gameleon Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καλημερα παιδες! Πρόσφατα αγορασα την smart tv του τίτλου. Άψογη σε όλα της αλλά δεν μπορώ να βρω ενα χαρακτηριστικο που ειχα σε καθε Samsung low ή high end μοντελο εώς τώρα. Πατώντας το πληκτρο tools ,δεν μου εχει shortcut για αλλαγη του picture mode και του sound mode. Μπορω να τα αλλαξω με φωνητικές εντολές, χωρις να μπω στο γενικο μενου ρυθμισεων,αλλα οκ....εχουν παραληψει κατι τόσο πρακτικό ή απλα εγω δεν εχω καταλαβει κατι? Μηπως εχει κανεις την ίδια τηλεόραση για να με συμβουλέψει?
bekas14 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Φίλε μου Αυτό το κουμπί Δεν το έχω ψάξει καν.Εννοείς να αλλάζει πχ απο 16/9 σε 4/3 κτλ.η να αλλάζει απο κινηματογραφική ταινία σε Αθλητικά πχ.?αν είναι το δεύτερο είναι μάλλον κάτι που δεν ισχύει στην πραγματικοτητα(με τα λίγα που ξέρω η καλή εικόνα που έχουμε φέρει μετά από calibration είναι σταθερή για ότι κ να βλέπεις)μπορεί κ να κάνω λάθος.Εγώ την έφερα κάπου με ένα μηχανήμα ενός φίλου κ Είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Αν θες μπορώ να σου γράψω της ρυθμίσεις να τις δοκιμάσεις αν θέλεις.σίγουρα ακόμα κ για τα ίδια μοντέλα οι βέλτιστες ρυθμίσεις Δεν είναι ίδιες,όπως επίσης μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θέασης θέλει ξανά ρύθμιση.
gameleon Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Πατώντας το πληκτρο tools απο το remote συναντάς πολλες επιλογες για γρήγορες αλλαγες/ρυθμίσεις. Εκεί εχει το sleep timer, subtitles,picture size,speaker select κτλ. Σε αυτο το μενου λοιπον,συνήθως οι samsung ,βγάζουν συντομευση για την αλλαγη απο normal σε dynamic ή natural κτλ (picture mode) και απο standard σε music,movie κτλ (sound mode), χωρίς να χρειαζεται να μπαινεις στις γενικες ρυθμίσεις και να χανεις χρονο. Σε όποιο μοντελο σειράς 5 ή 6 έχω παρει στο παρελθον, αλλά και στην j6200, το έχει αυτο το feature. Στην H6400 δεν έχω ανακαλυψει κατι παρόμοιο. Δε λέω, μπορεις με λιγη υπομονη να το κανεις με τις φωνητικές εντολες, αλλά δεν έιναι τοσο πρακτικο. Εαν έχεις φιλο με αλλο μοντελο samsung, τσεκαρε το.π.x:Υ.Γ: Με χαρα μου να δοκιμασω τις ρυθμισεις απο το calibration που κάνατε! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2016 από gameleon
bekas14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Λοιπόν ακόλουθα τις ρυθμίσεις απο Αυτό το βιντεάκι.είναι πολύ κοντά στις δικές μου κ απο Αυτό πήρα κ εγώ για τα 2 κ 10 σημεία λευκού.Όταν έφτασα να κάνω το gamma τα ψιλοεκανα μαντάρα κ πρασινιζε.Όπως είπα βάζεις τις ρυθμίσεις,κρίνεις αν είσαι εντάξει κ το αφήνεις πάντα στην βέλτιστη λειτουργία της κιν ταινίας στην προκειμενη Εγώ έχω οπίσθιο φωτισμός 15,αντίθεση 96,φωτεινότητα 50,ευκρίνεια 12.τα υπόλοιπα λίγο πολύ τα ίδια.
bekas14 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αδερφέ,για πες εντυπώσεις όταν περάσεις τις ρυθμίσεις!!Αν δεις ότι κάτι δεν σ'αρέσει στα χρώματα φέρτο πάλι εκεί που ήταν.Κάθε ρύθμιση έχει επιλογή για επαναφορά στις εργοστάσιακες τιμές.Πιο πολύ αναφέρομαι για τα δύο κ δέκα σημεία που γίνεται ένας ψιλοχαμος.Εμένα με βόλεψε πολύ η ρύθμιση για το motion plus .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα