Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενα Mail στο support Μπορειτε να μεταφερετε λιστες, followers, fb account κτλ στο καινουργιο.

Δημοσ.

Εγω πάω να πληρώσω με PayPal εχω λεφτά μέσα αλλα δεν εχω συνδέσει καρτα και δεν με αφηνει.. Πως μπορω να εκμεταλλευτώ την προσφορά με PayPal balance μονο;

Δημοσ.

επίσης μπορείτε αναζητώντας το παλιό σας όνομα να βρείτε όλα τα παλιά σας playlists και να τα ακολουθήσετε, ωστέ να τα έχετε και στο καινούργιο.

• Like 2
Δημοσ.

Στο premium λέει ότι μπορώ να κατεβάσω τραγούδια για offline ακρόαση.

Αν τελειώσει/διακόψω τη συνδρομή μου στο premium θα μπορώ ακόμα να ακούω offline τα τραγούδια ή τα κλειδώνει;

Να τα αντιγράψω στο pc μου μπορώ σαν κανονικά mp3;

Δημοσ.

Στο premium λέει ότι μπορώ να κατεβάσω τραγούδια για offline ακρόαση.

Αν τελειώσει/διακόψω τη συνδρομή μου στο premium θα μπορώ ακόμα να ακούω offline τα τραγούδια ή τα κλειδώνει;

Να τα αντιγράψω στο pc μου μπορώ σαν κανονικά mp3;

Οχι, δεν κατεβαινουν σαν αρχεια mp3. Όταν ληξει το premium, θα διαγραφουν αυτοματα απο το κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

παρτε το δωρεαν πληρες πακετο ,χωρις περιοσρισμο χρονικο , απο φιλο ή γνωστο με κοσμοτε συμβολαιο .

δεν σας ξερω δεν με ξερετε ομως ε!

Δημοσ.

παρτε το δωρεαν πληρες πακετο ,χωρις περιοσρισμο χρονικο , απο φιλο ή γνωστο με κοσμοτε συμβολαιο .

δεν σας ξερω δεν με ξερετε ομως ε!

Στα 5€/μηνα αναφέρεσαι ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στα 5€/μηνα αναφέρεσαι ?

Δωρεάν είναι στο 65 που έχω εγώ.

Δημοσ.

Στα 5€/μηνα αναφέρεσαι ?

στα ψηλα πακετα κοσμοτε ειναι δωρεαν.

εγω εχω του φαδερ το ''δικαιωμα'' σε  spotify premium..

απλα μια ενεργοποιηση απο το κινητο του χρειαζεται

υποψιν το soundcloud ανεβασε επιπεδο στην συγκρουση με spotify,

βαζοντας και αυτο ενα ''ραδιοφωνο'' βασει τραγουδιου..

καλη εναλλακτικη και το soundcloud δλδ

Δημοσ.

Αν πχ στης γυναίακς μου που εχει cosmote ενεργοποιήσω το 5€/μηνα spotify, θα μπορώ να το χρησιμοποιω και στο nadroid ου ή σε αλλες συσκευές ? Η premium νομιζω σου επιτρεπει παρπάνω συσκευές ή ειναι απειρες βάση λογαριασμού ?

Δημοσ.

Αν πχ στης γυναίακς μου που εχει cosmote ενεργοποιήσω το 5€/μηνα spotify, θα μπορώ να το χρησιμοποιω και στο nadroid ου ή σε αλλες συσκευές ? Η premium νομιζω σου επιτρεπει παρπάνω συσκευές ή ειναι απειρες βάση λογαριασμού ?

Άπειρες...αλλα οτι λίστες/τραγούδια αποθηκευει φτιάχνει η γυναίκα σου θα φαίνονται και σε εσένα..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...