Ts Cherryman Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Θέλω να χρησημοποιήσω το λογισμικό της NVidia, το Shadowplay, για να καταγράψω gameplay των παιχνιδιών που παίζω. Στο GeForce Expirience μου αναγράφεται ξεκάθαρα πως υποστηρίζεται απο τον υπολογιστή μου. (Πιο συγκεκριμένα η κάρτα γραφικών μου είναι η ΝVidia GeForce GTX 650). Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Ανοίγω το Shadowplay, εμφανίζεται και το παραθυράκι του με τους διακόπτες. Ανοίγω το παιχνίδι που θέλω να καταγράψω. Μέσα στο παιχνίδι, πατάω Alt + F9 για να αρχίσει το Recording και μετά απο λίγο το κλείνω ξανά με Alt +F9. Στον φάκελο που υποτίθεται αποθηκεύει τα αρχεία, δεν εμφανίζεται τίποτα! Ευχαριστώ, εκ των προτέρων! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από Ts Cherryman
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σε ποιο παιχνίδι αναφέρεσαι; Σε κάποια δεν λειτουργεί σε πλήρες εικόνα και πρέπει να παίζεις σε παράθυρο και να κάνεις καταγραφή του desktop για να δουλέψει. Σιγουρέψου κιόλα ότι του δίνεις έναν φάκελο χωρίς ιδικά δικαιώματα π.χ. το καλύτερο θα ήταν να μην είναι καθόλου στο c αφού πιάνουν ένα σορό ασφάλειες τον windows και να είναι σε άλλον δίσκο,χωρίς ελληνικά ή κενά στην διαδρομή.
Ts Cherryman Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σε ποιο παιχνίδι αναφέρεσαι; Σε κάποια δεν λειτουργεί σε πλήρες εικόνα και πρέπει να παίζεις σε παράθυρο και να κάνεις καταγραφή του desktop για να δουλέψει. Σιγουρέψου κιόλα ότι του δίνεις έναν φάκελο χωρίς ιδικά δικαιώματα π.χ. το καλύτερο θα ήταν να μην είναι καθόλου στο c αφού πιάνουν ένα σορό ασφάλειες τον windows και να είναι σε άλλον δίσκο,χωρίς ελληνικά ή κενά στην διαδρομή. Για παράδειγμα το World of Tanks. Και ούτε εγγραφή του desktop μου κάνει. Ενω δημιοργεί έναν φάκελο στο μονοπάτι που λέει, ας πούμε World of Tanks, ο φάκελος είναι άδειος. Θα πρότεινες να τα αποθήκευα καλύτερα σε έναν εξωτερικό δίσκο δηλαδή;
TheELF Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αφού σου φτιάχνει τον φάκελο όχι δεν υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης οπότε το ίδιο είναι. Για δες με το gpu-z αν είναι η κάρτα σου με το gk107 γιατί έχει και 650 με παλιότερο επεξεργαστή που δεν έχει shadowplay.
Ts Cherryman Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αφού σου φτιάχνει τον φάκελο όχι δεν υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης οπότε το ίδιο είναι. Για δες με το gpu-z αν είναι η κάρτα σου με το gk107 γιατί έχει και 650 με παλιότερο επεξεργαστή που δεν έχει shadowplay. Στο πεδίο GPU, μου έχει GK107.
TheELF Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τα πλήκτρα για να ξεκινήσει η εγγραφή κανονικά είναι alt+F9 ,το alt+F4 κλείνει το όποιο πρόγραμμα είναι επιλεγμένο,είναι windows shortcut. Το παραθυράκι με τους διακόπτες που λες είναι αρκετά παλιά έκδοση,δοκίμασες να κάνεις καμιά ενημέρωση; Έχω και εγώ την ίδια κάρτα και ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα. Όταν κάνεις καταγραφή του desktop τα γράφει σε άλλο φάκελο και όχι σε αυτό με το όνομα του παιχνιδιού.
Ts Cherryman Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τα πλήκτρα για να ξεκινήσει η εγγραφή κανονικά είναι alt+F9 ,το alt+F4 κλείνει το όποιο πρόγραμμα είναι επιλεγμένο,είναι windows shortcut. Το παραθυράκι με τους διακόπτες που λες είναι αρκετά παλιά έκδοση,δοκίμασες να κάνεις καμιά ενημέρωση; Έχω και εγώ την ίδια κάρτα και ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα. Όταν κάνεις καταγραφή του desktop τα γράφει σε άλλο φάκελο και όχι σε αυτό με το όνομα του παιχνιδιού. Εεε σόρυ, τυπογραφικό λάθος πρέπει να είναι, ALT+F9 εννοούσα και όταν το άνοιγα και όταν το έκλεινα Και ακόμα όταν πάω να καταγράψω το desktop, αυτό που κάνει είναι να φτιάξει έναν φάκελο στο μονοπάτι με όνομα Desktop και να μην αποθηκεύει και πάλι τίποτα εκεί μέσα... Όσο για το Shadowplay, η έκδοση που έχω νομίζω είναι η τελευταία... και κάποιοι άλλοι φίλοι που το προσπάθησαν με την ίδια έκδοση, αλλά διαφορετικούς υπολογιστές, τους δούλευε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα