Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτωντας τις "Ιδιοτητες" σε κοινοχρηστο φακελο μου (2 pc με win7 σε ασυρματη συνδεση), στη καρτελα "Ασφαλεια" στο "Ονοματα ομαδων ή χρηστων", περα απο το SYSTEM και δυο γνωστα pc υπαρχει και ενας "Αγνωστος λογαριασμος" συνοδευομενος απο διάφορα νουμερα σε παρενθεση.

Τι μπορει να ειναι αυτο? Κατι επικινδυνο/υποπτο? Ή συστατικο του λειτουργικου?

Προς το παρον πατησα "Επεξεργασια" και τικαρησα Αρνηση σε ολα τα δικαιωματα του "Αγνωστου λογαριασμου"(η διαδικασια πηρε καμμια ωρα). Αλλα αν μου πειτε οτι δε χρειαζεται ή οτι μπορει να υπαρχουν συνεπειες θα τα επαναφερω.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό. Μήπως έχεις και άλλον λογαριασμό στον υπολογιστή σου;

Για να σιγουρευτείς μπορείς:

1) Να αλλάξεις τον κωδικό και το όνομα του Router με κάτι δικό σου

2) Έλεγξε αν στο πάνελ διαχείρισης του ρούτερ σου δίνεται η δυνατότητα να δεις τις συνδεδεμένες συσκευές.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό. Μήπως έχεις και άλλον λογαριασμό στον υπολογιστή σου;

Για να σιγουρευτείς μπορείς:

1) Να αλλάξεις τον κωδικό και το όνομα του Router με κάτι δικό σου

2) Έλεγξε αν στο πάνελ διαχείρισης του ρούτερ σου δίνεται η δυνατότητα να δεις τις συνδεδεμένες συσκευές.

Εσυ εχεις "Αγνωστο λογαριασμο" στη καρτελα σου? Αφου δεν ειναι κατι ανησυχητικο, αν εχεις θα τον αφησεις να υπαρχει με πληρη δικαιωματα?

Δηλαδη ειναι κατι συνηθες που προερχεται απ το λειτουργικο?

Δεν εχω αλλο λογ/σμο στους υπολογιστες μου, ουτε και υπαρχει αλλη συνδεδεμενη συσκευη στο πανελ διαχειρισης του ρουτερ.

Δημοσ.

Κι εμένα κάποια στιγμή έβγαλε ένα μακρυνάρι με αλαμπουρνέζικα και ένα κόκκινο ερωτηματικό.

Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι , άσε που μετά απο λίγο εξαφανίστηκε.

Ίσως βέβαθα βα έχει να κάνει με τη virtual machine μου. Μήπως τρέχεις κάποιο torrent, sopcast etc?

Δημοσ.

Κι εμένα κάποια στιγμή έβγαλε ένα μακρυνάρι με αλαμπουρνέζικα και ένα κόκκινο ερωτηματικό.

Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι , άσε που μετά απο λίγο εξαφανίστηκε.

Ίσως βέβαθα βα έχει να κάνει με τη virtual machine μου. Μήπως τρέχεις κάποιο torrent, sopcast etc?

Τρεχω μονιμως το μΤοrrent. Aυτος ειναι ο "αγνωστος λογ/σμος"?

Εντωμεταξυ συμβαινει  κατι περιεργο με το μΤοrrent, οτι κατεβαζω μου το εχει στα σπαστα αρχειακια του, οχι σε ενιαιο folder...

Μαλλον θα ξαναδωσω δικαιωματα στον "αγνωστο λογ/σμο".

Δημοσ.

Aν και για win 8.1, λενε οτι ο λογ/σμος αυτος ειναι του χρηστη.

Ελπιζω ομως να βρεθει καποιος φιλος με 2 pc να μου πει αν εχει τετοιο λογ/σμο στη καρτελα του.

Δημοσ.

O Λογαριασμος αυτος γραφει "αγνωστος λογαριασμος"? Ή γραφει κατι αλλο που δε μας το γραφεις και νομιζεις εσυ οτι ειναι αγνωστος λογαριασμος?

Γιατι αν ειναι αυτος που εχει μεσα σε παρενθεση πολλα γραμματα και αριθμους..... μη τον πειραξεις γιατι θα το μετανιωσεις.

Δημοσ.

O Λογαριασμος αυτος γραφει "αγνωστος λογαριασμος"? Ή γραφει κατι αλλο που δε μας το γραφεις και νομιζεις εσυ οτι ειναι αγνωστος λογαριασμος?

Γιατι αν ειναι αυτος που εχει μεσα σε παρενθεση πολλα γραμματα και αριθμους..... μη τον πειραξεις γιατι θα το μετανιωσεις.

Ναι, αφου το εβαλα σε εισαγωγικα. Αυτο ακριβως γραφει, "Αγνωστος λογαριασμος" με κοκκινο ερωτηματικο και μια παρενθεση με διαφορα νουμερα. Οτι βλεπεις και στο λινκ του φιλου.

Εκανα το πειραγμα που ειπα, τικαρησα αρνηση σε ολα τα δικαιωματα. Να τα επαναφερω?

Καλά περίμενε.

Αυτο φιλε το ειπες ειρωνικα? Δηλαδη ειναι κακο να μαθω αν και αλλοι χρηστες εχουν τετοιο λογ/σμο στο δικτυο τους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...