωτητα στο ρουτερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 δοκιμασα αλλα δεν βγαζει κωδικους σε περιπτωση που βρω κωδικους που τους βαζω για να δοκιμασω?σε ποια ενωτητα στο ρουτερ? Στο Login βάζεις για Username root και για Password αυτό που βρήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 απορω γιατι πολυ ασχολειστε με αυτο το ρουτερακι οταν με λιγα λεφτα παιρνεις πολυ καλυτερο απο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 απορω γιατι πολυ ασχολειστε με αυτο το ρουτερακι οταν με λιγα λεφτα παιρνεις πολυ καλυτερο απο αυτο.Καταρχάς μου το έδωσαν δωρεάν και δεύτερον είναι μια χαρά Όχι σαν το 2.3 που έκλεινε συνέχεια.Τρίτον δοκίμασα ένα 9980 από έναν φίλο και συγχρονιζε 1mbps χαμηλότερα στο Down. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 αν και zte και μια χαρα δεν πολυ υπαρχει.ανηκει ακομα στην κατηγορια των ρουτερ του 5 ευρου χωρις να θελω να απογοητευσω.ο συγχρονισμος δεν κανει παντα το καλο ρουτερ.δεν σημαινει οτι ενα ρουτερ που ειναι καλυτερο θα συγχρονισει παραπανω.ειναι ολα τα features οπως και σταθεροτητα εκει που συγχρονιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantinos_rho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 τελικα υπαρχουν κωδικοι root για αυτο το συγκεκριμενο router firmware 2.5? μπορει καποιος να μας τους δωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alikara Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ZXHN H108N V2.3 ZXHN H108N V2.3 ZXHN H108N V2.3 ZTE ZXHN H108N V 2.3 vodafone Username: root Pass: Extra,Opti0ns4321%$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ρωτάει για το v2.5 και όχι το v2.3 που αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
constantinos_rho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 σωστα. για την v2.5 θελω για να το γυρισω σε bridge mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε ομως μιπως συνδεθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από alexisnik19911,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα