Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι,

πρόσφατα πούλησα το meizu m2 προς 115 ευρώ και τώρα αναζητώ τηλέφωνο.Το meizu το πούλησα διότι η μπαταρία του δε μου έφτανε προσωπικά.Ίσως επειδή συνήθισα στο τάμπλετ με 4450 mAh ....συνεπώς τώρα ψάχνω ένα κινητό τώρα περίπου στα 115 +-20 , κάπου εκεί με καλή μπαταρία πρώτα από όλα.

Για να είμαι ειλικρινής παιχνίδια με απαιτήσεις και φβ δεν χρησιμοποιώ...θέλω μόνο viber , κουρδηστήρι για κιθάρα, hangouts και ίσως καμιά άλλη απλή εφαρμογή..ίντερνετ χρησιμοποιώ πάντως από θέμα επεξεργαστή ήμουν εντάξει με 4πύρηνο 1.3...

τι λέτε?

Λογικά θα στραφώ στα κινέζικα μιας και δεν υστερούν σε τίποτα από τα μεγάλης-μάρκας κινητά..

Είδα αυτό το cubot..τι λέτε? αν το πάρω από σκρούτζ και χαλάσει θα μου το φτιάξουν στην ελλάδα? έχει αντιπροσωπεία? 

Με νοιάζουν κυρίως 2 πράγματα στο κινητό που θέλω να μου προτείνετε

1.Μπαταρία

2.Εγγύηση από αντιπροσωπεία και όχι από το κάθε κατάστημα

(καλοέμαθα από τη samsung)

Πείτε μου για αυτό το cubot και προτείνετέ μου ότι άλλο θέλετε που να είναι αξιόπιστο.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι σε αυτά τα λεφτά, από Ελλάδα και με εγγύηση σε αντιπροσωπεία, με λειτουργικό android μάλλον μόνο το moto g 3rd gen υπάρχει.

Δημοσ.

Χμμμ ενδιαφέρον, υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ.

Ομολογώ ότι δεν το γνώριζα, συνήθως στα περισσότερα κινέζικα το μαγαζί αναλαμβάνει την εγγύηση (δηλαδή να το στείλει στην κίνα).

Δημοσ.

ρίξε μια ματία στο e-expert για το cubot note s

http://www.e-expert.gr/ProductDetails/thlepikoinonies-gps/thlefwna/smart-phones/Cubot-Note-S-16-GB-White.aspx

τι λες? είναι δίπλα στο σπίτι μου

99 καθαρά ευρώ χωρίς έξοδα αποστολής.Μπαταρία τέλεια, σχόλια στο σκροθτζ τουλάχιστον καλά, αντιπροσωπεία έχει

What do you think λοιπόν?

:)

Δημοσ.

Καλό φαίνεται αλλά όντως κρατάει η μπαταρία ή έχει κάποιο θέμα γενικά.

Ελπίζω ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, review σε κάποιο site έχεις βρει/διαβάσει να πάρεις μια ιδέα για τώρα;

Δημοσ.

μέχρι στιγμής είδα 2 reviews στο youtube και ήταν μια χαρά...μόνο για τις κάμερες έλεγε ότι δεν είναι καταπληκτικές αλλά καλές, παρόλα αυτά δεν με ενοχλέί αυτό.

Δημοσ.

Αν σε ικανοποίησαν τα reviews τότε έχεις ήδη έτοιμη την απάντηση σου. :)

Όταν με το καλό το πάρεις μας λες τις εντυπώσεις σου.

Δημοσ.

ok....πάντως αν θα μου προτείνατε κάποιο άλλο πείτε οκ?

κάποιο άλλο κινέζικο....ξέρω γω λενοβο huawei κλπ...

πάντως απορώ γιατί δεν γίνεται συζήτηση για αυτό το τηλέφωνο?

Δημοσ.

Γενικά φαντάζομαι ότι ο,τιδήποτε κινέζικο να πάρεις από Ελλάδα 2 τρόποι υπάρχουν όσον αφορά την υποστήριξη στο κινητό. Ο πρώτος είναι να το στείλουνε απευθείας Κίνα, και ο δεύτερος είναι εφόσον υπάρχουνε αντιπροσωπείες στην Ελλάδα να πάρουνε κανένα ανταλλακτικό. Επίσης έχουνε ακουστεί ιστορίες πως σε περίπτωση που χαλάσει το κινητό (κιινέζικο) και καταφύγεις σε εγγύηση σου βγάζουνε σκάρτη την εγγύηση γιατί και καλά έχει πάρει υγρασία το κινητό.

Για τον λόγο αυτό αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα ένα κινέζικο από κίνα και όχι από ελλάδα. Και στο εύρος τιμών που ψάχνεις υπάρχουνε πολλές δυνατές επιλογές ειδικά όσον αφορά την μπαταρία με πρώτη και καλύτερη το Xiaomi Redmi 3. 4100mah μπαταρία, 8πύρηνος επεξεργαστής snapdragon 616 και 2 GB RAM.

Δημοσ.

ως κάτοχος cubot note s του κινητού μπορώ να σου πω ότι έχει πολυ καλή διάρκεια η μπαταρία 4 μέρες με data wifi ανοιχτά συνέχεια κλήσεις viber κτλ πολύ καλή οθόνη και γενικά είναι καλό σαν σύνολο το μόνο που δεν μου άρεσε προσωπικά το gps θα το ήθελα λίγο καλύτερο και ότι αν το εχεισ σε τραπέζι δεν ακούγετε δυνατά το ηχείο του όταν σε καλούν κατα τα αλλα για τα λεφτα του είναι πολύ καλό και ανωτέρω απο X5 που είχα πιο πριν είχε κάποια χαζά θέματα η ρομ αλλά με τα update της εταιρείας νομίζω ότι έχουν λυθεί όλα 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...