jonkyr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καπου θα εχει γραφτει στο φορουμ φανταζομαι, αλλα δεν ξερω πώς να το ψαξω: Για νεο λογαριασμο, χρειαζεται νεο ΡΡ; Ή απλα αλλαζω μειλ (σε σχεση με την παλια προσφορα) και χρησιμοποιω το ιδιο ΡΡ για να πληρωσω; Ξερει καποιος;
bakmania Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Πλήρωσε κανένας με ελληνική prepaid? Γιατί η προσφορά βγαίνει και στο spotify.gr στα ελληνικά κανονικά. Μετα απο απόπειρα πληρωμής βγάζει το μην" Ουπς, φαίνεται ότι ο πάροχος της κάρτας πληρωμής που χρησιμοποιείς δεν είναι στα καλύτερά του. Μην ανησυχείς, δεν έγινε καμία χρέωση εις βάρος σου. Ξαναδοκίμασε ή χρησιμοποίησε άλλη μέθοδο πληρωμής."
carolosjk Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 ποσα mbs/τραγουδι καταναλωνει περιπου ? Αυτό εξαρτάται από τη διάρκεια του τραγουδιού και την επιλογή ποιότητας που έχεις! Έχοντας την ποιότητα: στο extreme δηλαδή 320kbps καταναλώνει περίπου 144MB την ώρα στο High δηλαδή 160kbps καταναλώνει περίπου 72MB την ώρα, και στο Normal δηλαδή 96kbps καταναλώνει περίπου 43MB την ώρα
grovolis Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γενικά παίζει ρόλο όμως και τον "τρόπο" που ακούς μουσική αν περάσεις 10 τραγούδια έχοντας ακούσει τα πρώτα 20 δεύτερα, το spotify έχει streamarei όλο το κομμάτι και "χρεώνεσαι" σαν να το άκουσες ολόκληρο.
mertaghon Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 εμενα επειδη παιζω την playlist μου ,απλα παιρνει το οκ δικτυου οτι ειναι συνδεδεμενο και τα παιζει χωρις δεδομενα,δλδ αυτα που παιζω καθε μερα τα εχει στη μνημη...
overpower Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 εμενα επειδη παιζω την playlist μου ,απλα παιρνει το οκ δικτυου οτι ειναι συνδεδεμενο και τα παιζει χωρις δεδομενα,δλδ αυτα που παιζω καθε μερα τα εχει στη μνημη... Επειδη τα εχεις κατεβασει λογικα, αλλιως ειναι ακομα μια streaming υπηρεσια. Για να παιξει αλλο τραγουδι, πρεπει να το κατεβασει πρωτα.
bakmania Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Premium σημαίνει δυνατότητα offline να ακούς οτι εχεις κατεβάσει απο WiFi για να μη χρεωνεσαι δεδομενα ,σε φουλ ποιοτητα, χωρίς διαφημίσεις σε playlist δικιά σου. Επανερχομαι...πλήρωσε κανένας με ελληνική prepaid,πιστωτική,χρεωστική? Αναφέρομαι στο spotify.gr υπάρχει και εκεί η προσφορά...ή capital control?
overpower Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Premium σημαίνει δυνατότητα offline να ακούς οτι εχεις κατεβάσει απο WiFi για να μη χρεωνεσαι δεδομενα ,σε φουλ ποιοτητα, χωρίς διαφημίσεις σε playlist δικιά σου. Επανερχομαι...πλήρωσε κανένας με ελληνική prepaid,πιστωτική,χρεωστική? Αναφέρομαι στο spotify.gr υπάρχει και εκεί η προσφορά...ή capital control? Καποιες καρτες περνουν, καποιες οχι. Δεν σου ειναι κοπος να δοκιμασεις και να μας πεις αποτελεσματα. Με eurobank debit δεν ειχα θεμα εγω, αν και εδω και λγιο καιρο ολα τα πληρωνω μεσω pp για να μην χρειαζεται να μπαινω σε 10 ebankings. Με ενα Mail στο support Μπορειτε να μεταφερετε λιστες, followers, fb account κτλ στο καινουργιο. Με παραθετω σε περιπτωση που καποιος δεν το ειδε.
michey13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εθνικη mastercard δουλεψε κανονικα. Ξερετε εαν ακυρωσω τωρα την συνδρομη για να μην συνεχιζει να γραφει μετα το τριμηνο , θα χασω και αυτο το τριμηνο το οποιο εχω πληρωσει?
chris_g92 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Όχι βέβαια μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα γιατι εχω για 15 μερες ακομα το free του πρωτου μηνα της cosmote αμα ειναι να φτιαξω ενα καινουργιο αλλα αν μπορει καποιος να μου πει μεχρι ποτε εχω περιθωριο
diplo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Όπως μας ενημερώνει ο topic starter στο πρώτο μήνυμα του νήματος, η προσφορά λήγει 30 Ιουνίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις