stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Α ωραία Ε θα το προσπαθήσω για πρώτη φορά στο χαλαρό να δω και ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος. Ευχαριστώ γιαννη για την άμεση (όπως πάντα) απάντηση σου. 1
eidikos33 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 μην κανεις οριστικοποιηση ομως! εχεις καιρο αλλωστε 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Όλοι να βάλετε τις δηλώσεις προσωρινά αποθηκευμένες και να τις οριστικοποιήσετε με 2 κλικ την τελευταία ημέρα μήπως πιεστούν και δώσουν παράταση τελικά. Όσο πιο πολύ καθυστερήσουν οι εκκαθαρίσεις τόσο το καλύτερο. 1
eidikos33 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 μπορεις κ φετος πριν την οριστικοποιησεις να δεις τι φορος ερχεται αν την υποβαλλεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 μπορεις κ φετος πριν την οριστικοποιησεις να δεις τι φορος ερχεται αν την υποβαλλεις; Ναι μπορεις για περιορισμενο αριθμο δοκιμων αλλα δεν λεει ποσσους .
CoOliO Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ερώτηση..Όταν πουλάμε ένα μηχανάκι το βάζουμε στον κωδικό 781 Σε ποια κατηγορία όμως ανήκει? Πώληση ακινήτων Εφαπαξ ταμείων πρόνοιας και ασφαλιστικών οργανισμών Διάθεση περιουσιακών στοιχείων Εισαγωγή συναλλάγματος από κατοίκους αλλοδαπής Δάνεια Κληρονομιές Δωρεές η γονικές παροχές χρηματικών ποσών Κέρδη από λαχεία, ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ κλπ Επίδομα αλλοδαπής Αποζημείωση για ηθική βλάβη Υποτροφίες Λοιπές περιπτώσεις Νομίζω στην 1ή?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ερώτηση..Όταν πουλάμε ένα μηχανάκι το βάζουμε στον κωδικό 781 Σε ποια κατηγορία όμως ανήκει? Πώληση ακινήτων Εφαπαξ ταμείων πρόνοιας και ασφαλιστικών οργανισμών Διάθεση περιουσιακών στοιχείων Εισαγωγή συναλλάγματος από κατοίκους αλλοδαπής Δάνεια Κληρονομιές Δωρεές η γονικές παροχές χρηματικών ποσών Κέρδη από λαχεία, ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ κλπ Επίδομα αλλοδαπής Αποζημείωση για ηθική βλάβη Υποτροφίες Λοιπές περιπτώσεις Νομίζω στην 1ή? Διάθεση περιουσιακών στοιχείων
Avatar_GR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Όλοι να βάλετε τις δηλώσεις προσωρινά αποθηκευμένες και να τις οριστικοποιήσετε με 2 κλικ την τελευταία ημέρα μήπως πιεστούν και δώσουν παράταση τελικά. Όσο πιο πολύ καθυστερήσουν οι εκκαθαρίσεις τόσο το καλύτερο. Καλύτερο για ποιόν λόγο; Λοιπόν ρώτησα τον λογιστή μου και άλλον ένα λογιστή!!Ο δικός μου είπε πως έπρεπε να δηλώσω και την πώληση της μηχανής.Μου είπε επίσης να μην πάω στην εφορία για να τα προσθέσω και ότι έγινε έγινε..Ο άλλος λογιστής μου είπε ακριβώς το αντίθετο!!Δηλαδή..Πως δεν χρειάζεται να δηλώσω το μηχανάκι!!!Μου είπε επίσης πως αν θέλω να πάω στην εφορία να κάνω συμπληρωματική!! Η αγοροπωλησία μηχανής πρέπει να δηλωθεί. Το μηχανάκι δεν φαίνεται σαν όχημα στο Ε1 πουθενά, μόνο η αγοροπωλησία... Αυτό σου είπε λογικά ο δεύτερος ο λογιστής. Γιατί κάνετε την ζωή σας δύσκολη και ρισκάρετε να κάνετε λάθη και δεν πάνε σε έναν επαγγελματία λογιστή να σας κάνει την δήλωση; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γιατί κάνετε την ζωή σας δύσκολη και ρισκάρετε να κάνετε λάθη και δεν πάνε σε έναν επαγγελματία λογιστή να σας κάνει την δήλωση; Μηπως γιατι τα 20-30 ευρω σημερα ειναι δυσκολο να τα δωσει καποιος ? 1
