Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε χρειαζεται ομως να ξερουν και αλλοι, δηλαδη καταληγουμε στο οτι εχουν παρα πολλοι προσβαση σε στοιχεια που δε χρειαζεται να εχουν

Δηλαδή πάμε στην φάση του εν δυνάμει βιασμένος...

Να ξέρω... αν θα ανέβω σε τίποτα κάγκελα... 

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δηλαδή πάμε στην φάση του εν δυνάμει βιασμένος...

Να ξέρω... αν θα ανέβω σε τίποτα κάγκελα... 

εκτεθιμενος και απροστατευτος, οποτε ναι, εν δυναμει και βιασμενος ανα πασα στιγμη

δε νιωθω πως το να δινουμε τα στοιχεια μας για την αποκτηση αριθμου προστατευει εμας τους απλους ανθρωπους απο οντως κινδυνο-δη τρομοκρατικο. ξερω ομως οτι γινεται συλλογη προσωπικων δεδομενων απο παρα πολλους φορεις και δε μπορω να ξερω τι κανουν με αυτα τα στοιχεια.

Δημοσ.

Για ελα κατα εδω..... ακομα και τα loafers βγαζεις....   :-)

και σε domestic flights εννοειται...  :-D

ο.Ο

δε χρειαζεται ομως να ξερουν και αλλοι, δηλαδη καταληγουμε στο οτι εχουν παρα πολλοι προσβαση σε στοιχεια που δε χρειαζεται να εχουν

Ποιοι θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα στοιχεία και γιατί?

Από την στιγμή που είσαι αδιάφορος(μη εγγληματίας) στις υπηρεσίες που έχουν εν δυνάμει πρόσβαση στα στοιχεία σου γιατί καίγεσαι τόσο?

Καλές οι θεωρίες συνωμοσίας(ειδικά μετά τις 00:00) αλλά ως εκεί. 

Δημοσ.

εκτεθιμενος και απροστατευτος, οποτε ναι, εν δυναμει και βιασμενος ανα πασα στιγμη

δε νιωθω πως το να δινουμε τα στοιχεια μας για την αποκτηση αριθμου προστατευει εμας τους απλους ανθρωπους απο οντως κινδυνο-δη τρομοκρατικο. ξερω ομως οτι γινεται συλλογη προσωπικων δεδομενων απο παρα πολλους φορεις και δε μπορω να ξερω τι κανουν με αυτα τα στοιχεια.

Το πολύ πολύ να σε παίρνουν τηλέφωνα για προσφορές...:)

Δημοσ.

Το πολύ πολύ να σε παίρνουν τηλέφωνα για προσφορές... :)

δεν καταλαβαινω πως αυτο ειναι ασημαντο και γιατι να ειμαι σε καποια λιστα στην οποια δεν εχω συναινεσει να υπαρχω

δε θελω να συμμετεχω ουτε σαν στατιστικη ουτε σαν οτιδηποτε σε data trafficking και εταιριες να κερδοσκοπουν απ την αυθυπαρξια μου ουσιαστικα

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω πως αυτο ειναι ασημαντο και γιατι να ειμαι σε καποια λιστα στην οποια δεν εχω συναινεσει να υπαρχω

δε θελω να συμμετεχω ουτε σαν στατιστικη ουτε σαν οτιδηποτε σε data trafficking και εταιριες να κερδοσκοπουν απ την αυθυπαρξια μου ουσιαστικα

Είσαι στη λίστα γιατί συμφώνησες να δώσεις τα στοιχεία σου για να πάρεις κινητό...αν θέλεις μπορείς να μην έχεις κινητό και να χρησιμοποιείς άλλους τρόπους επικοινωνίας (πχ internet).

Ακόμα και για αυτές τις λίστες διαφημίσεων πάντως υπάρχουν εύκολες λύσεις να ξεμπερδεύει κανείς, δεν καταλαβαίνω γιατί τα κάνουμε όλα τόσο τραγικά...

Δημοσ.

