Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ρε παιδια τι να κανω? να κανω τροποποιητικη για τα 2 ευρω που ξεχασα να βαλω απο τοκους καταθεσεων η να το αφησω ετσι? αμα κανω τροποποιητικη δεν θα κολλησει η επιστροφη?

κανας λογιστης???? help!  :devil:  :devil:

• Like 2
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην κανεις τιποτα

Μολις τωρα   ακουσα στον ΣΚΑΙ που μιλαγε ενας και ειπε για επιστροφη φορου χρειαζεται εγγραφη αιτηση στην ΔΟΥ εστω και αν εχει δηλωθει τραπεζικος λογαριασμος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα γινεται η επιστροφη εντος 90 ημερων .

Βαζουν ασχετους και μιλανε σαν "ειδικοι"

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Μην κανεις τιποτα

Μολις τωρα   ακουσα στον ΣΚΑΙ που μιλαγε ενας και ειπε για επιστροφη φορου χρειαζεται εγγραφη αιτηση στην ΔΟΥ εστω και αν εχει δηλωθει τραπεζικος λογαριασμος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα γινεται η επιστροφη εντος 90 ημερων .

Αυτό και γω το είχα ακούσει στον Αυτιά την προηγούμενη Κυριακή. Πήρα τηλέφωνο στο 15515 και με είπαν πως δεν έχουν κάποια τέτοια πληροφορία.

Άντε να δούμε τι θα γίνει τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα δεν ισχυει για οσους δεν ειναι υποχρεοι ΕΝΦΙΑ.

Μόνο τρομοκρατία και ασχετοσύνη είναι η τηλεόραση τελικά!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά φέτος πρέπει να είμαι θύμα μιας διάταξης που πέρσι άλλαξε τελευταία στιγμή. Απέκτησα εισόδημα ως μισθωτός αλλά έχω και απόδειξη δαπάνης. Συνολικά όλα στα πλαίσια του αφορολόγητου αλλά λόγω της απόδειξης δαπάνης(κωδικός 403) μου βάζει φόρο ενώ κανονικά θα έπρεπε έχω επιστροφή λόγω της παρακράτησης στην απόδειξη δαπάνης. Περισυ είχει γίνει χαβαλές για ομοιοπαθείς που είχαν αποδείξεις, μικρές, από σεμινάρια και τους άλλαζε τα φώτα γιατι δεν θεωρούνται αφορολόγητα εισοδήματα. Έχει κανείς ιδέα εάν φέτος απλώς το καταπίνουμε, περιμένουμε διάταξη ή επιλέγουμε κάποιο πεδίο ?

Δημοσ.

Φυσικά και χρειάζεται αίτηση σε κάποιες περιπτώσεις.

Αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ ? Κάπου ειδα ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υποβάλλεται με επιφύλαξη το Ε1 και εκκαθαρίζεται από αρμόδια ΔΟΥ. Βλέπουν εάν θα φορολογηθώ ως μισθωτός ή όχι με βάση κάποια κριτήρια που ειχαν εφαρμοστεί και περίσυ.

Δημοσ.

Μην κανεις τιποτα

Δεν εχω ακινητα οποτε δεν πληρωνω ενφια εδω και χρονια. Την δηλωση φετος την εκανα Απριλιο, βγηκα πιστωτικος και ακομη περιμενα να μπουν τα € στον λογ/μο που δηλωσα..

Πριν 1 εβδομαδα περασα απο την ΔΟΥ που ανηκω και μου ειπαν να συμπληρωσω αιτηση καθως επισης ζητησαν και την 1η σελιδα απο το βιβλιαριο οπου αναγραφεται το IBAN.

Φυσικα και τα εκανα ολα, αλλα μου ειπαν δεν ξερουν ποτε θα μπουν τα χρηματα μου, υποθετω μετα τον Σεπτεμβριο... Αφου βγουν τα σημειωματα για Ενφια και δουν οτι δεν χρωσταω.

Δημοσ.

Φυσικα και τα εκανα ολα, αλλα μου ειπαν δεν ξερουν ποτε θα μπουν τα χρηματα μου, υποθετω μετα τον Σεπτεμβριο... Αφου βγουν τα σημειωματα για Ενφια και δουν οτι δεν χρωσταω.

αν το ποσο ειναι μικρο μεχρι 200 ευρω το παιρνεις απο την ΔΟΥ το ιδιο επαθα εγω περσι περιμενα 2 μηνες τελικα πηγα εκει εκανα την αιτηση και μετα πηγα κατευθειαν στο ταμειο και πηρα το ποσο 180 ευρω.

Δημοσ.

Περυσι τα παιδια μου ειχαν το ενα 50 και το αλλο 70 ευρω επιστροφη .Στο ενα μπηκαν στον λογαριασμο και στο αλλο εκανε αιτηση στην ΔΟΥ γιατι καπου ειχε σκαλωσει το συστημα του ειπαν .

Δημοσ.

Ειμαι τερμα ασχετος.
Φετος πρεπει να βαλω ποσο απο αποδειξεις;
Ειμαι μισθωτος οποτε τα νουμερα τα βαζουν μονοι τους.

Δημοσ.

Ειμαι τερμα ασχετος.

Φετος πρεπει να βαλω ποσο απο αποδειξεις;

Ειμαι μισθωτος οποτε τα νουμερα τα βαζουν μονοι τους.

Όχι δεν βαζεις τιποτα φετος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...