Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις ιδεα ποτε περιπου να τις περιμενουμε?Οπου να ναι θα φτιαξω το pc μου και ειχα σκοπο για 970 αλλα λεω να περιμενω μεχρι να ερθουν οι νεες gtx. Ομως θα πεσουν οι τιμες σε 970-980ti αν και οποτε ερθουν οι 1080/1070?

Δημοσ.

Μετέφερε το εδώ φίλε μου...

http://www.insomnia.gr/forum/24-k%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-h%CF%87%CE%BF%CF%85/

αν και υπάρχει αντίστοιχη ενότητα για τα πάντα (series 1000) εδώ να ρωτήσεις

(αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα για αυτές τις gpu να έρθουν στην Ελλάδα)

http://www.insomnia.gr/topic/580575-nvidia-pascal-gp100/page-79

Δημοσ.

Οχι καλυτερα να μην το μεταφερει ολο το θεμα γιατι δεν υπαρχει λογος οταν δεν εχουμε καμια πληροφορια.Και ηδη αυτη την ερωτηση την εχουμε διαβασει παρα πολλες φορες(και θα την πετυχουμε και πιο μετα μεχρι να βγουν οι καρτες) λες και εχουμε γνωστους στα κεντρικα της Nvidia για να ξερουμε επισημες ημερομηνιες :P

Και οταν βγουν οι καρτες τοτε θα βλεπεις συνεχεια την αλλη ερωτηση''Παιδια ποια αξιζει απο τις 2 περισσοτερο''

• Like 2
Δημοσ.

Οχι καλυτερα να μην το μεταφερει ολο το θεμα γιατι δεν υπαρχει λογος οταν δεν εχουμε καμια πληροφορια.Και ηδη αυτη την ερωτηση την εχουμε διαβασει παρα πολλες φορες(και θα την πετυχουμε και πιο μετα μεχρι να βγουν οι καρτες) λες και εχουμε γνωστους στα κεντρικα της Nvidia για να ξερουμε επισημες ημερομηνιες :P

Και οταν βγουν οι καρτες τοτε θα βλεπεις συνεχεια την αλλη ερωτηση''Παιδια ποια αξιζει απο τις 2 περισσοτερο''

Επειδη δεν εχεις εσυ Fulgore κανεναν γνωστο στην Nvidia αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν και οι αλλοι! Πες μας benignvidia τι αλλο σου ειπανε??Μολογα!!!(Πλακα κανω εννοειται ε???) :D :D :D

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη δεν εχεις εσυ Fulgore κανεναν γνωστο στην Nvidia αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν και οι αλλοι! Πες μας benignvidia τι αλλο σου ειπανε??Μολογα!!!(Πλακα κανω εννοειται ε???) :D :D :D

Εχω γνωστους και απο τις 2 εταιριες,κυριως γνωριμιες μεσα απο mmos. Για να ειμαι φλυαρος στο clan chat, εκανα φιλιες,ενω οι πορωμενοι που μονο επαιζαν,απειχαν απο συζητησεις για τεχνολογια. :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...