οι λαθρομετανάστες πάντως άνετοι εξω απο τα hot spots δηλώνοντάς ότι στοιχεία γουστάρουν προμηθεύονται κάρτες για τα κινητά τους σίγουρα χωρίς ταυτότητά ή διαβατήριο, αφμ και λογαριασμό δεη-οτε

Δεν ειναι λαθρομεταναστες ειναι τρομοκρατες.

Δημοσ.

Είσαι στη λίστα γιατί συμφώνησες να δώσεις τα στοιχεία σου για να πάρεις κινητό...αν θέλεις μπορείς να μην έχεις κινητό και να χρησιμοποιείς άλλους τρόπους επικοινωνίας (πχ internet).

Ακόμα και για αυτές τις λίστες διαφημίσεων πάντως υπάρχουν εύκολες λύσεις να ξεμπερδεύει κανείς, δεν καταλαβαίνω γιατί τα κάνουμε όλα τόσο τραγικά...

γιατι δεν ειναι λογικο να πρεπει να δωσω ολα μου τα στοιχεια απλα για να εχω εναν αριθμο κινητου, δε με ψηνει να δει τα στοιχεια μου ο καθε υπαλληλος του καθε καταστηματος. Δε θελω να ξερει πως με λενε, για παραδειγμα. Ενοχλουμαι οταν αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το νομικο μου ονομα, δεν ταυτιζομαι με αυτο, δεν το διαλεξα.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτεθειμένος και απροστάτευτος μπορεί να νιώσεις όταν δεν αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου...

Πολλές φορές μπερδεύουμε... την αίσθηση της ελευθερίας με την πραγματική ελευθεριά...

Δημοσ.

γιατι δεν ειναι λογικο να πρεπει να δωσω ολα μου τα στοιχεια απλα για να εχω εναν αριθμο κινητου, δε με ψηνει να δει τα στοιχεια μου ο καθε υπαλληλος του καθε καταστηματος. Δε θελω να ξερει πως με λενε, για παραδειγμα. Ενοχλουμαι οταν αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το νομικο μου ονομα, δεν ταυτιζομαι με αυτο, δεν το διαλεξα.

Ναι οκ αλλά δεν υπάρχει κάποια λύση σε αυτό...δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε στις υπηρεσίες με nicknames!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι λαθρομεταναστες ειναι τρομοκρατες.

τρομοκρατες επειδη δεν εμειναν στον τοπο τους που εχει μετατραπει σε εμπολεμη ζωνη?

δεν ξερω τι νομιζεις οτι θα εκανες στη θεση οποιουδηποτε εξ αυτων.

• Like 1
Δημοσ.

τρομοκρατες επειδη δεν εμειναν στον τοπο τους που εχει μετατραπει σε εμπολεμη ζωνη?

δεν ξερω τι νομιζεις οτι θα εκανες στη θεση οποιουδηποτε εξ αυτων.

Νομίζω ότι το λέει ειρωνικά...

Δημοσ.

Ναι οκ αλλά δεν υπάρχει κάποια λύση σε αυτό...δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε στις υπηρεσίες με nicknames!

μα τι τη νοιαζει την οποιαδηποτε εταιρια τηλεπικοινωνιας η διευθυνση μου η το ονομα μου, αφου απ το περιπτερο θα βαλω καρτα

Δημοσ.

προφανως και δε νιωθω ανετα με αυτους τους ελεγχους. δε συμφωνω με την εννοια συνορων ουτε με την εννοια διοδιων. η υπαρξη μου σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη δε θα επρεπε να οριζεται απο οτιδηποτε. ο πλανητης ειναι για ολ@

θεωρω προσβλητικο τον ορο λαθρομεταναστης, δε γινεται μια ανθρωπινη ζωη να ειναι λαθραια

ολοι περαστικοι ειμαστε απο αυτον τον κοσμο. γεννηθηκαμε χωρις να μας ρωτησουν και θα πεθανουμε σε καποια φαση

η εγωπαθεια σου δεν εχει ορια

Δημοσ.

η εγωπαθεια σου δεν εχει ορια

δεν καταλαβαινω την ad hominem επιθεση. προφανως και τα δικαιωματα που διεκδικω για τον εαυτο μου τα διεκδικω και για ολους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...