Avatar_GR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μηπως γιατι τα 20-30 ευρω σημερα ειναι δυσκολο να τα δωσει καποιος ? Τα πρόστιμα είναι πιο εύκολο να τα δώσει κάποιος; Τα πρόστιμα είναι πολύ περισσότερο από 20-30 ευρώ... Τις χαμένες επιδοτήσεις παιδιών/ενοικίου/σίτισης/ΟΓΑ κτλ;;; Και αυτές είναι πολύ περισσότερες από 20-30 ευρώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Υπαρχουν πολυ απλες δηλωσεις που ειναι ολα προσυμπληρωμενα και ο υποχρεος ανεργος ...Γατι θα πρεπει να πληρωσει τα 20-30 ευρω που δεν εχει ? Σε περιπλοκες δηλωσει φυσικα ενας φοροτεχνικοςς ή καποιος που ξερει κατι παραπανω ειναι απαραιτητος .
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Υπαρχουν πολυ απλες δηλωσεις που ειναι ολα προσυμπληρωμενα και ο υποχρεος ανεργος ...Γατι θα πρεπει να πληρωσει τα 20-30 ευρω που δεν εχει ? Σε περιπλοκες δηλωσει φυσικα ενας φοροτεχνικοςς ή καποιος που ξερει κατι παραπανω ειναι απαραιτητος . Εγώ έχω μάθει από πολύ παλιά και τα συμπληρώνω όλα μόνος μου. Σε λογιστή θα πάω αν ασκήσω ποτέ ελευθέριο επάγγελμα. Ναι μπορεις για περιορισμενο αριθμο δοκιμων αλλα δεν λεει ποσσους . Λογικό και αναμενόμενο να μην λέει για να μην κάνεις δοκιμές να δεις αν είναι μικρότερος ο φόρος κι αν υπάρχει κάτι λάθος να τρέχεις στις εφορίες με τα δικαιολογητικά. Από αυτά που έχω ψάξει, μέχρι τρεις φορές επιτρέπεται, για 4η μην ρισκάρεις. 1
iordanis77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Όλοι να βάλετε τις δηλώσεις προσωρινά αποθηκευμένες και να τις οριστικοποιήσετε με 2 κλικ την τελευταία ημέρα μήπως πιεστούν και δώσουν παράταση τελικά. Όσο πιο πολύ καθυστερήσουν οι εκκαθαρίσεις τόσο το καλύτερο. Γιατι να περιμενουν ως τη τελευταια μερα? Και γιατι ειναι καλυτερα να καθυστερησουν οι εκκαθαρισεις?? Ναι μπορεις για περιορισμενο αριθμο δοκιμων αλλα δεν λεει ποσσους . Για... απεριοριστο αριθμο δoκιμων χρησιμοποιηστε τo δωρεαν προγραμμα eTax2016, βγαζει το ιδιο αποτελεσμα με το gsis.
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γιατι να περιμενουν ως τη τελευταια μερα? Και γιατι ειναι καλυτερα να καθυστερησουν οι εκκαθαρισεις?? Για να πιεστεί το ΥΠΟΙΚ να δώσει παράταση, όσο καθυστερούν οι πληρωμές τόσο το καλύτερο.
iordanis77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Για να πιεστεί το ΥΠΟΙΚ να δώσει παράταση, όσο καθυστερούν οι πληρωμές τόσο το καλύτερο. Πολλοι οπως εγω θα παρουν επιστροφη, αρα οσο πιο γρηγορα τη παρουν τοσο το καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα