Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά φαντάζομαι ότι ο,τιδήποτε κινέζικο να πάρεις από Ελλάδα 2 τρόποι υπάρχουν όσον αφορά την υποστήριξη στο κινητό. Ο πρώτος είναι να το στείλουνε απευθείας Κίνα, και ο δεύτερος είναι εφόσον υπάρχουνε αντιπροσωπείες στην Ελλάδα να πάρουνε κανένα ανταλλακτικό. Επίσης έχουνε ακουστεί ιστορίες πως σε περίπτωση που χαλάσει το κινητό (κιινέζικο) και καταφύγεις σε εγγύηση σου βγάζουνε σκάρτη την εγγύηση γιατί και καλά έχει πάρει υγρασία το κινητό.

Για τον λόγο αυτό αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα ένα κινέζικο από κίνα και όχι από ελλάδα. Και στο εύρος τιμών που ψάχνεις υπάρχουνε πολλές δυνατές επιλογές ειδικά όσον αφορά την μπαταρία με πρώτη και καλύτερη το Xiaomi Redmi 3. 4100mah μπαταρία, 8πύρηνος επεξεργαστής snapdragon 616 και 2 GB RAM.

αχααα, θα σου πω και κάτι που σκέφτομαι εγώ.Εάν το πάρεις από εδώ και πάθει κάτι ξέρεις σε ποιον θα πας και ποιον θα βρίσεις.Ενώ από Κίνα προσωπικά δε θα έμπλεκα καν στο θέμα της επισκευής.Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει.

Τώρα για τα χρήματα ναι όντως ισχύει αυτό που ανεφέρεις....το σκέφτομαι ακόμα.Πάντως όπως και στο σχόλιο του φίλου από πάνω είναι εντάξει το κινητό και από ότι βλέπω κάνει 80 στο vickmall και 99 εδώ.

Το service είναι της info quest και μου φάνηκε εντάξει.

• Like 1
Δημοσ.

αχααα, θα σου πω και κάτι που σκέφτομαι εγώ.Εάν το πάρεις από εδώ και πάθει κάτι ξέρεις σε ποιον θα πας και ποιον θα βρίσεις.Ενώ από Κίνα προσωπικά δε θα έμπλεκα καν στο θέμα της επισκευής.Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει.

Τώρα για τα χρήματα ναι όντως ισχύει αυτό που ανεφέρεις....το σκέφτομαι ακόμα.Πάντως όπως και στο σχόλιο του φίλου από πάνω είναι εντάξει το κινητό και από ότι βλέπω κάνει 80 στο vickmall και 99 εδώ.

Το service είναι της info quest και μου φάνηκε εντάξει.

Κοίτα, έχεις τα δίκια σου αλήθεια σου λέω. Αλλά καλώς ή κακώς ο καθένας σκέφτεται με δικό του κριτήριο. Γιατί εγώ προσωπικά αν έπαιρνα ένα κινητό αξίας 80€ (από Κίνα=120€ Ελλάδας) θα προτιμούσα να πάρω εν τέλει κάποια χρήματα πίσω( πρίζοντας μπάλες) παρά να τρέχω με τα ελληνικά service.. Δυστυχώς δεν έχω κάποια τέτοια εμπειρία (ακόμα τουλάχιστον) επομένως μιλάμε σε υποθετικό επίπεδο..

Θέλω να πω εν ολίγοις αν είναι να πάρω 80€ κινητό και αν πάθει κάτι δεν πειράζει.. Έτσι κι αλλιώς πλέον λίγοι άνθρωποι κρατάνε κινητό πάνω από 2 άντε πες 3 χρόνια.. Και άμα χαλάσει το κινητό και τους πρίξεις λίγο από την οθόνη του υπολογιστή σου ένα 20€ θα στο δώσουνε πίσω σε περίπτωση που πάθει κάτι..

• Like 1
Δημοσ.
:) οκ φίλε μου, σε ευχαριστώ για το χρόνο σου....θα το σκεφτώ λίγο ακόμη νομίζω πριν προβώ σε αγορά.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...