Tommy_GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γεια σας, είχα κάνει ένα σύστημα το καλοκαίρι του 13 και επέλεξα για τροφοδοτικό το Corsair GS800 2013 edition. Περσι το καλοκαίρι,μια μερα , ετσι στα ξαφνικά ενώ πήγα να ανάψω το pc δεν γινόταν τίποτα.Έπειτα "επαιξα" λίγο με το τροφοδοτικο και την πρίζα και έτσι μετά από αρκετές προσπάθειες ξανάναψε. Όλα καλά μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα,δεν μου εμφάνισε κανένα πρόβλημα...Και ερχόμαστε τώρα στο σήμερα, εδώ κ μια βδομαδα ο υπολογιστής έχει γίνει εντελώς προβληματικός. Δηλαδη: Αρχικά, έτσι στα ξαφνικά πάλι πάω να ανάψω το PC και ανάβει, αλλά δεν ακούγεται κανένα beep από την μητρική και δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη. Τα fans γυρνουσαν και ότι φωτάκι υπάρχει απο gpu,psu κτλ αναβε,ΜΕ ΕΞΑΊΡΕΣΗ το cooler του επεξεργαστη (Hyper 212 Evo,FX8350)...Ωστόσο παρατήρησα ότι άμα το άφηνα για κανα 5λεπτά έτσι σε λειτουργία (ο Θεός να την κάνει ) και μετά έκανα turn off-on από το power button (το restart button δεν δουλευε ) άρχισε να γυρνάει κ το cpu cooler,αλλά πάλι no display,no beep... τεσπα, βγάζω μια την RAM για να δω αν θα ακουστεί το beep (κ όντως ακουγοταν) κ όταν πάω να την ξαναβάλω ανοίγει το pc κ όλα κομπλέ. 3-4 μέρες μετά ο υπολογιστής έχει αρχίσει να σβήνει πολύ συχνά, κ δεν είναι λόγω θερμοκρασίας (γτ σβήνει ακόμα και στο chrome+τις έλεγξα τις θερμοκρασίες) κ πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει... (το τροφοδοτικο έχει πολύ ελάχιστο cool whine εδώ και πάρα πολύ καιρο)
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ευκαιρία για αλλαγή. 3 χρόνια έχει οπότε είσαι οριακά μέσα. 1
Whitefanged Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Έπειτα "επαιξα" λίγο με το τροφοδοτικο και την πρίζα Αυτό το ρήμα κάπως με κάνει να αμφιβάλλω για την εγγύηση.... Δώσε μια περιγραφή τι έκανες. 1
Tommy_GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 χαχαχα,τίποτα το ιδιαίτερο,απλά έκλεινα-αναβα την τροφοδοσία (I-O) και εβαζα-έβγαζα το καλώδιο του τροφοδοτικού...just random things
Ghost007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 χαχαχα,τίποτα το ιδιαίτερο,απλά έκλεινα-αναβα την τροφοδοσία (I-O) και εβαζα-έβγαζα το καλώδιο του τροφοδοτικού...just random things δεν ειμαι απολυτος οτι οντως το τροφοδοτικο στα κανει αυτα...αλλα σιγουρα και μονο που εχει αρχισει το coil whine σημαινει οτι θελει αλλαγη επειγοντως ...
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Για αρχη, επειδη πολλα εχουν δει τα ματια μας αλλαξε καλωδιο τροφοδοσιας και αν δεν τοτε βρες και δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο και βλεπουμε..
Tommy_GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Για αρχη, επειδη πολλα εχουν δει τα ματια μας αλλαξε καλωδιο τροφοδοσιας και αν δεν τοτε βρες και δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο και βλεπουμε.. το έχω κάνει και αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα