Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 τον εαυτό σου προσβάλλεις και κανέναν άλλο αν έχεις τέτοια συμπεριφορά. έως τώρα είχες τη κωλοφαρδία να γεννηθείς τυχαία σε μια χώρα δυτικού τύπου με σχετική οικονομική άνεση, αν αυτό όμως δεν είχε συμβεί θα εξακολουθούσες να πιστεύεις τα ίδια ? δε το νομίζω. Tην "τυχη" την ειχε να γεννηθει σε χωρα δυτικου τυπου γιατι δεν επικρατησαν αυτοι που λενε τα ιδια με σενα .Ετσι να τα λεμε ολα οχι οτι μας συμφερει . Κατα τα αλλα συμφωνω . 2
pournaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 μα τι τη νοιαζει την οποιαδηποτε εταιρια τηλεπικοινωνιας η διευθυνση μου η το ονομα μου, αφου απ το περιπτερο θα βαλω καρτα Εγω συμφωνω, και πιστευω ποτι επρεπε να ηταν ετσι και στα αυτοκινητα. Τι τη νοιαζει την καθε αυτοκινητοβιομηχανια η διευθυνση και το ονομα μου, αφου βενζινη θα βαλω απο το βενζιναδικο... 1
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Tην "τυχη" την ειχε να γεννηθει σε χωρα δυτικου τυπου γιατι δεν επικρατησαν αυτοι που λενε τα ιδια με σενα .Ετσι να τα λεμε ολα οχι οτι μας συμφερει . Κατα τα αλλα συμφωνω . δε βγαζει νοημα αυτο που λες
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 δε βγαζει νοημα αυτο που λες Μια χαρα βγαζει ξερει αυτος ,εσυ εισαι καινουριος εχεις χασει επεισοδια .
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγω συμφωνω, και πιστευω ποτι επρεπε να ηταν ετσι και στα αυτοκινητα. Τι τη νοιαζει την καθε αυτοκινητοβιομηχανια η διευθυνση και το ονομα μου, αφου βενζινη θα βαλω απο το βενζιναδικο... δεν ειναι το ιδιο προφανως, το αυτοκινητο μπορει και να μην εχει πομποδεκτη σε αντιθεση με το κινητο που μεταφερει πληροφοριες. Μια χαρα βγαζει ξερει αυτος ,εσυ εισαι καινουριος εχεις χασει επεισοδια . ο δυτικος πολιτισμος σιγουρα δεν ειναι αξιακα ανωτερος απο αλλους πολιτισμους και σιγουρα δε δειχνει να εχει και σε μεγαλη υποληψη την ανθρωπινη ζωη τυχαινει απλα και η οπτικη μας να ειναι οπτικη δυτικων, και οι πρωτοι κοινωνικοι ανθρωπολογοι περιεγραφαν ενα διπολο μεταξυ "ημων" και των "αγριων"(=savages). Δεν ξερω πως ακριβως προκυπτει οτι η δυση δεν ειναι αγρια, αλλα τελευταια φορα που τσεκαρα οι παγκοσμιοι πολεμοι μεταξυ δυτικων γινηκαν.
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 ο δυτικος πολιτισμος σιγουρα δεν ειναι αξιακα ανωτερος απο αλλους πολιτισμους και σιγουρα δε δειχνει να εχει και σε μεγαλη υποληψη την ανθρωπινη ζωη τυχαινει απλα και η οπτικη μας να ειναι οπτικη δυτικων, και οι πρωτοι κοινωνικοι ανθρωπολογοι περιεγραφαν ενα διπολο μεταξυ "ημων" και των "αγριων"(=savages). Δεν ξερω πως ακριβως προκυπτει οτι η δυση δεν ειναι αγρια, αλλα τελευταια φορα που τσεκαρα οι παγκοσμιοι πολεμοι μεταξυ δυτικων γινηκαν. Πολιτικα μιλαμε για Δυτικο κρατος ο αλλος ειναι της σχολης προλεταριοι ολων των χωρων ενωθειτε ,φταιει ο καπιταλισμος γιατι η μερα εχει 24 ωρες και τα σχετικα. Με κουραζεις να σου απανταω χωρις λογο ομως ειπαμε αστο εχεις χασει επεισοδια . Με τους μεταναστες δεν εχω προβλημα,(εκτος οτι ειναι γελοιο να διαμαρτυρονται ελληνες για μεταναστες που εχουμε μεταναστευσει σε ολο τον κοσμο κυριως λαθραια εδω και 70 χρονια ) αυτα ειναι για ουρακοταγκους που δεν μπορουν να αντιληφθουν τις αιτιες και τους λογους της οικονομικης κρισης και τα ριχνουν στους πακιστανους και στον καπιταλισμο . Δεν θα επανελθω γιατι αφενος ειμαστε οφ τοπικ ,αφετερου ειναι γελοιο το θεμα απο τον τιτλο και μονο , αφορα μονο τους ψεκασμενους και κανενα σοβαρο ανθρωπο. 1
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Πολιτικα μιλαμε για Δυτικο κρατος ο αλλος ειναι της σχολης προλεταριοι ολων των χωρων ενωθειτε ,φταιει ο καπιταλισμος γιατι η μερα εχει 24 ωρες και τα σχετικα. Με κουραζεις να σου απανταω χωρις λογο ομως ειπαμε αστο εχεις χασει επεισοδια . Με τους μεταναστες δεν εχω προβλημα,(εκτος οτι ειναι γελοιο να διαμαρτυρονται ελληνες για μεταναστες που εχουμε μεταναστευσει σε ολο τον κοσμο κυριως λαθραια εδω και 70 χρονια ) αυτα ειναι για ουρακοταγκους που δεν μπορουν να αντιληφθουν τις αιτιες και τους λογους της οικονομικης κρισης και τα ριχνουν στους πακιστανους και στον καπιταλισμο . Δεν θα επανελθω γιατι αφενος ειμαστε οφ τοπικ ,αφετερου ειναι γελοιο το θεμα απο τον τιτλο και μονο , αφορα μονο τους ψεκασμενους και κανενα σοβαρο ανθρωπο. δεν υφισταται δυτικο κρατος και τα κρατη, τα ορια τους και οι δικαιοδοσιες τους ειναι αυθαιρετα ορισμενα.
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 δεν υφισταται δυτικο κρατος και τα κρατη, τα ορια τους και οι δικαιοδοσιες τους ειναι αυθαιρετα ορισμενα. οκ 4
groot Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 οκ Μα πόσο συμφωνώ!!! Άντε τώρα κάτσε εξήγα τι και πώς και γιατί.... ΟΚ και πάλι ΟΚ. 1
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 οκ Μα πόσο συμφωνώ!!! Άντε τώρα κάτσε εξήγα τι και πώς και γιατί.... ΟΚ και πάλι ΟΚ. Beyoncé moment: Cause I slay (slay), I slay (hey), I slay (okay), I slay (okay) All day (okay), I slay (okay), I slay (okay), I slay (okay) We gon' slay (slay), gon' slay (okay), we slay (okay), I slay (okay) I slay (okay), okay (okay), I slay (okay), okay, okay, okay, okay Okay, okay, ladies, now let's get in formation, cause I slay
Aggeluska Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 φιλε OP υπαρχουν πολλες εφαρμογες που κωδικοποιουνε τις κλησεις και τα γραπτα μηνυματα... χρησιμοποιησε αυτες λοιπον
Stef_25 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Είσαι στη λίστα γιατί συμφώνησες να δώσεις τα στοιχεία σου για να πάρεις κινητό...αν θέλεις μπορείς να μην έχεις κινητό και να χρησιμοποιείς άλλους τρόπους επικοινωνίας (πχ internet). Ακόμα και για αυτές τις λίστες διαφημίσεων πάντως υπάρχουν εύκολες λύσεις να ξεμπερδεύει κανείς, δεν καταλαβαίνω γιατί τα κάνουμε όλα τόσο τραγικά... γιατι δεν ειναι λογικο να πρεπει να δωσω ολα μου τα στοιχεια απλα για να εχω εναν αριθμο κινητου, δε με ψηνει να δει τα στοιχεια μου ο καθε υπαλληλος του καθε καταστηματος. Δε θελω να ξερει πως με λενε, για παραδειγμα. Ενοχλουμαι οταν αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το νομικο μου ονομα, δεν ταυτιζομαι με αυτο, δεν το διαλεξα.Υπάρχει γιατι στον κοσμο που ζούμε δεν υπάρχουν μόνο άνθρωποι τησ καθημερινότητας που θα καυλαντισουν με την γκομενα, ή θεία που μιλάει στα εγγόνια τησ κτλ, αλλά υπάρχουν κ παρά πολλοι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να κανουν χίλια δυο εγκληματικα πράγματα εκεί έξω και πρέπει να υπάρξει και μία στοιχειώδης τουλάχιστον προφύλαξη από αυτούς. Δυστυχώς ή μπάλα θα παρει και την θιτσα και τον γκουσγκουνη που ανεφερα παραπάνω αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι.. Γιατί αν αύριο μεθαύριο το παιδί σου/μου/μας πέσει θύμα βιασμού, ναρκωτικών κτλ κτλ, και ισωσ ο θυτης βρεθεί μέσω αυτού του τρόπου για το κινητό.. Για μένα προσωπικά καλά κάνουν και ζητάνε στοιχεία.. Όχι σε τέτοιο βαθμό που λέει ο TS (γιατί εμένα προσωπικά μόνο ταυτότητα μου έχουν ζητήσει για την ενεργοποίηση Sim. Δεν μ ζήτησαν ούτε ΑΜΚΑ ποτέ, ούτε ΑΦΜ ούτε κάποιο αποδεικτικό κατοικιασ) αλλά καλά κάνουν.. Ναι οκ αλλά δεν υπάρχει κάποια λύση σε αυτό...δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε στις υπηρεσίες με nicknames!μα τι τη νοιαζει την οποιαδηποτε εταιρια τηλεπικοινωνιας η διευθυνση μου η το ονομα μου, αφου απ το περιπτερο θα βαλω καρταΤην εταιρία όχι, αλλά αν εσύ στο τηλ που θα πάρεις εχεισ συνομιλία για το πωσ θα ανατινάξεις και τι ώρα ένα βαγόνι του Μετρό στο συνταγμα, ισωσ ενδιαφέρουν καποιους άλλους. Λέω εγώ τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα