Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω αλλάξει 2 Iphone μέχρι τώρα εξαιτίας του Ios και των εφαρμογών που αναβαθμίζονται μέχρι συγκεκριμένη έκδοση. Σκεφτόμουνα να πάω σε android και htc για αλλαγή. Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για να μην πάει κάποιος σε htc τελικά?

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω αλλάξει 2 Iphone μέχρι τώρα εξαιτίας του Ios και των εφαρμογών που αναβαθμίζονται μέχρι συγκεκριμένη έκδοση. Σκεφτόμουνα να πάω σε android και htc για αλλαγή. Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για να μην πάει κάποιος σε htc τελικά?

Ο σοβαρότερος λόγος για να μην πάει κάποιος σε Htc, είναι επειδή θα πάει στην Samsung. Εφόσον σου αρέσει η συσκευή και σε καλύπτει και έχεις δει reviews που ανταποκρίνονται στα θέλω σου δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να την αποφύγεις.

Αυτή τη στιγμή τα μόνα μειονεκτήματα του Htc σύμφωνα με όσα έχουμε δει σε forums και youtube είναι η σχετικά μέτρια αυτονομία και αργότερο άνοιγμα εφαμοργών (3rd party) σε σύγκριση με το Edge (ανέλπιστο) και ότι θέλει κι άλλο update για βελτίωση του focus στην κάμερα σύμφωνα και με τους ίδιους τους προγραμματιστές της Htc. Κατα τ άλλα είναι στα ίδια επίπεδα αυτονομίας με το απλό S7.

Δημοσ.

Να μην το παρεις δεν ξερω γιανα το παρεις ομως φοβερη ποιοτητα- αλαγκαριστο λογισμικο.

Δημοσ.

Αναλογα αν μιλαμε για καινουργιο κινητο ή used και για τι χρηματα μιλαμε.Αν σκεφτεσαι το m10 τοτε ναι κορυφαια συσκευη μαζι με το S7 edge.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...