vassar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Φέτος τα ανείσπρακτα ενοίκια δηλώνονται στο E2 σε ειδικό σημείο αφού κάνεις αίτηση στη ΔΟΥ καταθέτοντας την αγωγή που έχεις κάνει για τις οφειλές, μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ έχω κάνει αίτηση εδώ και 18 μέρες στη ΔΟΥ στο E2 ο κωδικός για να δηλώσω τα ανείσπρακτα δεν είναι ακόμα ενεργός, γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο χρειάζεται ή με έχουν ξεχάσει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Φέτος τα ανείσπρακτα ενοίκια δηλώνονται στο E2 σε ειδικό σημείο αφού κάνεις αίτηση στη ΔΟΥ καταθέτοντας την αγωγή που έχεις κάνει για τις οφειλές, μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ έχω κάνει αίτηση εδώ και 18 μέρες στη ΔΟΥ στο E2 ο κωδικός για να δηλώσω τα ανείσπρακτα δεν είναι ακόμα ενεργός, γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο χρειάζεται ή με έχουν ξεχάσει; Αυτό ισχυε περυσι και από όταν εκανα την απαραιτητη γραφειοκρατια με ΔΟΥ με αφησε αμμεσα .Κατι εχει αλλαξει νομιζω φετος αλλα δεν ξερω τι .
iordanis77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καπου διαβασα οτι οσοι εχουν επιστροφη δε θα τα παρουν αλλα θα γινει συμψηφισμος με την οφειλη του ενφια τον Αυγουστο! Ετσι θα προεισπραξουν ολοκληρο τον ενφια, πονηροι οι βλαχοι.
Avatar_GR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καπου διαβασα οτι οσοι εχουν επιστροφη δε θα τα παρουν αλλα θα γινει συμψηφισμος με την οφειλη του ενφια τον Αυγουστο! Ετσι θα προεισπραξουν ολοκληρο τον ενφια, πονηροι οι βλαχοι. Έτσι κάνανε και πέρυσι σε αρκετές περιπτώσεις.
iordanis77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Eδω προγραμμα υπολογισμου φορου. Κατεβαστε το αρχειο, ξεζιπαρετε, εγκαταστηστε. 2
challenger_4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Φορολογούμενος με 3000 εισόδημα σαν μισθωτός και 3500 από ΟΑΕΔ είχε 10000 ιατρικά έξοδα το 2015. Πόσα από αυτά μπορεί να δηλώσει χωρίς να έχει πρόβλημα? Χρειάζεται να καταθέσει και κάποια δικαιολογητικά?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Φορολογούμενος με 3000 εισόδημα σαν μισθωτός και 3500 από ΟΑΕΔ είχε 10000 ιατρικά έξοδα το 2015. Πόσα από αυτά μπορεί να δηλώσει χωρίς να έχει πρόβλημα? Χρειάζεται να καταθέσει και κάποια δικαιολογητικά? Αφου μαλλον δεν πληρωνει φορο γιατι να τα βαλει ?? Δικαιολογητικα θα του ζητησει η δηλωση το ΑΦΜ του γιατρου και ποσο
challenger_4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δεν θα έχει επιστροφή δηλώνοντας ιατρικά έξοδα? Να δηλώσει 1550 για τα οποία έχει απόδειξη ή είναι πολλά σε σχέση με το εισόδημά του?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Στα 3.000 λογικα δεν του εχουν παρακρατησει φορο και τα αλλα 3000 του ΟΑΕΔ ειναι αφορολοφητα Αν του εχουν παρακρατησει φορο να βαλει οσοα ιατρικα χρειαζεται για να τον "ισοφαρισε" . Ακομα και ολα να τα βαλει αν ειχε εισοδημα προηγουμενες χρονιες μπορει να το επικαλεστει για να δικαιολγησει την διαφορα των 4.000 Θελει παντως λιγη προσοχη αν τα βαλει .
