Ονειρολογίτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γεια σας ! Ψαχνω ενα "αρχαιο" windows παιχνιδι, που λεγοταν νομιζω "απαγωγη απο το σεραι". Ηταν ενα παιχνιδι που επαιζες ως μπελμοντε, κι επρεπε να σωσεις την αρραβωνιαστικια σου, την κονστανζ. Ειχε 3 "πιστες" συνολικα για να κερδισεις. Δεν εχω ιδεα αμα υπαρχει ποια. Προσπαθησα να το βρω μεσω googling αλλα τιποτα. Αν ξερεις κανει κατι, για να προσπαθησω να το ξανα παιξω, ας μου το πει Ευχαριστω εκ των προτερων !
Greygore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Γεια σας ! Ψαχνω ενα "αρχαιο" windows παιχνιδι, που λεγοταν νομιζω "απαγωγη απο το σεραι". Ηταν ενα παιχνιδι που επαιζες ως μπελμοντε, κι επρεπε να σωσεις την αρραβωνιαστικια σου, την κονστανζ. Ειχε 3 "πιστες" συνολικα για να κερδισεις. Δεν εχω ιδεα αμα υπαρχει ποια. Προσπαθησα να το βρω μεσω googling αλλα τιποτα. Αν ξερεις κανει κατι, για να προσπαθησω να το ξανα παιξω, ας μου το πει Ευχαριστω εκ των προτερων ! Απο όσο θυμάμαι (και μετά απο κάποιο google-fu ) το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν διαθέσιμο μόνο σε σχολεία δωρεάν για promo της όπερας Il Seraglio που παρουσίαζε (τότε) η Όπερα Θεσσαλονίκης. Για online διάθεση δεν βρήκα κάτι, αλλά ίσως μπορείς να επικοινωνήσεις με τα παιδιά που το έφτιαξαν, την Total Eclipse Games (μια και ήταν διαθέσιμο δωρεάν, ίσως μπορούν να σου δώσουν κάποιο download link, οι ίδιοι είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγα χρόνια το αρκετά τίμιο The Clockwork Man στο Steam). 2
Ονειρολογίτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Απο όσο θυμάμαι (και μετά απο κάποιο google-fu ) το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν διαθέσιμο μόνο σε σχολεία δωρεάν για promo της όπερας Il Seraglio που παρουσίαζε (τότε) η Όπερα Θεσσαλονίκης. Για online διάθεση δεν βρήκα κάτι, αλλά ίσως μπορείς να επικοινωνήσεις με τα παιδιά που το έφτιαξαν, την Total Eclipse Games (μια και ήταν διαθέσιμο δωρεάν, ίσως μπορούν να σου δώσουν κάποιο download link, οι ίδιοι είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγα χρόνια το αρκετά τίμιο The Clockwork Man στο Steam). Ευχαριστω πολυ για τον κοπο και το searching ! Τους εστειλα μηνυμα. Αν απαντησουν, θα φροντισω να ανεβασω το λινκ κι εδω μηπως καποιος θελει να το κατεβασει επισης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα