HateMe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν όλα πάνε καλά, το απόγευμα θα έχω το νεο root password για το zte 108n της voda. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από HateMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Στις 28/10/2019 στις 3:21 ΜΜ, HateMe είπε Αν όλα πάνε καλά, το απόγευμα θα έχω το νεο root password για το zte 108n της voda. Τελικά πήγαν καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, BrocasHelm είπε Τελικά πήγαν καλά; Θα έβλεπες edit αν πήγαιναν 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herolte Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Στις 14/12/2017 στις 4:31 ΜΜ, alexisnik19911 είπε οσοι εχουν το v.2.5 ας δοκιμασουν root Extra,V2.5Opti0ns%$123 Ποιό είναι το username και ποιος ο κωδικός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, herolte είπε Ποιό είναι το username και ποιος ο κωδικός; Εσύ πιο λες να είναι; μπαμ κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MikronS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Το root ειναι το password φιλε............... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 καλημερα και χρονια πολλα . απ οτι διαβαζω δεν δουλεουν πλεον οι κωδικοι καθως αλλαξαν με νεο firmware προσωπικη μου γνωμη ειναι να μην αναλωνεστε σε τετοια ρουτερ-σκουπιδια προτιμηστε να αγορασετε ενα του εμποριου πχ tp-link ειναι κλασεις ανωτερα και θα σας εξυπηρετησουν σε μεγαλο βαθμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, alexisnik19911 είπε καλημερα και χρονια πολλα . απ οτι διαβαζω δεν δουλεουν πλεον οι κωδικοι καθως αλλαξαν με νεο firmware προσωπικη μου γνωμη ειναι να μην αναλωνεστε σε τετοια ρουτερ-σκουπιδια προτιμηστε να αγορασετε ενα του εμποριου πχ tp-link ειναι κλασεις ανωτερα και θα σας εξυπηρετησουν σε μεγαλο βαθμο. Στειλε μου το config.bin σε πμ να δω αν μπορω να κανω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lame_turtle Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκιμάζω να κάνω ένα dump το firmware. Φαντάζομαι θα πάρει αρκετές ώρες, δεν σκοπεύω να κανω upload το αρχείο οπότε σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον, μπορώ να εξηγήσω πώς γίνεται. (Δεν είναι και κατι δύσκολο) Παρεμπιπτόντως αν κάποιος απο αυτούς που προτείνουν να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτα τα σκουπίδια-router μπορεί να μου εξηγήσει πως μπορώ να συνδέσω το ac66u μου χωρίς dual nat και με το vodafone tv να δουλεύει, θα του ήμουν υπόχρεος. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από Lame_turtle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Winner5001 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δοκιμάστε και αυτά: Username:"Zt3S^pe&aS" Password:"Zt3S^pA&W.D2.5N" , χωρίς τα αυτάκια για version 2.5 H108N από Wind ήταν 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inkjjl Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Παιδιά σόρυ για το bump αλλά μου έφεραν αυτό το μόντεμ με version V2.5.5_VDFT7 και είμαι σε απόγνωση με το root. Έχει μάθει κάποιος κάτι; Έχω κινηθεί και αλλιώς μπας και αλλά το dump του config δε διαβάζεται πια καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μονο για το V2.5.5_VDFT1 υπαρχει.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inkjjl Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Κάτι αλλάξανε λοιπόν στη Vodafone όντως; Με το καλό, δε δίνουν με τίποτα τον κωδικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μήπως μπορούμε να βρούμε κάποιο firmware για το συγκεκριμένο να τα έχει όλα unlocked να ξεμπερδευουμε; Αν έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inkjjl Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Ρε'συ έχει η Forthnet σχετικά καλό. Αλλά πώς θα το περάσουμε; Η Vodafone πχ έχει disable το update option! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από alexisnik19911,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα