Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εταιρεία που είμαι διαχειρίζομαι ένα site στημένο σε joomla 2.5 στο οποίο γίνεται ένας ψιλοχαμός.

Το site είναι φτιαγμένο με ένα δωρεάν template με πολλές κατηγορίες και πάρα πολλά articles.

Σκεφτόμουν μήπως αγοράζαμε κάποιο template και να αρχίσω να στήνω σιγά σιγά τις σελίδες εκεί για καλύτερη απεικόνιση στο μάτι του πελάτη.

Είναι περίπου 5 χρόνια έτσι . Αυτό που έχουμε τώρα έχει 2 μενού . Ένα οριζόντιο πάνω πάνω και ένα πλάγιο αριστερά με τα προϊόντα. Έχει μια στατική φωτογραφία πάνω πάνω κάτω από το οριζόντιο μενού χωρίς δυνατότητα slideshow ( θέλει ειδικό Module).

Χρειάζεται να προσέξω κάτι στην αγορά του template? Εγώ πχ θέλω να πάρουμε ένα το οποίο θα έχει την δυνατότητα ενός slideshow , 2 μενού (οριζόντιο και πλάγιο αριστερά) . 3 στήλες (αριστερά δεξιά και κεντρική για custom html modules ) και footer menu όπως στο wordpress

Θέλουμε μια Α ασφάλεια

Το άλλο που σκεφτόμουν είναι μήπως πηγαίναμε σε wordpress η σε drupal αλλά αυτό θα είναι αρκετά χρονοβόρο στο στήσιμο μιας και τώρα παράλληλα εχω αρχίσει και στηνω και το eshop της εταιρείας σε opencart.

Δημοσ.

Μπορεις καταρχας το shop να το βαλεις σε subdomain τυπου: shop.tosite.gr και να το στησεις σε τελειως ξεχωριστη βαση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Εγω θα σου προτεινα να κανεις μια μεταφορα τα articles απο joomla σε wordpress, σε ενα τεστ site και να δεις πως ειναι το content. Αν ολα ειναι smooth και δε "χαλασε" κατι στη μεταφορα τοτε απλα μετεφερε ολη τη σελιδα σε wordpress με ενα ωραιο θεμα που ουτως η αλλως ειναι πολυ ευελικτα και δε θα σε ζορισουνε τοσο οσο το joomla (κατα τη γνωμη μου).

Θέλουμε μια Α ασφάλεια

Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αν θες ασφάλεια και ένα στιβαρό e-shop το Drupal είναι η καλύτερη επιλογή, ανάμεσα στα CMS πάντα μιλώντας.

Από κει και πέρα αν θες να αγοράσεις template δες τα reviews και στο support thread αν ο δημιουργός απαντάει συχνά και στοχευμένα, για να πάρεις μια ιδέα τι είδους υποστήριξη θα έχεις. (αν θες να μείνεις σε Joomla)

Αλλιώς αν επιλέξεις να το ξαναστήσεις από το μηδέν, κάνεις ένα subdomain όπως είπε ο dominotrix και το φτιάχνεις εκεί, διατηρώντας το παλιό.

• Like 1
Δημοσ.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έχω πρόσβαση στο cpanel γιατί το παιδί που είχε φτιάξει το site έχει πάνω στο hosting και άλλες σελίδες .Οπότε δεν μπορεί να μου δώσει κωδικούς.

Θα του ζητήσω να μου φτιάξει ένα subdomain οπότε για να στήσω κάτι νέο εκεί και να το φτιάχνω σιγά σιγά

Δημοσ.

Καλησπερα, η ευκολότερη λύση θα ήταν αν αναβαθμιστεί η joomla σε 3.x και ότι plugins - modules και έπειτα με ένα νέο template και αλλαγή θέσεων στο modules γίνονται τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλό είναι ότι πήρα πρόσβαση στο ftp. Οπότε μου αρκεί αυτό. Θα πάρω ένα backup να είμαι σίγουρος και θα περάσω την 3 προς το παρόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...