giwrgos.liakop Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πως συνδεονται παιδια τα γυαλια σε panasonic viera smart 3d εχει καποιος ιδεα..τα πηρα σημερα απο public κανω οτι μου γραφει αλλα τιποτα τα βλεπει στην αρχη αλλα δεν πρασινιζει το φωτακι..ειναι τα TY-ER3D5ME για panasonic cs630...
giwrgos.liakop Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μηπως πρεπει να κρατησω το κουμπι πολυ ωρα γιατι αυτοι γραφουν στο προσπεκτ ενα δευτερολεπτο...
valantis8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 ποια γυαλια ειναι; εγω εχω την viera cx710 και βλεπω με γυαλια της samsung, αν βλεπεις απο καθαρη πηγη δισκακι 3d, τα πατας 2 δευτερολεπτα και συγχρονιζουν, αν βλε[εις απο τον player της tv, η απο υπολογιστη, αναλογα το 3d, πας στις ρυθμισεις της τηλεορασης και δηλωνεις το φορμα, αν δλδ ειναι διπλα-διπλα, η πανω κατω, πατας το κουμπακι 2 δευτερα και συγχρονιζει. Καλημερα.
giwrgos.liakop Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καλημερα της panasonic ειναι εχθες το βραδυ απο 2d εκανα 3d το σταρ και ειδα βαθος..απλα στο γoutube τα 3d videos δεν μοu παιζουν..θα βαλω στο blu ray σημερα να δω...ευχαριστω για την απαντηση ποια γυαλια ειναι; εγω εχω την viera cx710 και βλεπω με γυαλια της samsung, αν βλεπεις απο καθαρη πηγη δισκακι 3d, τα πατας 2 δευτερολεπτα και συγχρονιζουν, αν βλε[εις απο τον player της tv, η απο υπολογιστη, αναλογα το 3d, πας στις ρυθμισεις της τηλεορασης και δηλωνεις το φορμα, αν δλδ ειναι διπλα-διπλα, η πανω κατω, πατας το κουμπακι 2 δευτερα και συγχρονιζει. Καλημερα. Καλημερα της πανασονικ ειναι εχθες το βραδυ απο 2ντ εκανα 3ντ το σταρ και ειδα βαθος..απλα στο γιουτιουμπ τα 3ντ βιντεος δεν μοη παιζουν..θα βαλω στο μπλουρει σημερα να δω...ευχαριστω για την απαντησηΑς πουμε με τα βιντεακκα του youtube τι να πατησω για να τα δω στις ρυθμισεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα