Προς το περιεχόμενο

Tamron 17-50 f2.8

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εμένα έχει λίγο back focus +1 μπορεί να είναι και ιδέα μου με έναν χάρακα έκανα το τέστ (pentax k30)  είναι συνηθισμένο φαινόμενο μπορείς εύκολα να το ρυθμίσεις μέσα από την μηχανή απο την αντιστάθμιση του focus που έχει, κρατάει μνήμη για τον κάθε φακό ξεχωριστά 

Επεξ/σία από hayas88
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εμένα έχει λίγο back focus +1 μπορεί να είναι και ιδέα μου με έναν χάρακα έκανα το τέστ (pentax k30)  είναι συνηθισμένο φαινόμενο μπορείς εύκολα να το ρυθμίσεις μέσα από την μηχανή απο την αντιστάθμιση του focus που έχει, κρατάει μνήμη για τον κάθε φακό ξεχωριστά 

Πρεπει να πας σε μηχανη κατηγοριας D7100/SonyA77 και πανω για να σου εχει το μενου ρυθμιση micro AF adjustment

Ειναι μεγαλο λαθος που δεν το εχουν και οι πιο μικρες σειρες των nikon sony canon...οι Pentax το εχουν σε ολες τις σειρες ;;;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ πήρα καινούργιο απο το εξωτερικό τον sigma 17-50mm για την Νικον 3300 σε αντικατασταση του κιτ φακού και η μηχανή κεντάει τώρα.Τό μόνο αρνητικό μέχρι να το συνηθίσω είναι το βάρος του φακού στην μηχανή.

Θέλει αρκετές δοκιμές μέχρι να βρώ τους συνδιασμούς στις ρυθμίσεις φωτογράφισης γιατί πολύ φωτεινό τον κόβω γιά αρχή.

Αν θες να τραβας και με full ανοιχτο διαφραγμα την ημερα παρε και ενα ND filter θα σου φανει χρησιμο...εγω το χρησιμοποιω μαζι με το hood σαν προστατευτικο κιολας εκτος απο το πρακτικο του θεματος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...