DioNiSis_000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 οχι, το ειχα ξεχάσει τελείως, ευτυχώς που δεν την οριστικοποίησα ακόμα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 οχι, το ειχα ξεχάσει τελείως, ευτυχώς που δεν την οριστικοποίησα ακόμα. Συμπληρωσε το και θα δεις οτι δεν πληρωνεις τιποτα ή ελαχιστα.
DioNiSis_000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 το συμπλήρωσα και τελικά βγήκε μηδενικό, ευχαριστώ πολύ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 το συμπλήρωσα και τελικά βγήκε μηδενικό, ευχαριστώ πολύ. Νασαι καλα φιλε μου.
eidikos33 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 οι αποδειξεις απο φαρμακεια μετρανε ολες; γινεται ποτε ελεγχος;;
Sorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ξέρει κανείς πως δηλώνω την αγορά ενός αυτοκινήτου απο ιδιώτη; Απλά δηλαδή να γράψω πάνω το ποσό που έδωσα. Δήλωση του νόμου 105 έχουμε κάνει. Αν γνωρίζετε βρε παίδες κάτι με σώνετε
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αν γνωρίζετε βρε παίδες κάτι με σώνετε Γραφεις το ποσο εκει που λεει για αγορα αυτικινητου και στο τελος της δηλωσης θα σου ζητησει ΑΦΜ και ονομα πωλητη.
eidikos33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 ξεχασα να δηλωσω τους τοκους απο καταθεσεις ενα ποσο γυρω στα 2 ευρω αξιζει να κανω τροποποιητικη? και τι επακολουθο θα εχει αμα θα κανω? θα γινει αμεσως εκκαθαριση? φυσικα και δεν θα αλλαξει κατι στον φορο απλα λεω να κανω για να ειμαι καλυμενος επειδη αυτοι εχουν τα στοιχεια ηδη στην κατοχη τους
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 ξεχασα να δηλωσω τους τοκους απο καταθεσεις ενα ποσο γυρω στα 2 ευρω αξιζει να κανω τροποποιητικη? και τι επακολουθο θα εχει αμα θα κανω? θα γινει αμεσως εκκαθαριση? φυσικα και δεν θα αλλαξει κατι στον φορο απλα λεω να κανω για να ειμαι καλυμενος επειδη αυτοι εχουν τα στοιχεια ηδη στην κατοχη τους Δεν χρειαζεται να κανεις κατι νομιζω.
eidikos33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 δεν νομιζω να βρουν οτι δεν δηλωσα τα 2 ευρω τοκους απο καταθεσεις απο την στιγμη που δεν επηρρεαζει κατι στην φορολογικη δηλωση 1
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 οι αποδειξεις απο φαρμακεια μετρανε ολες; γινεται ποτε ελεγχος;; Που να μετρησουν, στον 051?
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 περασα τις αποδειξεις των γιατρων ανα αφμ πχ ειχα 3 απο τον ιδιο γιατρο; τις περναγα συγκεντρωτικα το ιδιο εκανα και με τα φαρμακα
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 περασα τις αποδειξεις των γιατρων ανα αφμ πχ ειχα 3 απο τον ιδιο γιατρο; τις περναγα συγκεντρωτικα το ιδιο εκανα και με τα φαρμακα Αν ισχυει το περυσινο για να εχεις καποιο οφελος από ιατρικα πρεπει να είναι υψους τουλάχιστον 10% του εισοδήματος σου.
eidikos33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ναι εχω οφελος! το θεμα ειναι τι να κανω με τους τοκους απο καταθεσεις; στην δικια μου δηλωση ξεχασα να δηλωσω 0.35 κ εκανα τροποποιητικη! τωρα ειμαι οκ η η τροποποιητικη εχει καποια φασαρια; να παω στην δου κλπ κλπ; επειδη βλεπω οτι ειναι ολα οκ απλα ρωταω γιατι ποτε δεν ξερεις! βλεπω που γραφει οτι ειναι οριστικη η τροποποιητικη και αμα πατησω στο ε1 εχουν περαστει κανονικα η προσθεση των τοκων που εκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα