Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

θελω ν ρωτησω για 4 κωδικους να μου πειτε ακριβως τι ειναι επειδη εψαξα στο νετ και μου τα λενε καπως μπερδεμενα.

κωδικοι:

851

719

781

049

αν και βλεπω διπλα στην δηλωση τι είναι το κάθε ένα θελω να μου πειτε ακριβως για τι είναι μην παει και κανω κανενα λαθος με τα ποσα.

ευχαριστω εκ των προτερων!

• Like 1
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

θελω ν ρωτησω για 4 κωδικους να μου πειτε ακριβως τι ειναι επειδη εψαξα στο νετ και μου τα λενε καπως μπερδεμενα.

κωδικοι:

851

719

781

049

αν και βλεπω διπλα στην δηλωση τι είναι το κάθε ένα θελω να μου πειτε ακριβως για τι είναι μην παει και κανω κανενα λαθος με τα ποσα.

ευχαριστω εκ των προτερων!

719 χρηματα για αγορα αυτοκινητου

851 τιποτα το βγαζει μονο του

781 ποσο απο πωληση αυτοκινητου , σπιτιου κλπ

049 αποδειξεια απο αγορες αλλα για το 2015 δεν γραφουμε τιποτα  αυτή τη φορα

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι ωραίος γιαννη ευχαριστώ πολύ

Οπότε πάει και αυτή η χρονιά έτοιμη ή δήλωση :)

Ααα για φέτος δεν βάζουμε τίποτα για αποδείξεις;;; Κανένα ποσό; Αυτό είναι σίγουρο;

Δημοσ.

Είσαι ωραίος γιαννη ευχαριστώ πολύ

Οπότε πάει και αυτή η χρονιά έτοιμη ή δήλωση :)

Ααα για φέτος δεν βάζουμε τίποτα για αποδείξεις;;; Κανένα ποσό; Αυτό είναι σίγουρο;

Απολυτα σιγουρος .Το ειπαν επισημά. Μονο για φετος όμως .

• Like 1
Δημοσ.

Να την κάνω οριστικοποίηση ή να την αποθήκευσω προσωρινά μπας και αλλάξει κάτι; Γτ με αυτούς δεν ξέρεις τι γίνεται.

Κανε οριστικοποιηση .Για αυτή δεν μπορει να αλλαξει κατι πια .

Δημοσ.

καλημερα εμενα τα ποσα απο μισθωτες υπηρεσιες ειναι συμπληρωμενα οπως κ οι τοκοι καταθεσεων! αυτοκινητο μηχανακι κλπ δν εχω. και ειμαι φιλοξενουμενος σπιτι εχω ημητελες χωρις καμια μεταβολη και μη ηλεκτροδοτουμενο και αποδειξεις φετος δν χριαζονται

οποτε εγω το μονο που εχω να συμπληρωσω στο ε1 ειναι οτι ειμαι φιλοξενουμενος και τπτ αλλο ετσι δεν ειναι; ε9 πρεπει να υποβαλλω; και ας υπαρχει καποια μεταβολη στην ακινητη περιουσια;

ευχαριστω!!

Δημοσ.

καλημερα εμενα τα ποσα απο μισθωτες υπηρεσιες ειναι συμπληρωμενα οπως κ οι τοκοι καταθεσεων! αυτοκινητο μηχανακι κλπ δν εχω. και ειμαι φιλοξενουμενος σπιτι εχω ημητελες χωρις καμια μεταβολη και μη ηλεκτροδοτουμενο και αποδειξεις φετος δν χριαζονται

οποτε εγω το μονο που εχω να συμπληρωσω στο ε1 ειναι οτι ειμαι φιλοξενουμενος και τπτ αλλο ετσι δεν ειναι; ε9 πρεπει να υποβαλλω; και ας υπαρχει καποια μεταβολη στην ακινητη περιουσια;

ευχαριστω!!

Ναι θα συμπληρώσεις εκει που λεει για ενοικια Πινακας 6/13 το ΑΦΜ και το ονοματεπωνυμο αυτου που σε φιλοξενει καθως και τα τετραγωνικα του σπιτιου και θα κλικαρεις εκει που λεει για φιλοξενια.

Ε9 αν δεν υπαρχει καμμια μεταβολη δεν κανουμε .

Προσοχη : Πρεπει να συμπληρώσεις και Ε2 στο τελος της δεύτερης σελίδας που λεει για ημιτελή ακινητα .

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως δηλώνω την αγορά ενός αυτοκινήτου απο ιδιώτη; Απλά δηλαδή να γράψω πάνω το ποσό που έδωσα. Δήλωση του νόμου 105 έχουμε κάνει.

Δημοσ.

γιαννη εισαι σιγουρος οτι πρεπει να κανω ε2 επειδη ειναι ημητελες; και τι θα γραψω οτι δεν εγινε καμια εργασια;

Δημοσ.

γιαννη εισαι σιγουρος οτι πρεπει να κανω ε2 επειδη ειναι ημητελες; και τι θα γραψω οτι δεν εγινε καμια εργασια;

Θα γραψεις μονο τα στοιχεια του ακινητου .Περυσι δεν ειχες κανει αν ηταν ημιτελες και το 2014 ?

Δημοσ.

καλησπέρα

φέτος θα κάνω για πρώτη φορά μηδενική δήλωση. αυτό που παρατήρησα είναι οτι όταν συμπληρώνω τόκους στην εκκαθάριση μου βγάζει να πληρώσω ενα ποσό 15% του ποσού των τόκων.

οι τόκοι έχουν φορολογηθεί στην τράπεζα ήδη με 15% όπως φαίνεται και όταν πατάς εμφάνιση τόκων. έμενα μου βγάζει το ποσό αυτό στην εκκαθάριση να το πληρώσω. εαν δεν συμπληρώσω τόκους βγαίνει μηδενικό το αποτέλεσμα.

γιατί συμβαίνει αυτό?

βρήκα και ενα on line υπολογιστή φόρου και εκεί βγάζει το ίδιο. έκανα δοκιμές και ακόμα και με 1ευρω τόκους βγάζει χρεωστικό 0.15ε

Δημοσ.

καλησπέρα

φέτος θα κάνω για πρώτη φορά μηδενική δήλωση. αυτό που παρατήρησα είναι οτι όταν συμπληρώνω τόκους στην εκκαθάριση μου βγάζει να πληρώσω ενα ποσό 15% του ποσού των τόκων.

οι τόκοι έχουν φορολογηθεί στην τράπεζα ήδη με 15% όπως φαίνεται και όταν πατάς εμφάνιση τόκων. έμενα μου βγάζει το ποσό αυτό στην εκκαθάριση να το πληρώσω. εαν δεν συμπληρώσω τόκους βγαίνει μηδενικό το αποτέλεσμα.

γιατί συμβαίνει αυτό?

βρήκα και ενα on line υπολογιστή φόρου και εκεί βγάζει το ίδιο. έκανα δοκιμές και ακόμα και με 1ευρω τόκους βγάζει χρεωστικό 0.15ε

Εχεις συμπληρωσει το κουτι που λεει για παρακρατηθεντες φορους απο τοκους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...