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ! http://www.boro.gr/13040/poies-dapanes-meionoun-nomima-tous-forous
iordanis77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Φορολογούμενος με 3000 εισόδημα σαν μισθωτός και 3500 από ΟΑΕΔ είχε 10000 ιατρικά έξοδα το 2015. Πόσα από αυτά μπορεί να δηλώσει χωρίς να έχει πρόβλημα? Χρειάζεται να καταθέσει και κάποια δικαιολογητικά? Δεν θα έχει επιστροφή δηλώνοντας ιατρικά έξοδα? Να δηλώσει 1550 για τα οποία έχει απόδειξη ή είναι πολλά σε σχέση με το εισόδημά του? Τα ιατρικα τα δηλώνεις για να κερδισεις 10% μειωση απο τον φορο σου, εφοσον αυτος υπαρχει. Αν δεν υπαρχει, δε κερδιζεις τιποτα. 1
AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κάθε χρόνο έπαιρνα απο την εταιρία που δούλευα εκκαθαριστικό αποδοχών για να κάνω την δήλωση σε λογιστή.Πέρυσι την έκανα χωρίς το εκκαθαριστικό,δεν χρειαζόταν,τί άλλαξε απο πέρυσι,πώς ο λογιστής γνωρίζει τις αποδοχές μου,ενημερώνει το taxis ο εργοδότης; Φέτος να πάρω το εκκαθαριστικό απο την εταιρία,μπορεί να χρειαστεί κάπου;Επίσης αν ζητήσω από το λογιστήριο της εταιρίας το περσινό εκκαθαριστικό λογικά θα μου το δώσουν;
TheAccountant Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κάθε χρόνο έπαιρνα απο την εταιρία που δούλευα εκκαθαριστικό αποδοχών για να κάνω την δήλωση σε λογιστή.Πέρυσι την έκανα χωρίς το εκκαθαριστικό,δεν χρειαζόταν,τί άλλαξε απο πέρυσι,πώς ο λογιστής γνωρίζει τις αποδοχές μου,ενημερώνει το taxis ο εργοδότης; Φέτος να πάρω το εκκαθαριστικό απο την εταιρία,μπορεί να χρειαστεί κάπου;Επίσης αν ζητήσω από το λογιστήριο της εταιρίας το περσινό εκκαθαριστικό λογικά θα μου το δώσουν; ο λογιστης ειναι χάκερ... ειναι προφανές Προφανέστατα και ο εργοδότης δηλώνει τις αμοιβές σου στο κράτος. Απο εκει και πέρα, φυσικά και θα πέρνεις εκκαθαριστικό αποδοχών απο την εταιρία. Για τον Χ-Ψ λογο μπορεί να χρειαστεί ή μπορεί να έχει διαφορά με τα στοιχεία που δηλώθηκαν ηλεκτρονικα. Θα σου τα δώσουν... πάτημα ενος κουμπιου ειναι, υπολογισμένα τα έχουν. Κανονικά θα επρεπε οι ιδιοι να σας τα χανε δώσει. 1
AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 ο λογιστης ειναι χάκερ... ειναι προφανές Προφανέστατα και ο εργοδότης δηλώνει τις αμοιβές σου στο κράτος. Απο εκει και πέρα, φυσικά και θα πέρνεις εκκαθαριστικό αποδοχών απο την εταιρία. Για τον Χ-Ψ λογο μπορεί να χρειαστεί ή μπορεί να έχει διαφορά με τα στοιχεία που δηλώθηκαν ηλεκτρονικα. Θα σου τα δώσουν... πάτημα ενος κουμπιου ειναι, υπολογισμένα τα έχουν. Κανονικά θα επρεπε οι ιδιοι να σας τα χανε δώσει. Χαχα... Δουλεύω για την εταιρία αλλά όχι μέσα στα γραφεία,σε άλλον χώρο εκτός,σιγά μην ασχοληθούν να μας τα δώσουν.Οποιαδήποτε στιγμή που έχω ζητήσει κάποιο μηνιαίο εκκαθαριστικό αποδοχών απο το λογιστήριο για να τσεκάρω αν συμβαδίζει με το μηνιαίο πρόγραμμα μου το έχουν δώσει.Αναφέρει τις ώρες,προσαυξήσεις κλπ.Οταν πχ τυχει κάτι έκτακτο(χώσιμο) εκτός καθορισμένου προγράμματος στο μιλητό τότε τσεκάρω αν μπήκαν τα χρήματα,αν όχι πάω στο λογιστήριο,έχει τύχει σε άλλους να μην βάλουν πχ 1-2 οχτάωρα. Κάποια στιγμή θα τσεκάρω και τα ένσημά μου,δεν εμπιστεύομαι κανέναν και τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα