Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν αυτό που θέλω να μου πείτε είναι πως είναι τόσο καλύτερος ο 4370 από τον 4170 που αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω η όχι, εννοώ έχουν τόση διαφορά επίδοσης που αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω η είναι σχεδόν ίδιοι και αξίζει ο 4170 γιατί είναι πόσο φτηνότερος και διαφορά τους είναι σχεδόν μηδαμινή 

Δημοσ.

φιλε δεν αξιζει καλυτερα να πας σε εναν i5 φθηνο εκει θα δεις μεγαλη διαφορα ειχει βγαλει τα public στα 150ε

και θα παραλαβουν οταν βρει προμηθευτη.... τσαμπα διαφημιση λεμε

στο θεμα μας οχι δεν αξιζει την διαφορα αυτη,καλυτερα παρε  οτι σηκωνει η τζεπη σου,οι διαφορες 41χχ σειρας με 43χχ ειναι μηδαμινες σε real time

Δημοσ.

Η μονη διαφορα ειναι η ταχύτητα 0,1 και το συν 1 cashe

Επίσης έχει και τα καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά ο 4370 αλλά αν μπει ξεχωριστή εννοείται ότι δεν αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά. 

Δημοσ.

λοιπόν αυτό που θέλω να μου πείτε είναι πως είναι τόσο καλύτερος ο 4370 από τον 4170 που αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω η όχι, εννοώ έχουν τόση διαφορά επίδοσης που αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω η είναι σχεδόν ίδιοι και αξίζει ο 4170 γιατί είναι πόσο φτηνότερος και διαφορά τους είναι σχεδόν μηδαμινή 

αναβαθμιση ειναι ο ποιο φτηνος ι5 που πεζει...οτιδηποτε αλλο δεν....

• Like 1
Δημοσ.

αναβαθμιση ειναι ο ποιο φτηνος ι5 που πεζει...οτιδηποτε αλλο δεν....

εσύ που έχεις ον 4170 είναι καλός? 

Δημοσ.

εσύ που έχεις ον 4170 είναι καλός? 

ειναι πολυ γενικευμενη η ερωτηση σου...δεν καταλαβενω τι ακριβως ψαχνεις...ρωτησες αν αξιζει ο 4370 σε σχεση με τον 4170 και σου λεω οχι δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα...αν θες κατι καλυτερο απο τον 4170 πας σε ι5 .... 

https://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html

για να απαντησω και οσο μπορω στην ερωτηση σου ..μια χαρα ειναι εντος οριων παντα...σε ενα παρα πολυ απαιτητικο απο θεμα επεξεργαστη παιχνιδι εκει θα ζορισουν τα πραγματα...απο εκει και περα κανενα προβλημα...

α και φυσικα αναλογως την καρτα γραφικων σου ε...

αν θες πες μου γενικοτερα το συστημα σου να σου πω καλυτερα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...