vounisios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Παιδια καλημερα.προχτες εκανα τη δηλωση[ο λογιστης,εννοειται...].Για πρωτη φορα εδω & 15 χρονια εχω επιστροφη.για πες τε μου τωρα-->το ποσο αυτο της επιστροφης[ειναι γυρω στα 300 ευρω],απ οτι διαβαζω θα συμψηφιστει με τον ΕΝΦΙΑ...Ισχυει αυτο;;;Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Παιδια καλημερα.προχτες εκανα τη δηλωση[ο λογιστης,εννοειται...].Για πρωτη φορα εδω & 15 χρονια εχω επιστροφη.για πες τε μου τωρα-->το ποσο αυτο της επιστροφης[ειναι γυρω στα 300 ευρω],απ οτι διαβαζω θα συμψηφιστει με τον ΕΝΦΙΑ...Ισχυει αυτο;;;Ευχαριστω. Αυτό εχω ακουσει κι εγω . Όταν βγει ο ΕΝΦΙΑ καλο είναι να πας από την εφορια .Μην περιμενεις να γινει αυτόματα. 1
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ναι και εγω αυτο ακουσα λογικα το υπολοιπο της επιστροφης θα πιστωθει στον τρ.λογαριασμο σου
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 μα κανω τροποποιητικη γινεται καποιος επιπλεον ελεγχος η γινεται αμεσως η εκκαθαριση?
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ναι για τον 051 Noμιζω οτι δεν ειναι σαφες αν οι ανωνυμες αποδειξεις των φαρμακειων, και για οτιδηποτε αυτες αφορουν, μπορουν να μπουν και να υπολογιστουν στον 051. Οποιος ξερει μας λεει. Σημειωσε ομως οτι πρεπει να εχεις φορο, για να κερδισεις εκπτωση 10%. Δηλ. αν στον 051 δηλωσεις 150€ θα μειωθει ο φορος σου κατα 15€.
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ναι το γνωριζω αυτο ιορδανη στην δηλωση που τις εβαλα προκυπτει φορος
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 το θεμα ειναι τι να κανω με τους τοκους απο καταθεσεις; στην δικια μου δηλωση ξεχασα να δηλωσω 0.35 κ εκανα τροποποιητικη! τωρα ειμαι οκ η η τροποποιητικη εχει καποια φασαρια; να παω στην δου κλπ κλπ; Εκανες τροποποιητικη για 0,35€?! Σου ειπαν οτι ειναι απαραιτητο? Κι εγω ειχα παραλειψει ενα τετοιο μικροποσό τη πρωτη χρονια, τοτε που τους εβαζες χειροκινητα. Βεβαια ειχα κι αλλους δυο λογ/σμους που υπηρχαν σοβαρα νουμερα. Και δεν υπηρχε καποια συνεπεια.
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 αμα κανει κανεις τωρα τροποποιητικη πληρωνει καποιο προστιμο? επισης γινεται καποιος περαιτερω ελεγχος στην δηλωση λογω οτι ειναι τροποποιητικη? επισης σε ενα ατομο που εχει επιστροφη στο εκκαθαριστικο γραφει το εξης ME THN OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ Tι εννοει με αυτο?
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ναι και εγω αυτο ακουσα λογικα το υπολοιπο της επιστροφης θα πιστωθει στον τρ.λογαριασμο σου Να δουμε τι θα γινει τελικα, κι εγω στην ιδια περιπτωση ειμαι. Αρα περιμενουμε τον Αυγουστο.
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εκανες τροποποιητικη για 0,35€?! Σου ειπαν οτι ειναι απαραιτητο? Κι εγω ειχα παραλειψει ενα τετοιο μικροποσό τη πρωτη χρονια, τοτε που τους εβαζες χειροκινητα. Βεβαια ειχα κι αλλους δυο λογ/σμους που υπηρχαν σοβαρα νουμερα. Και δεν υπηρχε καποια συνεπεια. δεν ρωτησα απλα εκανα απο μονος μου..λες να εκανα ασχημα? το εχω ξεχασει και σε μια ακομα δηλωση που εχει τοκους 2 ευρω περιπου αλλα η δηλωση αυτη εχει επιστροφη..τι λετε να κανω?
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ME THN OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ Tι εννοει με αυτο? Τιποτα, τυπικο. Ετσι λενε παντα. Στις μικροδηλωσεις συνηθως δε κανουν κανενα ελεγχο. δεν ρωτησα απλα εκανα απο μονος μου..λες να εκανα ασχημα? το εχω ξεχασει και σε μια ακομα δηλωση που εχει τοκους 2 ευρω περιπου αλλα η δηλωση αυτη εχει επιστροφη..τι λετε να κανω? 35 λεπτα ειπες. Δε νομιζω οτι επρεπε να ασχοληθεις για τετοιο νουμερο.
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ναι 0.35 λεπτα στην μια δηλωση που ειναι μηδενικη και 2κατι η αλλη που εχει την επιστροφη φορου Το ερωτημα ειναι αμα κανεις τροποποιητικη εχει καποιο προστιμο; γινεται αμεσως η εκκαθαριση; και γενικοτερα εχει καποια διαφορα απο την αρχικη; να κανω τροποποιητικη και σε αυτη με την επιστροφη που ειναι κανα 2ευρω οι τοκοι καταθεσεων; παντως κ αλλα ατομα που ρωτησα μ ειπαν οτι δν δηλωνουν τους τοκους τους μιλαμε για ποσα μικρα οχι τοκοι απο προθεσμιακες! και σε εσενα ετσι λεει ιορδανη στο εκκαθαριστικο;
vounisios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Παντως,εδω & 3 μερες,απο Τεταρτη που τους εστειλα τη δηλωση & επειδη το ποσον ειναι επιστροφη φορου,ουτε φωνη ουτε ακροαση.σε αλλες περιπτωσεις πχ αν ηταν να πληρωσω,θα μου ειχαν στειλει στο μειλ μου ειδοποιηση & μεσα στο λογαριασμο μου στο Taxis,θα φαινοταν ηδη η οφειλη & οι δοσεις....,τωρα κανουν την παπια.τι να πεις...
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 αμα ειναι να πληρωσεις βγαζει αμεσως τις δοσεις μην σκας χαχα
vounisios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 αμα ειναι να πληρωσεις βγαζει αμεσως τις δοσεις μην σκας χαχα Σωστος...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα