Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και σε εσενα ετσι λεει ιορδανη στο εκκαθαριστικο;

Το "ME THN OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ"? Δεν την εστειλα ακομα αλλα ειναι βεβαιο οτι ετσι θα μου πει.

Παντως,εδω & 3 μερες,απο Τεταρτη που τους εστειλα τη δηλωση & επειδη το ποσον ειναι επιστροφη φορου,ουτε φωνη ουτε ακροαση.σε αλλες περιπτωσεις πχ αν ηταν να πληρωσω,θα μου ειχαν στειλει στο μειλ μου ειδοποιηση & μεσα στο λογαριασμο μου στο Taxis,θα φαινοταν ηδη η οφειλη & οι δοσεις....,τωρα κανουν την παπια.τι να πεις...

Τι, αμεσως ηθελες να στα βαλουν?

Και οπως λεγαμε προηγουμενως, αν εχεις ενφια περιμενε τον Αυγουστο για συμψηφισμο.

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με το νεο ετος και αμα τα λεφτα απο τις επιστροφες....καθε χρονο τα ιδια..

ιορδανη γνωριζεις εαν εχω καποιο προστιμο που εκανα τροποποιητικη?

Δημοσ.

Το "ME THN OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ"? Δεν την εστειλα ακομα αλλα ειναι βεβαιο οτι ετσι θα μου πει.

Τι, αμεσως ηθελες να στα βαλουν?

Και οπως λεγαμε προηγουμενως, αν εχεις ενφια περιμενε τον Αυγουστο για συμψηφισμο.

και ποιος δεν εχει ΕΝΦΙΑ;;;σχεδον ολοι εχουμε.Αρα αναμενω την ενημερωση για συμψηφισμο τον Αυγουστο.

Δημοσ.

και ποιος δεν εχει ΕΝΦΙΑ;;;σχεδον ολοι εχουμε.Αρα αναμενω την ενημερωση για συμψηφισμο τον Αυγουστο.

Υπαρχουν πολλοι που νοικιαζουν και δεν εχουν ΕΝΦΙΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος μενει σε ενοικιαζομενο σπιτι, με το μισθωτηριο στο ονομα του, συμπληρωνει τον πινακα 5 και τον πινακα 7 με το συνολο των των τ.μ. & των ενοικιων σε ευρω;

Το να μενεις σε ενοικιαζομενο εχει τεκμηριο, αλλα τα ενοικια που εδωσες ελαφρυνουν τον τελικο φορο καθολου;

Δημοσ.

Το να μενεις σε ενοικιαζομενο εχει τεκμηριο, αλλα τα ενοικια που εδωσες ελαφρυνουν τον τελικο φορο καθολου;

Ετσι οπως το'χουν κανει πλέον, τα τεκμηρια που παλια μειωναν το φορο τωρα τον αυξανουν! πχ. διδακτρα ή δοσεις στεγαστικου.

Χρησιμοποιησε ενα προγραμμα υπολογισμου φορου για να δεις αν/τι βγαινει απο τα ενοικια.

ιορδανη γνωριζεις εαν εχω καποιο προστιμο που εκανα τροποποιητικη?

Για τα 35 λεπτα λες? Οχι βρε φιλε, μην ασχολεισαι.

Δημοσ.

εχω ενα λαθακι στην δήλωση.

αντι να βαλω 96.60 τμ σε ρνα σπιτι, εβαλα 96.

πειράζει?

επισης εχω επιστροφή. πως και ποτε θα πάρω τα χρηματα? (εδωσα iban εθνικης)

Δημοσ.

εχω ενα λαθακι στην δήλωση.

αντι να βαλω 96.60 τμ σε ρνα σπιτι, εβαλα 96.

πειράζει?

επισης εχω επιστροφή. πως και ποτε θα πάρω τα χρηματα? (εδωσα iban εθνικης)

Νομιζω οτι δεν παιρνει δεκαδικα οποτε δεν εχεις προβλημα . Την επιστροφη θα την συμψηφισουν με  ΕΝΦΙΑ αν εχεις αλοιως θα την παρεις οταν εχουν λεφτα ειδικα αν ειναι πολλα..

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι στης μανας μου ειναι 96.60.

λιγο κατω απο 300 είναι

ενφια δεν εχω. να μην ελπιζω μεσα στο καλοκαιρι???

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι στης μανας μου ειναι 96.60.

λιγο κατω απο 300 είναι

ενφια δεν εχω. να μην ελπιζω μεσα στο καλοκαιρι???

Λογικα θα τα βαλουν στο λογ/σμο σου συντομα, αν και με αυτους τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

• Like 1
Δημοσ.

Στις οδηγιες γραφει οτι κανεις στρογγυλοποιηση τα δεκαδικα των τ.μ. Στο δικο σου, γινεται 97τμ, αν και στο λογαρ. της δεη μπορει να γραφει 96.

Δημοσ.

Στις οδηγιες γραφει οτι κανεις στρογγυλοποιηση τα δεκαδικα των τ.μ. Στο δικο σου, γινεται 97τμ, αν και στο λογαρ. της δεη μπορει να γραφει 96.

Δεν εχεις προβλημα...

Δημοσ.

οποτε τα χρηματα περιμενω να μπουν. δε χρειάζεται να κανω κάτι αλλο?

αρα με τα τετραγωνικά ειμαι οκ ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...