Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας , 

πριν απο ενα χρονο περιπου με ενοχλησε ενας φιλος οτι ειδε κατι και ηθελε να το κανει . Αυτο το κατι ηταν να εχει το pc του 4 οθονες σε μορφη video wall. Αγορασε λοιπον  την RADEON R7 250 2GB καθως και 4 οθονες αμεσως χωρις να ψαχτει καθολου. Το αποτελεσμα ειναι να μν παιζει η καρτα γραφικων σε αυτο το desktop. Εχω κανει attach τα χαρακτηριστικα του pc . Αμα μπορειτε να με βοηθησετε σε καποια πιθανη αναβαθμιση ουτως ωστε να λειτουργησει το pc με αυτη την καρτα γραφικων. Δεν τον ενδιαφερει να ειναι τουμπανο ο υπολογιστης. Ευχαριστω πολυ!

post-347898-0-74842900-1463728393_thumb.jpg

post-347898-0-87801500-1463728400_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα σας ,

πριν απο ενα χρονο περιπου με ενοχλησε ενας φιλος οτι ειδε κατι και ηθελε να το κανει . Αυτο το κατι ηταν να εχει το pc του 4 οθονες σε μορφη video wall. Αγορασε λοιπον την RADEON R7 250 2GB καθως και 4 οθονες αμεσως χωρις να ψαχτει καθολου. Το αποτελεσμα ειναι να μν παιζει η καρτα γραφικων σε αυτο το desktop. Εχω κανει attach τα χαρακτηριστικα του pc . Αμα μπορειτε να με βοηθησετε σε καποια πιθανη αναβαθμιση ουτως ωστε να λειτουργησει το pc με αυτη την καρτα γραφικων. Δεν τον ενδιαφερει να ειναι τουμπανο ο υπολογιστης. Ευχαριστω πολυ!

Όταν λες δεν παίζει τι ακριβώς εννοείς? Δεν ανοίγει και οθόνη? Ανοίγουν 2 η 3ις?
Δημοσ.

Όταν λες δεν παίζει τι ακριβώς εννοείς? Δεν ανοίγει και οθόνη? Ανοίγουν 2 η 3ις?

Ναι με συγχωρεις . Δεν εξηγησα σωστα. Την κουμπωνω στην μητρικη και δν ξεκιναει η ψυχτρα της ουτε δινει σημα στην μια οθονη να αναψει. Αρχικα προσπαθω με μια οθονη αφου δν εχω και τις 4 στο σπιτι μου. Αν θα σε βοηθουσε , την εβαλα σε ενα αλλο desktop που εχω και δουλεψε η ψυχτρα αλλα δν εδινε παλι σημα στην οθονη να αναψει. Τα χαρακτηριστικα του ειναι στο screenshot

post-347898-0-33065900-1463733319_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι με συγχωρεις . Δεν εξηγησα σωστα. Την κουμπωνω στην μητρικη και δν ξεκιναει η ψυχτρα της ουτε δινει σημα στην μια οθονη να αναψει. Αρχικα προσπαθω με μια οθονη αφου δν εχω και τις 4 στο σπιτι μου. Αν θα σε βοηθουσε , την εβαλα σε ενα αλλο desktop που εχω και δουλεψε η ψυχτρα αλλα δν εδινε παλι σημα στην οθονη να αναψει. Τα χαρακτηριστικα του ειναι στο screenshot

ποιας εταιριας ειναι η καρτα και με τι καλωδιο την συνδεεις ? αν και μαλλον ταχει πεξει η καρτα αλλα τεσπα...

Δημοσ.

ποιας εταιριας ειναι η καρτα και με τι καλωδιο την συνδεεις ? αν και μαλλον ταχει πεξει η καρτα αλλα τεσπα...

CLUB 3D . με vga καλωδιο την συνδεω με ενα ανταπτορα που θελει. (6513 adapter mini displayport delock)

Δημοσ.

CLUB 3D . με vga καλωδιο την συνδεω με ενα ανταπτορα που θελει. (6513 adapter mini displayport delock)

απο οσο βλεπω μπενει και hdmi εχεις δοκιμασει να βαλεις ? μπας και ανοιξει...αλλιως τι να σου πω..μαλλον τα εχει πεξει...

• Moderators
Δημοσ.

Αρχικά δοκίμασε χωρίς adapter

Τι εξόδους έχει η κάρτα?

Δημοσ.

απο οσο βλεπω μπενει και hdmi εχεις δοκιμασει να βαλεις ? μπας και ανοιξει...αλλιως τι να σου πω..μαλλον τα εχει πεξει...

δεν εχει hdmi θυρες. εχει μονο 4 mini ports που χρειαζοντε ανταπτορα . οποτε αναγκαστικα το βαζω

Αρχικά δοκίμασε χωρίς adapter

Τι εξόδους έχει η κάρτα?

εχει μονο 4 mini ports. τπτ αλλο . ουτε vga , dvi , hdmi.

Δημοσ.

Αρχικα (οταν την πρωτοπηρες) την συνδεσες σε μια ή και στις 4 οθονες μαζι??

Σε 1 μονο επειδη δεν τις ειχα σπιτι μου τις οθονες

Φίλε tataros87 πες μας ποιό είναι το μοντέλο και ποιά μάρκα είναι οι οθόνες.

Η κάρτα λογικά πρέπει να είναι αυτή http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/radeon-r7-250-eyefinity-4.1604.html σωστά;

Καλησπερα πανο. Ακριβως αυτη ειναι η καρτα . Αυτη υην στιγμη δεν ξερω τι μαρκα ειναι οι οθονες,θα μαθω, αλλα ξερω σιγουρα οτι δεν πΑιζει και στην δικια μου που ειναι lg
  • Moderators
Δημοσ.

Σε 1 μονο επειδη δεν τις ειχα σπιτι μου τις οθονες

Καλησπερα πανο. Ακριβως αυτη ειναι η καρτα . Αυτη υην στιγμη δεν ξερω τι μαρκα ειναι οι οθονες,θα μαθω, αλλα ξερω σιγουρα οτι δεν πΑιζει και στην δικια μου που ειναι lg

Αρχικά πάρε έτοιμο καλώδιο mini displayport σε hdmi ή displayport και δοκίμασε, μεγάλη πιθανότητα είναι να είναι θέμα του αντάπτορα που έχεις, αν είσαι Θεσσαλονίκη στείλε μου ένα μυνημα κάπου πρεπει να έχω μετατροπεις από κάτι παλιές 5870 eyefinity από mini displayport σε displayport και mini displayport σε hdmi, κάνουμε δοκιμή για να δεις που είναι το πρόβλημα σου
Δημοσ.

Αρχικά πάρε έτοιμο καλώδιο mini displayport σε hdmi ή displayport και δοκίμασε, μεγάλη πιθανότητα είναι να είναι θέμα του αντάπτορα που έχεις, αν είσαι Θεσσαλονίκη στείλε μου ένα μυνημα κάπου πρεπει να έχω μετατροπεις από κάτι παλιές 5870 eyefinity από mini displayport σε displayport και mini displayport σε hdmi, κάνουμε δοκιμή για να δεις που είναι το πρόβλημα σου

Δλδ θεωρεις οτι ο υπολογιστης οπως ειναι τωρα μπορει να σηκωσει αυτη την καρτα? Θα δοκιμασω και με αλλο ανταπτορα αμα ειναι γιατι δυστυχως ειμαι τερμα μακρια , Ρεθυμνο :P 

Δημοσ.

λογικο να μην σοθ βγαζει σημα.το display port εχει ψυφιακο σημα και εσυ με το ανταπτορα θελεις να βγαλεις αναλογικο.

οποτε δεν θα καταφερεις κατι.

μονο με καποιο ανταπτορα diplay port  to hdmi μπορεις να κανεις δουλεια.

Δημοσ.

λογικο να μην σοθ βγαζει σημα.το display port εχει ψυφιακο σημα και εσυ με το ανταπτορα θελεις να βγαλεις αναλογικο.

οποτε δεν θα καταφερεις κατι.

μονο με καποιο ανταπτορα diplay port  to hdmi μπορεις να κανεις δουλεια.

οποτε το ολο συστημα θα λειτουργησει μοναχα αμα οι οθονες εχουν hdmi συνδεση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...