Donalhioy Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καλά τα Xiaomi τα LeTV κτλ., αλλά αν δε θες να ασχοληθείς καλύτερα να πας σε κάτι πιο γνωστό όπως το G3. πηρε ο αδερφος μου το g3... μπορω να πω σκετη απογοητευση... και κολληματα ειχε... και θεμα με το σημα ειχε... αν εχεις την official εκδοση στις γνωστες μαρκες, δεν εχεις θεμα.. ναι ειναι αγγλοκινεζικες, αλλα αν δεν εχεις το κολλημα να αλλαζεις ρομ μερα παραμερα τοτε εισαι μια χαρα
Fan Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ παιδιά, αλλά εγώ από την αρχή ρώτησα εάν υπάρχει καμία πρόταση σε κάτι που δεν είναι κινέζικο και δεν είναι του 2014 είτε παλιότερο ώστε να μπορώ να βάλω την καινούρια έκδοση του android. Δεν βλέπω το λόγο να μου προτείνετε κάτι το οποίο δεν είναι μέσα σε αυτά που θέλω να αγοράσω.
Donalhioy Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ παιδιά, αλλά εγώ από την αρχή ρώτησα εάν υπάρχει καμία πρόταση σε κάτι που δεν είναι κινέζικο ολα τα κινητα που σου προταθηκαν lg samsung sony παραγονται στην κινα.. αρα ειναι κινεζικα.. παρε blackberry ή νοκια 3310 αν δεν θελεις απο κινα
AlienTechGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 ολα τα κινητα που σου προταθηκαν lg samsung sony παραγονται στην κινα.. αρα ειναι κινεζικα.. παρε blackberry ή νοκια 3310 αν δεν θελεις απο κινα Τα LG κατασκευάζονται στην Κορέα πάντως. Και το G4 που έχω τώρα, και ένα G2 που είχα πριν λίγο καιρό, "Made in Korea" έγραφε. 1
Belisarius Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 To πρόβλημα δεν είναι το που κατασκευάζονται αλλά το αν έχουν εγγύηση οπότε το γεγονός ότι δεν θέλει να κάνει αγορά από την Κίνα είναι σεβαστό. Όσον αφορά την επιλογή της συσκευής η λογική μου δεν μου λέει να προτείνω υποδεέστερο κινητό με την δικαιολογία ότι είναι καινούργιο ή του 2015 οπότε απέχω.
Makeran Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) πηρε ο αδερφος μου το g3... μπορω να πω σκετη απογοητευση... και κολληματα ειχε... και θεμα με το σημα ειχε... αν εχεις την official εκδοση στις γνωστες μαρκες, δεν εχεις θεμα.. ναι ειναι αγγλοκινεζικες, αλλα αν δεν εχεις το κολλημα να αλλαζεις ρομ μερα παραμερα τοτε εισαι μια χαρα Είχε Marshmallow? Με το update βελτιώθηκαν πολλά πράγματα. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2016 από Makeran 1
Donalhioy Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 To πρόβλημα δεν είναι το που κατασκευάζονται αλλά το αν έχουν εγγύηση το παιδι λεει οτι δεν θελει κινεζικο, οχι οτι δεν θλει απο εξω... Τα LG κατασκευάζονται στην Κορέα πάντως. Και το G4 που έχω τώρα, και ένα G2 που είχα πριν λίγο καιρό, "Made in Korea" έγραφε. ολα φτιαχνονται στην Κινα... τωρα το που γινεται το "assemble and pack" ειναι θεμα φορολογιας... και κορεατικης νομοθεσιας.. Είχε Marshmallow? με το update βελτιώθηκαν πολλά πράγματα. το εχει ψιλοπαρατησει διοτι εχει πλεον το το meizu pro5 σιγα να μην ξαναγυρισει στο lg... αυτο που μου επεινε εμενα παντως ειναι οτι δεν ειναι ο μαναδικος που αγορασε 250 ευρο τηλεφωνο και δεν το χαρηκε καθολου.. "τοσο το ειχε παρει τοτε και ηταν και καλη τιμη"
AlienTechGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Είχε Marshmallow? με το update βελτιώθηκαν πολλά πράγματα. Ισχύει. Το G3 έχει γίνει πολύ πιο smooth/snappy, μετά την αναβάθμιση, απ' ότι ήταν με KitKat και Lollipop. ολα φτιαχνονται στην Κινα... τωρα το που γινεται το "assemble and pack" ειναι θεμα φορολογιας... και κορεατικης νομοθεσιας.. Δε το γνώριζα αυτό. Απ' ότι είδα με ένα γρήγορο googlάρισμα, όντως έχεις δίκιο.
Belisarius Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Eξαρτάται σε ποιο εργοστάσιο φτιάχονται. Πολλά Lg και Samsung φτιάχνονται στην Κορέα κανονικότατα, εμένα το Note 3 μου τυγχάνει να κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Samsung στο Βιετνάμ. Δεν έχει όμως καμία σημασία το αν κατασκευάζονται στην Κίνα ή αλλού, σημασία έχει τι προδιαγραφές θέτει η εταιρεία. 2
haHa Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ παιδιά, αλλά εγώ από την αρχή ρώτησα εάν υπάρχει καμία πρόταση σε κάτι που δεν είναι κινέζικο και δεν είναι του 2014 είτε παλιότερο ώστε να μπορώ να βάλω την καινούρια έκδοση του android. Δεν βλέπω το λόγο να μου προτείνετε κάτι το οποίο δεν είναι μέσα σε αυτά που θέλω να αγοράσω. Το moto x 2nd gen στα 195€ αμεσα απο Ελλάδα εχει χαλαρα τις καλύτερες επιδοσεις σε αυτα τα χρήματα, ενω τρεχει ηδη την τελευταία έκδοση Android, θα παρει κ την επόμενη έκδοση android n. Εχει κ τελειως απροβληματιστο λειτουργικό και εξαιρετική ποιοτητα κατασκευης. Το οτι ειναι του 2014 δεν θα έπρεπε να σε απασχολει, μιας κ σε σχέση με αλλα του 2015, είναι πιο γρήγορο κ φοραει την τελευταία έκδοση android. 4
Belisarius Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Απλώς να σημειώσουμε ότι έχει ανέβει στα 195 ευρώ.
Donalhioy Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν έχει όμως καμία σημασία το αν κατασκευάζονται στην Κίνα ή αλλού, σημασία έχει τι προδιαγραφές θέτει η εταιρεία. εχεις απολυτο δικιο... αλλα το meizu και το xiaomi δεν βγαινουν με προδιαγραφες "κινεζιας" και ας φτιαχνονται στην Κινα και ας ειναι κινεζικα
ziaba Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το moto x 2nd gen στα 195€ αμεσα απο Ελλάδα εχει χαλαρα τις καλύτερες επιδοσεις σε αυτα τα χρήματα, ενω τρεχει ηδη την τελευταία έκδοση Android, θα παρει κ την επόμενη έκδοση android n. Εχει κ τελειως απροβληματιστο λειτουργικό και εξαιρετική ποιοτητα κατασκευης. Το οτι ειναι του 2014 δεν θα έπρεπε να σε απασχολει, μιας κ σε σχέση με αλλα του 2015, είναι πιο γρήγορο κ φοραει την τελευταία έκδοση android. το Χ2 δεν θα πάρει επίσημα την Ν έχει πάρει ήδη λολιποπ και ΜΜ ούτε η google δεν δίνει πάνω από 2 επίσημες αναβαθμίσεις android
haHa Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 το Χ2 δεν θα πάρει επίσημα την Ν έχει πάρει ήδη λολιποπ και ΜΜ ούτε η google δεν δίνει πάνω από 2 επίσημες αναβαθμίσεις android Σιγουροι δεν μπορουμε να ειμαστε, αλλα πιστεύω οτι θα παρει την n, ακολουθωντας το motorola nexus 6 ιδιας εποχης. 1
Fan Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ωραίο μου φαίνεται το Motorola G (3rd Gen). Είναι σχετικά καινούριο και θα πάρει και την επόμενη αναβάθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα