Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το laptop στην αρχή όταν το είπα στον μάστορα μου είπε ο σκληρός και τον αλλάξαμε αλλα ακόμα συνεχίζει το πρόβλημα είναι το εξής:παράδειγμα είμαι στο facebook και κάθε τρίλεπτα η παραπάνω η λιγότερο ακούγεται ένας ήχος zzzz σαν τον ήχο που κάνει το ανεμιστηράκι και ύστερα το laptop κολλάει παρα πολύ σαν να freezari και όταν αυτό συμβαίνει την ώρα που παίζω ένα παιχνίδι με πετάει από όλο το game η το fps πέφτει πολύ χαμηλά ως αποτέλεσμα να μη μπορώ να δω τι συμβαίνει στο game να έχει freezari η οθόνη το λαπτοπ  μου έχει 3GB ram και AMD turion x2 dual 2,00GHZ επεξεργαστή τι να φταίει ρε παιδιά?

Δημοσ.

λοιπον μολις το εκανα τα αποτελεσματα ειναι τα εξης: 

acer inc mantasta.Temperatures THRM 81 C

AMD turion x2 RM-70 core #0 73C core 1# 73c max 87 και στα 2 kai min 71

ATI mobility radeon 55C max 60C min 54

φωτογραφιες:    http://s32.postimg.org/kcy8b7nt1/image.png

μολις τωρα βλεπω οταν γινεται αυτο το προβλημα η θερμοκρασιες φτανουν 90C

Δημοσ.

Άμα ξέρεις να το καθαρίζεις το καθαρίζεις εμένα το δικό μου λάπτοπ τέτοιες θερμοκρασίες έχει μόνο όταν τρέχει κάτι βαρύ τώρα πχ η πιο βαριά θερμοκρασία του είναι 55 και αυτό γιατί ειναι από χτες ανοιχτό :P

Δημοσ.

Τι λιγάκι....

Εεεε νταξ και συ :P.Μπορεί άνετα να φτιάχνει το πρωινό του χωρίς να πάει καν στην κουζίνα.Καλά ο τεχνικός δεν τσέκαρε  καν θερμοκρασίες πριν μπει στην διαδικασία να αγοράσει άλλο δίσκο.Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα και θα απαιτούσα να τον επισκευάση δωρεάν.Αλλά αν πιάνουν τα χέρια σου και μας πεις πιο μοντελό είναι μπορεί να είναι από τα μοντέλα που δεν θέλουν τρελό λύσιμο για καθάρισμα.

Δημοσ.

δηλαδη τωρα τι κανω?

Το πας σε έναν έμπειρο τεχνικό που να ασχολείται με λάπτοπ. Θέλει ένα φρεσκάρισμα. Αλλαγήγ πάστας και thermal pad, καθάρισμα ψύκτρα κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...