Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλη θέλει ένα ταμπλετ για τη μαμά της έως 80€ κατά προτίμηση 10 ιντσο. Χρήση κυρίως για επικοινωνία με Skype. Μάλλον δύσκολο το έργο σας. Αναμένω τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Φίλη θέλει ένα ταμπλετ για τη μαμά της έως 80€ κατά προτίμηση 10 ιντσο. Χρήση κυρίως για επικοινωνία με Skype. Μάλλον δύσκολο το έργο σας. Αναμένω τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ πολύ

https://www.skroutz.gr/s/8057022/Alcatel-Pixi-3-8-WiFi-8-16GB.html?from=favorites_popup

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ

κοίτα σε μτχ(γνώμη μου) για 10''

ΑΝ θέλεις ντε και καλά New,κοίταξε σε 8''

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα μεγάλο public για να βρεις και να δεις απο κοντά κάποια απο αυτά

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/estar-grand-hd-quad-core-tablet-101-8gb-mayro/prod7710314pp/

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/bitmore-linetab-900q-tablet-9-8gb-leyko/prod7000496pp/

Βρες ένα πωλητή να σου βεβαιώσει οτι θα έχει google play χωρίς πρόβλημα - ώστε να το πας πίσω με τη μια αν δεν δουλεύει, μην τους αφήσεις να σε παραμυθιάσουν για κάτι ακριβ9τερο μεμπερισσότερους πυρήνες, 3g κτλ. Για τηνιστορία έχω πάρει μια 8άρα estar για τη μητέρα μου για browsing και βιντεο playback κ 1,5 χρόνο τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα χωρις καν να κάνω ρουτ. Έχε υπόψιν οτι αν δεν υπάρχει σουπερ σύνδεση ιντερνετ ηνεικ9να στο skype δεν έχει να δώσει πολύ παραπάνω στις 10 ίντσες από ότι στις 8, ενώ σιγουρα η 10 άρα θα τρώει πιο γρήγορα τη μπαταρία. Απο την άλλη, η μαμά μου ψιλοδυσκολεύεται με το πληκτρολόγιο στις 8 οπότε ίσως στη 10 άρα να έγραφε ευκολότερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που θέλει Skype, νομίζω ότι με τόσο χάλια κάμερες μπροστά, και 512 ram δεν θα καλυφθεί. Είναι λίγα τα διαθέσιμα χρήματα.

Επεξ/σία από BritGreek
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα λεφτά που έχεις βάλει ταβάνι(οριο) είναι πολύ λίγα. Ένα κακό ταμπλετ σε αποτρέπει από την χρήση και στο τέλος το βάζεις σε ένα συρτάρι.

Κάποιοι γνωρίζουν τι αγοράζουν και ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν, αν το δώσεις όμως σε κάποιον που δεν είχε την επιλογή και την γνώση καλύτερα να πάρεις κάτι αξιόπιστο.

Η δική μου πρόταση λοιπών είναι να δώσεις ένα πενηντάρι ακόμα και να πάρεις αυτό

http://www.skroutz.gr/s/7390278/Samsung-Galaxy-Tab-E-9-6-WiFi-8GB.html

Καλύτερα να έχεις δώσει 50 ευρώ παραπάνω και να το χαρείς παρά να πετάξεις 80 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτά τα λεφτά μόνο για μεταχειρισμενο κοιτάς. Από estar και bitmore μείνε μακριά, χαλάνε στον πρώτο μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά συγνώμη μάλλον μπήκα σε άσχετο θέμα να γράψω αλλά δεν έχω ιδέα που να απευθυνθώ.... όποιος ξέρει να απαντήσει ας τον έχει ο θεός καλά και οι άγιοι απόστολοι και ο βούδας ή όπου αλλού πιστεύει!!! 

προσπαθώ να εγκαταστήσω το viber στο ταμπλετ και κάθε φορά που το εγκαθιστώ, μου μπερδεύει τις επαφές... σε μία επαφη άλλο όνομα με άλλο αριθμό και άλλη φωτογραφία... μπλέκει τα μπουτια του δηλαδή... έχω κάνει πολλές φορές απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση απο την αρχή... τι  να κάνω να πανικοβληθώ!!!!!

Επεξ/σία από steve1979
Δημοσ.

παιδιά συγνώμη μάλλον μπήκα σε άσχετο θέμα να γράψω αλλά δεν έχω ιδέα που να απευθυνθώ.... όποιος ξέρει να απαντήσει ας τον έχει ο θεός καλά και οι άγιοι απόστολοι και ο βούδας ή όπου αλλού πιστεύει!!! 

προσπαθώ να εγκαταστήσω το viber στο ταμπλετ και κάθε φορά που το εγκαθιστώ, μου μπερδεύει τις επαφές... σε μία επαφη άλλο όνομα με άλλο αριθμό και άλλη φωτογραφία... μπλέκει τα μπουτια του δηλαδή... έχω κάνει πολλές φορές απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση απο την αρχή... τι  να κάνω να πανικοβληθώ!!!!!

πας στα settings και σταματάς το sync

Δημοσ.

πας στα settings και σταματάς το synδυστυχώς δεν βρήκα πουθενά τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις...... 

δυστυχώς δεν βρήκα τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...