Προς το περιεχόμενο

Lenovo Yoga 500-14IBD - 14.0" (i3-5005U/4GB/128GB/HD 5500) 449 ευρώ Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εδω ξηλωνουμε τους 500αρηδες απο τα λαπτοπ για να βαλουμε 120 ssd!!! Μακραν καλυτερη η προσφορά του public, ειδικα για τους παλιους πελάτες με λογαριασμό και -10%

• Like 2
Δημοσ.

Μπράβο ρε ts, και γλυκοκοίταγα το yoga 700 i5-6200U με 830€. Με γλίτωσες από πολλά χρήματα με, ελπίζω, μικρό συμβιβασμό. Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

O SSD ποιος είναι; γιατί γράφει (L) στην περιγραφή;

Σε stand θέση είναι σταθερός για εργασία με την αφή;

Δημοσ.

Παιδιά τι τίτλο έχει το email για το -10% και πότε το στείλανε;

Θεωρητικά το δικαιούμαι γιατί έχω να κάνω ηλεκτρονική αγορά από 1/2015 αλλά πρέπει να ψάξω στα deleted του outlook!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα μπορει καποιος να μου κανει forward το email που του ηρθε για το -10% ? pm για το email

μιλησα με public και ειπαν πως το εδωσαν random και δε μου εδωσαν το -10% οποτε θελω να το προωθησω στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για να μου πιστωσουν την εκπτωση σε παραγγελια που εκανα χθες..

Επεξ/σία από Annouvis
Δημοσ.

Καλησπερα μπορει καποιος να μου κανει forward το email που του ηρθε για το -10% ? pm για το email

μιλησα με public και ειπαν πως το εδωσαν random και δε μου εδωσαν το -10% οποτε θελω να το προωθησω στον συνηγορο του πολιτη για να μου πιστωσουν την εκπτωση σε παραγγελια που εκανα χθες..

Στο συνήγορο του ευρωπαίου πολίτη, δεν υπάρχει πια, εφυγε για Γερμανία. Σου έμεινε ο συνήγορος του καταναλωτή και ο συνήγορος του απελπισμένου για καυγά.

• Like 4
Δημοσ.

Γιατι, υποχρεωμένοι ήταν να σου προσφέρουν εκπτωση;; εαν δεν σε ικανοποιει η τιμη της παραγγελίας και το μετάνιωσες ακυρωσε την.... ελεος...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...