stelios18120 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 καλημερα σε ολους θελω ν ρωτησω για 4 κωδικους να μου πειτε ακριβως τι ειναι επειδη εψαξα στο νετ και μου τα λενε καπως μπερδεμενα. κωδικοι: 851 719 781 049 αν και βλεπω διπλα στην δηλωση τι είναι το κάθε ένα θελω να μου πειτε ακριβως για τι είναι μην παει και κανω κανενα λαθος με τα ποσα. ευχαριστω εκ των προτερων! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 καλημερα σε ολους θελω ν ρωτησω για 4 κωδικους να μου πειτε ακριβως τι ειναι επειδη εψαξα στο νετ και μου τα λενε καπως μπερδεμενα. κωδικοι: 851 719 781 049 αν και βλεπω διπλα στην δηλωση τι είναι το κάθε ένα θελω να μου πειτε ακριβως για τι είναι μην παει και κανω κανενα λαθος με τα ποσα. ευχαριστω εκ των προτερων! 719 χρηματα για αγορα αυτοκινητου 851 τιποτα το βγαζει μονο του 781 ποσο απο πωληση αυτοκινητου , σπιτιου κλπ 049 αποδειξεια απο αγορες αλλα για το 2015 δεν γραφουμε τιποτα αυτή τη φορα 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Είσαι ωραίος γιαννη ευχαριστώ πολύ Οπότε πάει και αυτή η χρονιά έτοιμη ή δήλωση Ααα για φέτος δεν βάζουμε τίποτα για αποδείξεις;;; Κανένα ποσό; Αυτό είναι σίγουρο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Είσαι ωραίος γιαννη ευχαριστώ πολύ Οπότε πάει και αυτή η χρονιά έτοιμη ή δήλωση Ααα για φέτος δεν βάζουμε τίποτα για αποδείξεις;;; Κανένα ποσό; Αυτό είναι σίγουρο; Απολυτα σιγουρος .Το ειπαν επισημά. Μονο για φετος όμως . 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Να την κάνω οριστικοποίηση ή να την αποθήκευσω προσωρινά μπας και αλλάξει κάτι; Γτ με αυτούς δεν ξέρεις τι γίνεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Να την κάνω οριστικοποίηση ή να την αποθήκευσω προσωρινά μπας και αλλάξει κάτι; Γτ με αυτούς δεν ξέρεις τι γίνεται. Κανε οριστικοποιηση .Για αυτή δεν μπορει να αλλαξει κατι πια .
eidikos33 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 καλημερα εμενα τα ποσα απο μισθωτες υπηρεσιες ειναι συμπληρωμενα οπως κ οι τοκοι καταθεσεων! αυτοκινητο μηχανακι κλπ δν εχω. και ειμαι φιλοξενουμενος σπιτι εχω ημητελες χωρις καμια μεταβολη και μη ηλεκτροδοτουμενο και αποδειξεις φετος δν χριαζονται οποτε εγω το μονο που εχω να συμπληρωσω στο ε1 ειναι οτι ειμαι φιλοξενουμενος και τπτ αλλο ετσι δεν ειναι; ε9 πρεπει να υποβαλλω; και ας υπαρχει καποια μεταβολη στην ακινητη περιουσια; ευχαριστω!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 καλημερα εμενα τα ποσα απο μισθωτες υπηρεσιες ειναι συμπληρωμενα οπως κ οι τοκοι καταθεσεων! αυτοκινητο μηχανακι κλπ δν εχω. και ειμαι φιλοξενουμενος σπιτι εχω ημητελες χωρις καμια μεταβολη και μη ηλεκτροδοτουμενο και αποδειξεις φετος δν χριαζονται οποτε εγω το μονο που εχω να συμπληρωσω στο ε1 ειναι οτι ειμαι φιλοξενουμενος και τπτ αλλο ετσι δεν ειναι; ε9 πρεπει να υποβαλλω; και ας υπαρχει καποια μεταβολη στην ακινητη περιουσια; ευχαριστω!! Ναι θα συμπληρώσεις εκει που λεει για ενοικια Πινακας 6/13 το ΑΦΜ και το ονοματεπωνυμο αυτου που σε φιλοξενει καθως και τα τετραγωνικα του σπιτιου και θα κλικαρεις εκει που λεει για φιλοξενια. Ε9 αν δεν υπαρχει καμμια μεταβολη δεν κανουμε . Προσοχη : Πρεπει να συμπληρώσεις και Ε2 στο τελος της δεύτερης σελίδας που λεει για ημιτελή ακινητα .
Sorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ξέρει κανείς πως δηλώνω την αγορά ενός αυτοκινήτου απο ιδιώτη; Απλά δηλαδή να γράψω πάνω το ποσό που έδωσα. Δήλωση του νόμου 105 έχουμε κάνει.
eidikos33 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 γιαννη εισαι σιγουρος οτι πρεπει να κανω ε2 επειδη ειναι ημητελες; και τι θα γραψω οτι δεν εγινε καμια εργασια;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 γιαννη εισαι σιγουρος οτι πρεπει να κανω ε2 επειδη ειναι ημητελες; και τι θα γραψω οτι δεν εγινε καμια εργασια; Θα γραψεις μονο τα στοιχεια του ακινητου .Περυσι δεν ειχες κανει αν ηταν ημιτελες και το 2014 ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 ναι ειχα κανει Αφου εξακολουθει αν ειναι ημιτελες απλα το ξαναγραφεις .
DioNiSis_000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 καλησπέρα φέτος θα κάνω για πρώτη φορά μηδενική δήλωση. αυτό που παρατήρησα είναι οτι όταν συμπληρώνω τόκους στην εκκαθάριση μου βγάζει να πληρώσω ενα ποσό 15% του ποσού των τόκων. οι τόκοι έχουν φορολογηθεί στην τράπεζα ήδη με 15% όπως φαίνεται και όταν πατάς εμφάνιση τόκων. έμενα μου βγάζει το ποσό αυτό στην εκκαθάριση να το πληρώσω. εαν δεν συμπληρώσω τόκους βγαίνει μηδενικό το αποτέλεσμα. γιατί συμβαίνει αυτό? βρήκα και ενα on line υπολογιστή φόρου και εκεί βγάζει το ίδιο. έκανα δοκιμές και ακόμα και με 1ευρω τόκους βγάζει χρεωστικό 0.15ε
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 καλησπέρα φέτος θα κάνω για πρώτη φορά μηδενική δήλωση. αυτό που παρατήρησα είναι οτι όταν συμπληρώνω τόκους στην εκκαθάριση μου βγάζει να πληρώσω ενα ποσό 15% του ποσού των τόκων. οι τόκοι έχουν φορολογηθεί στην τράπεζα ήδη με 15% όπως φαίνεται και όταν πατάς εμφάνιση τόκων. έμενα μου βγάζει το ποσό αυτό στην εκκαθάριση να το πληρώσω. εαν δεν συμπληρώσω τόκους βγαίνει μηδενικό το αποτέλεσμα. γιατί συμβαίνει αυτό? βρήκα και ενα on line υπολογιστή φόρου και εκεί βγάζει το ίδιο. έκανα δοκιμές και ακόμα και με 1ευρω τόκους βγάζει χρεωστικό 0.15ε Εχεις συμπληρωσει το κουτι που λεει για παρακρατηθεντες φορους απο τοκους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα