AggelosTz Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moto G 3rd gen με 16Gb εσωτερικό χώρο και 2 gb ram (200 ευρώ)!! Έχω την έκδοση με το 1gb ραμ και ούτε πρόβλημα με το σήμα έχει, ούτε κολλάει και τρέχει την ΜΜ , αλλά προτείνω την έκδοση με 2gb ραμ γιατί πιστεύω θα πάρει την έκδοση Ν. Για να κάνεις το moto g 3rd να κολλήσει βάλτου μια ντουζίνα παιχνίδια και καμιά 30 αρια άχρηστες εφαρμογές....είναι budget κινητό οπότε μην ακούω χαζά ότι κόλλαγε!! Φίλος μου έχει το moto 1st gen με λολιλοπ 5.1.1 και έχει το fb,viber,instagram,mail,vscocam και καμια 10αρια εφαρμογές και το κινητό τρέχει ακόμα σούπερ 2 χρονιά μετά την κθκλοφορία του! Μια συμβουλή μην βάλεις battery app, στο δικό μου δεν έχω και η μπαταρία κρατάει περισσότερο από ότι με battery app. To MM άλλωστε "σκοτώνει" μόνο του τα apps που δεν χρησιμοποιούνται οπότε δεν τρέχει σαβούρα στο "παρασκήνιο".
Donalhioy Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ωραίο μου φαίνεται το Motorola G (3rd Gen). κινεζικο, οποτε δεν σου κανει.. για οπως ειπες πρόταση σε κάτι που δεν είναι κινέζικο Δεν βλέπω το λόγο να μου προτείνετε κάτι το οποίο δεν είναι μέσα σε αυτά που θέλω να αγοράσω. https://www.rt.com/business/200875-lenovo-buys-motorola-mobile/ 1
AlienTechGR Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Γιατί να πάει στο Motorola Moto G 3rd gen με 2GB RAM και να μη δώσει κάτι ελάχιστα παραπάνω για να πάει στο πολύ ανώτερο Motorola Moto X 2nd gen;; 1
Fan Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ανέβα ένα 20αρικο και πάρε το nexus 5x στα 240 Ωραιο κινητό αλλά δεν έχει card slot, οπότε αναγκαστικά μένεις με τα 16 GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα