Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

Κατεχω την μητρικη asrock b75 pro3 m και ειχα μια καρτα γραφικων gainward gt 640 2gb... Η καρτα καηκε προσφατα και οπως θα ξερετε το συγκεκριμενο μοντελο ειναι καπως παλιο και δεν παραγετε πια... Την πηγα στο καταστημα που την αγορασα για την εγγυηση και μου ειπαν ενταξει θα δουμε τι θα κανουμε. Μου ειπαν πως θα εβαζαν μια αλλη gainward gt730.. Πηγα να δω τι γινοταν και μου ειπαν οτι η καρτα δεν εμπαινε και οτι θα δοκιμαζαν μια αλλη διαφορετικη gt730 παλι.. Ομως και παλι δεν εκανε στην μητρικη... Θελω να μου πειτε εαν η συγκεκριμενη σειρα gt 730 δεν εφαρμοζει στην μητρικη μου η εαν οι συγκεκριμενες δεν εφαρμοζαν... Η αν οι τεχνικοι ειναι αστα να πανε.. (δυστυχως δεν γνωριζω ποιες καρτες ειχαν δοκιμασει ακριβως) 

Δημοσ.

Απ' την στιγμή που η μητρική σου έχει υποδοχή pci-e και η κάρτα γραφικών έχει ακριβώς την ίδια θύρα τότε δε παίζει να υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Το μόνο πρόβλημα που θα μπορούσε να υπάρχει είναι το τροφοδοτικό σου να είναι μικρό και να μην μπορεί να τροφοδοτήσει την συγκεκριμένη κάρτα. Κάτι που όμως δεν ισχύει γιατί αυτή η κάρτα έχει πολύ λίγες απαιτήσεις και δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία. Άρα κάτι άλλο παίζει και στα μασάνε..

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον ο τεχνικός σου έχει θέμα. Αν πρόκειται για low-profile κάρτα και υπάρχει θέμα με το bracket και το κουτί σου πες του να δεί αυτό το βιντεάκι απο το youtube

Το να μην κουμπώνει στο pci-express δεν παίζει.

Εκτός απο αυτό όμως η gt 640 είναι καλύτερη απο την 730 οπότε αν είσαι μέσα στην εγγύηση πες του να σου την αντικαταστάσει με μία ισάξια κάρτα όπως η  GT 740

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...