Ghost_Man2329 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 παιδια ειχα κανει ενα θεμα πιο παλια που με ειχε χαλασει το hdmi και το τωρα τραβηξα το καλωδιο γιατι δεν εφτανε στην οθονη και απο τοτε δεν μου δειχνη σημα υπαρχει περιπτωση να καηκε η καρτα η να εσπασε μονο η εξοδος που μακαρι να ειναι αφτω υπενθιμιζω οτι η καρτα ιρθε στα χερια μου με ενα χαλασμενο dvi και το hdmi που αναφερω πιο πανω ειχε σπασει και αυτο το μονο που απεμεινε απο την καρτα ειναι η θυρες mini displayport γιατην ακρειβια ειναι 2 θυρες ξανα υπευνιζω οτι ηυ καρτα ειναι η msi twin froizr 3 hd 6950 2gb ddr5 παρηγγειλα ενα adapter mini displayport to vga γιανα δοκιμασω η να παρω μια αλλη καινουργια καρτα γραφικων την θελω μονο για photoshop και κανα lol που ειναι υπεραρκετη γιατις απαιτησης που θελω εγω ευχαριστω περιμενω απαντηση συντομα παιδια αν γινεται θελω μια γρηγορη απαντηση γιατο τι να κανω?
nikos1982 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 μου χαριζεισ την καρτα και πας για αλλη. η ποιο γριγορη απαντηση που μου ηρθε να σου γραψω 2
Ghost_Man2329 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 αυτο σκεφτηκα αλλα δεν ξερω μιπως υπαρχει περιπτωση να καεικε η καρτα η εσπασε η εξοδος??/??? μου χαριζεισ την καρτα και πας για αλλη. η ποιο γριγορη απαντηση που μου ηρθε να σου γραψω νικο δικιο εχεις που μενεις να στην στειλω Site: adapter αυτω εδω παρηγγειλα γιανα δουμε αν θα δουλεψει αλλιως περνω καινουργια καρτα παιδια αν τυχον παρω καρτα θα περιμενω της καινουργιες gtx1080-1070
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα