d_gkal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 την προηγούμενη χρονια δωσαμε για απόσυρση ενα αυτοκινητο. ηταν στο ονομα της μανας μου. σε ποιο πεδιο το δηλώνουμε;
gia_nnis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ερωτηση:Αν καποιος ειναι πχ 40 χρονων και δεν εχει κανει ποτε φορολογικη δηλωση! Αν κανει τωρα πληρωνει κατι???
iordanis77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Οποιος εχει επενδυσεις, πχ. αμοιβαια ή καποιο ασφαλιστικο προγραμμα, τα δηλωνει?
adi32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ερωτηση:Αν καποιος ειναι πχ 40 χρονων και δεν εχει κανει ποτε φορολογικη δηλωση! Αν κανει τωρα πληρωνει κατι???Πώς γενεν αυτό? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ερωτηση:Αν καποιος ειναι πχ 40 χρονων και δεν εχει κανει ποτε φορολογικη δηλωση! Αν κανει τωρα πληρωνει κατι??? Αν δεν ηταν υποχρεωμενος να κανει οχι αλλα που δυσκολο αυτο .
gia_nnis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αν δεν ηταν υποχρεωμενος να κανει οχι αλλα που δυσκολο αυτο .Τοσα χρονια δεν εχει τιποτα... πχ ουτε τραπεζικους λογαριασμους,ουτε αυτοκινητο ή μηχανακι ουτε ενσημα! Δεν αναφερω για ακινητη περιουσια γιατι αναγκαστικα θα ειχε κανει.. Πληρωνει? Και αν με αυτα τα δεδομενα δεν πληρωνει ειχαν πει παλια για υποχρεωτικη δηλωση απο τα 18. Εκει τι γινεται?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Τοσα χρονια δεν εχει τιποτα... πχ ουτε τραπεζικους λογαριασμους,ουτε αυτοκινητο ή μηχανακι ουτε ενσημα! Δεν αναφερω για ακινητη περιουσια γιατι αναγκαστικα θα ειχε κανει.. Πληρωνει? Και αν με αυτα τα δεδομενα δεν πληρωνει ειχαν πει παλια για υποχρεωτικη δηλωση απο τα 18. Εκει τι γινεται? Με καθε επιφυλλαξη δεν θα εχει προβλημα .Αυτο για τα 18 ισχυει απο φετος υποχρεωτικα νομιζω . Κακως παντως δεν εκανε εστω μηδενικη τοσα χρονια . 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μ εστειλαν ένα μαιλ πρώτη φορά την "πράξη διοικητικού προσδιορισμου φόρου" Λέω τι μαλακια είναι αυτή πάλι; Και είδα λίγο ότι τελικά δεν ήταν τίποτα. Καλά πρώτη φορά φέτος στελνετε αυτό; Λέω κ εγώ τι έγινε θα πληρώσουν κ αλλά πάλι; Χαχαχχα
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Νομιζω ειναι υποχρεωμενοι απο φετος να στελνουν αυτα τα email. 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 A ok Δεν αλλάζει κάτι όμως έτσι; Απλά στο στέλνουν μπας και θέλεις να κάνεις εκτύπωση; Είδα στο taxis μου δεν άλλαξε κάτι από φόρους και τέτοια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 A ok Δεν αλλάζει κάτι όμως έτσι; Απλά στο στέλνουν μπας και θέλεις να κάνεις εκτύπωση; Είδα στο taxis μου δεν άλλαξε κάτι από φόρους και τέτοια. Οχι δεν αλλαζει κατι .
panos4tw Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Φετος χρειαζεται να εχουμε κανει πληρωμες με καρτες το 30% του εισοδηματος μας, κατι που για καποιους ειναι δυσκολο τη χρονια του lockdown. Το 30% αυτο αναφερεται στο φορολογητεο εισοδημα μειον την εισφορα αλληλευγγυης οπως αναφερει η εγκύκλιος ή ειναι φορολογητέο εισόδημα μειον το φορο του εισοδηματος που μου φαινεται πιο δικαιο? Ειναι δυνατον να μετραει ως ποσο αναφορας ενα ποσο που δεν πηραμε ποτε στα χερια μας ως μισθωτοι, καθοτι παρακρατηθηκες ως φορολογια?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, panos4tw είπε Φετος χρειαζεται να εχουμε κανει πληρωμες με καρτες το 30% του εισοδηματος μας, κατι που για καποιους ειναι δυσκολο τη χρονια του lockdown. Το 30% αυτο αναφερεται στο φορολογητεο εισοδημα μειον την εισφορα αλληλευγγυης οπως αναφερει η εγκύκλιος ή ειναι φορολογητέο εισόδημα μειον το φορο του εισοδηματος που μου φαινεται πιο δικαιο? Ειναι δυνατον να μετραει ως ποσο αναφορας ενα ποσο που δεν πηραμε ποτε στα χερια μας ως μισθωτοι, καθοτι παρακρατηθηκες ως φορολογια? Δυστυχως δεν ειναι ετσι . 1
GREGORYMO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 54 λεπτά πριν, panos4tw είπε Φετος χρειαζεται να εχουμε κανει πληρωμες με καρτες το 30% του εισοδηματος μας, κατι που για καποιους ειναι δυσκολο τη χρονια του lockdown. Το 30% αυτο αναφερεται στο φορολογητεο εισοδημα μειον την εισφορα αλληλευγγυης οπως αναφερει η εγκύκλιος ή ειναι φορολογητέο εισόδημα μειον το φορο του εισοδηματος που μου φαινεται πιο δικαιο? Ειναι δυνατον να μετραει ως ποσο αναφορας ενα ποσο που δεν πηραμε ποτε στα χερια μας ως μισθωτοι, καθοτι παρακρατηθηκες ως φορολογια? Δυστυχώς, ΕΤΣΙ είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα