Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες, λοιπον εχω αναλαβει μια κατασκευη ιστοσελιδας, βασισμενη σε wordpress για μαγαζι ενος γνωστου μου, ο οποιος επιμενει για ελληνικο domain και hosting. Εκει που "ψωνιζα" συνηθως (εξωτερικο) δεν εχουν ελληνικα domain,και απο την ελληνικη αγορα ειμαι παντελως ασχετος. Εχετε να μου προτείνεται καποιο αξιολογο hosting?

Σημειωση θελω domain κ hosting σε μια υπηρεσια, να μην τον μπερδευω με accounts σε διαφορετικα site

Δημοσ.

Εγώ είμαι στην Link.png Site: ip.gr και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αγοράζεις και το domain και το hosting από εκεί και είσαι μια χαρά. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι στην Link.png Site: ip.gr και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αγοράζεις και το domain και το hosting από εκεί και είσαι μια χαρά. 

Το ειχα στα υποψην μου αυτο και ειδα εχει πολυ καλο feedback. Μαλλον για εκει με βλεπω. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Τι έκανες τελικά, πήρες hosting πουθενά? Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση εταιρείας hosting. Εσύ που έχεις καταλήξει, τι προτείνεις?

Δημοσ.

Τι έκανες τελικά, πήρες hosting πουθενά? Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση εταιρείας hosting. Εσύ που έχεις καταλήξει, τι προτείνεις?

Ναι, στην Link.png Site: ip.gr αρκετα καλες τιμες με αυτα που προσφερουν. Τωρα αν το προτεινω ειναι νωρις ακομη για να βγαλω συμπερασματα, αλλα βαση με το feedback που εχουν, φανταζομαι ειναι αξιολογη εταιρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...