Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους,

Όπως λέει και ο τίτλος έχει τη δυνατότητα το thunderbird, όταν είναι ανοιχτός ο υπολογιστής κάποια συγκεκριμένη ώρα να προωθήσει μηνύματα που έχω λάβει, σε πολλούς παραλήπτες, από ένα συγκεκριμένο λογαριασμό;

Εγώ έχω 3-4 λογαριασμούς email, ένα είναι της εργασίας μου και αυτά θέλω να τα προωθήσω σε συναδέλφους π.χ. στις 7 το απόγευμα να στείλει όλα τα email με προώθηση σε άλλους παραλήπτες.Φαντάζομαι να γίνεται αλλά δεν ξέρω πώς.

Γνωρίζεις κάποιος τη διαδικασία;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από cris67
Δημοσ.

Αρχικά, γίνεται αυτό που θες μέσω Thunderbird.

Εδώ θα βρεις έναν οδηγό ο οποίος παίρνει όλα τα emails που λαμβάνει ένας συγκεκριμένος email λογαριασμός και τα προωθεί αυτόματα σε άλλους λογαριασμούς email.

Μπορείς φυσικά να ψάξεις λίγο τις ρυθμίσεις και για παράδειγμα να προωθείς μονάχα emails που λαμβάνεις από ένα συγκεκριμένο λογαριασμό ή να «παίξεις» με το θέμα του κάθε email, κλπ κλπ.

Δημοσ.

Αρχικά, γίνεται αυτό που θες μέσω Thunderbird.

Εδώ θα βρεις έναν οδηγό ο οποίος παίρνει όλα τα emails που λαμβάνει ένας συγκεκριμένος email λογαριασμός και τα προωθεί αυτόματα σε άλλους λογαριασμούς email.

Μπορείς φυσικά να ψάξεις λίγο τις ρυθμίσεις και για παράδειγμα να προωθείς μονάχα emails που λαμβάνεις από ένα συγκεκριμένο λογαριασμό ή να «παίξεις» με το θέμα του κάθε email, κλπ κλπ.

Εχει timer o Thunderbird? γιατι δεν βλεπω κατι.

Δημοσ.

Εχει timer o Thunderbird? γιατι δεν βλεπω κατι.

Έχεις δίκιο, αυτό το κομμάτι μου ξέφυγε.

Μπορεί δηλαδή έξυπνα να προωθεί αυτόματα τα email που θέλει, όμως δε μπορεί να το κάνει σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, η διαδικασία πραγματοποιείται άμεσα κάθε φορά που ένα φίλτρο ενεργοποιείται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...