GreekG33k Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εθνικη mastercard δουλεψε κανονικα. Ξερετε εαν ακυρωσω τωρα την συνδρομη για να μην συνεχιζει να γραφει μετα το τριμηνο , θα χασω και αυτο το τριμηνο το οποιο εχω πληρωσει? Δεν θα το χάσεις, μπορείες να το ακυρώσεις από τώρα για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρεωθείς.
mertaghon Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Επειδη τα εχεις κατεβασει λογικα, αλλιως ειναι ακομα μια streaming υπηρεσια. Για να παιξει αλλο τραγουδι, πρεπει να το κατεβασει πρωτα. αυτο ειναι το ωραιο επελεξα εξαρχης να μην κατεβαζει τπτ στη μνημη αλλα αυτο ,οτι τραγουδι παιζει συχνα το κρατα φαινεται.. σε καλο μου βγηκε απο πλευρας data!! καλα ναι streaming υπηρεσια σε ολα της
Head21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Λοιπόν, έκανα νέο account, δέχτηκε eurobank prepaid χωρίς πρόβλημα. Όποιον τον ενδιαφέρει να μεταφέρει μόνο playlist από το παλιό του account, γίνεται και με drag n drop όλα τα κομμάτια, στον windows client. 1
ms13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Έχει κανείς πρόβλημα με το Paypal? Με καινούριο λογαριασμό, βάζω πληρωμή με paypal, έχω ως προτεραιότητα το balance που έχει μέσα λεφτά, πατάω pay και με ξαναστέλνει στην προηγούμενη σελίδα του spotify. Πριν δυο βδομάδες που το χα κάνει για άλλο λογαριασμό δούλευε.
Passionate Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Έχει κανείς πρόβλημα με το Paypal? Με καινούριο λογαριασμό, βάζω πληρωμή με paypal, έχω ως προτεραιότητα το balance που έχει μέσα λεφτά, πατάω pay και με ξαναστέλνει στην προηγούμενη σελίδα του spotify. Πριν δυο βδομάδες που το χα κάνει για άλλο λογαριασμό δούλευε. To ίδιο μου συνέβη και εμένα
mourtias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγώ με το PayPal έχω φάει πόρτα από τα c.c. και μετά. Με την πιστωτική όμως που το PayPal απέρριψε πλήρωσα απ' ευθείας κανονικά.
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 δεν αντεξα και το ενεργοποίησα και εγω Υ.Γ. με χρεωστική πειραιώς.
Zandim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ωραιο ειναι, το εβαλα κι εγω δοκιμαστικα για 1 εβδομαδα αλλα μετα το τριμηνο δεν ψηνομαι να δινω 7€ το μηνα.
JimGer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ωραιο ειναι, το εβαλα κι εγω δοκιμαστικα για 1 εβδομαδα αλλα μετα το τριμηνο δεν ψηνομαι να δινω 7€ το μηνα. Έβαλα μέσω paypal και revolut... Με visa alpha και mastercard πειραιώς και εθνικής δεν περνούσε... (Με revolut το γυρνάει σε λίρες που σου έρχεται ακριβότερα...)
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το τσιμπησα και εγώ. Αν ακυρώσω τωρα την συνδρομή μου στην ουσία θα ακυρωθεί μετά από 3 μήνες σωστά; στην ουσία θα ειναι σαν να ακυρωνω την αυτόματη ανανέωση;
overpower Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το τσιμπησα και εγώ. Αν ακυρώσω τωρα την συνδρομή μου στην ουσία θα ακυρωθεί μετά από 3 μήνες σωστά; στην ουσία θα ειναι σαν να ακυρωνω την αυτόματη ανανέωση; Ναι, δεν χανεις τους ηδη 3 μηνες που εχεις πληρωμενους. 1
MontzOlee Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά , μια ερώτηση γιατι ψήθηκα και για πρώτη φορά θα βάλω το Spotify για να περνάει πιο ευχάριστα η ώρα .. Η ερώτηση μου εχει να κάνει με τον τροπο πληρωμής. Πήγα να βάλω την χρεωστική και την webuy απο Πειραιώς αλλά τέτοια ώρα που προσπάθησα ίσως κάτι φτιάχνουν στο site και δεν μπορώ να μπω στην τραπεζα μου οποτε ειπα να δοκιμάσω με Revolut. Ωστόσο όταν πάει να ολοκληρωθεί η διαδικασία και περνάνε οι αριθμοί της κάρτας ,μου λέει ότι αυτή η κάρτα εχει εκδοθεί στο Ηνωμένω βασίλειο ( brexit ftw , xaxaxax ) και ότι πρέπει να αλλάξω σε αυτή την χώρα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ποια η άποψη σας λοιπον ? να περιμένω να προσπαθήσω με την ελληνική κάρτα ή να συνεχίσω με Revolut και δεν υπάρχει κανένα θέμα? Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων
paniti Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Τσίμπησα κ γω με χρεωστική Πειραιώς. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
leon00 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 εκανα και γω εγγραφη και ενεργοποιηση (thanks to ts) αλλα το εκανα λιγο διαφορετικα κατεβασα την εφαρμογη στο κινητο εκανα εγγραφη και ενεργοποιηση για 7 μερες δωρεαν δοκιμη μπηκα στην εφαρμογη απο το pc εκανα ενεργοποιηση την 3μηνη με 0.99 πληρωσα μεσω paypal(καρτα number26) 0,01 ευρω και μου εβγαλε μυνημα οτι η 3μηνη θα ξεκινησει απο 2/7 (και μαλλον τοτε θα μου χρεωσει 0,99) ετσι φαινεται οτι κερδισα 7 μερες ακομα (θα δειξει ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις