hayas88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) και εμένα έχει λίγο back focus +1 μπορεί να είναι και ιδέα μου με έναν χάρακα έκανα το τέστ (pentax k30) είναι συνηθισμένο φαινόμενο μπορείς εύκολα να το ρυθμίσεις μέσα από την μηχανή απο την αντιστάθμιση του focus που έχει, κρατάει μνήμη για τον κάθε φακό ξεχωριστά Επεξ/σία 23 Μαΐου 2016 από hayas88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 και εμένα έχει λίγο back focus +1 μπορεί να είναι και ιδέα μου με έναν χάρακα έκανα το τέστ (pentax k30) είναι συνηθισμένο φαινόμενο μπορείς εύκολα να το ρυθμίσεις μέσα από την μηχανή απο την αντιστάθμιση του focus που έχει, κρατάει μνήμη για τον κάθε φακό ξεχωριστά Πρεπει να πας σε μηχανη κατηγοριας D7100/SonyA77 και πανω για να σου εχει το μενου ρυθμιση micro AF adjustment Ειναι μεγαλο λαθος που δεν το εχουν και οι πιο μικρες σειρες των nikon sony canon...οι Pentax το εχουν σε ολες τις σειρες ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Από kr και πάνω την έχουν την ρύθμιση δηλαδή και τα entry level μοντέλα της (αν δεν τα λες και τόσο entry σε σχέση με τον ανταγωνισμό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ο Tamron που θα φορεθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ο Tamron που θα φορεθεί; D5500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
difan Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Τον έχω 3 χρόνια και είναι Super!! Από οξύτητα μέχρι χρώματα και ακρίβεια focus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sw6juf Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγώ πήρα καινούργιο απο το εξωτερικό τον sigma 17-50mm για την Νικον 3300 σε αντικατασταση του κιτ φακού και η μηχανή κεντάει τώρα.Τό μόνο αρνητικό μέχρι να το συνηθίσω είναι το βάρος του φακού στην μηχανή. Θέλει αρκετές δοκιμές μέχρι να βρώ τους συνδιασμούς στις ρυθμίσεις φωτογράφισης γιατί πολύ φωτεινό τον κόβω γιά αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αν θες να τραβας και με full ανοιχτο διαφραγμα την ημερα παρε και ενα ND filter θα σου φανει χρησιμο...εγω το χρησιμοποιω μαζι με το hood σαν προστατευτικο κιολας εκτος απο το πρακτικο του θεματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 δε θα το προτεινα,καλυτερα τραβα με πιο μικρο διαφραγμα, πχ 4 εως 5.6, εκει που ειναι και πιο sharp Ο φακος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Eμενα μου ειναι αρκετα χρησιμο οταν θελω να τραβαω μεσημερη με bookeh f2.8 και με την καμερα μου να μην κατεβαινει κατω απο 1/4000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα