Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 κινητά: oneplus 2, huawei p9 lite και nexus 5x.Το ταβάνι μου είναι τα 350 ευρώ, αλλά όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο  :-D  Μη μου προτίνετε lg g4, δεν το σκέφτομαι καν λόγω bootloop. Γενικά θέλω ένα κινητό που να κρατήσει 2-3 χρόνια. να μην κολλάει, να έχει αξιοπρεπή κάμερα, να μπορώ να παίξω κανά παιχνιδάκι αν θέλω και, αν είναι δυνατόν, να είναι δίκαρτο. Τείνω προς p9 lite επειδή βγήκε τώρα και το θεωρώ ευκαιρία. Τι λέτε εσεις;

Δημοσ.

αγορα απο που.....????       Ελλαδα ή και εξωτερικο...?

εγω θα σου προτεινα να δεις και το εξαιρετικο  XIAOMI Redmi 3 Pro....!!!! 

Δημοσ.

Θα προτιμούσα Ελλάδα, αλλά για oneplus 2 θα αγόραζα απέξω. Γενικά, αν κάτσει κάποια πολύ καλή τιμή αγοράζω κι απ'έξω

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 κινητά: oneplus 2, huawei p9 lite και nexus 5x.Το ταβάνι μου είναι τα 350 ευρώ, αλλά όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο  :-D  Μη μου προτίνετε lg g4, δεν το σκέφτομαι καν λόγω bootloop. Γενικά θέλω ένα κινητό που να κρατήσει 2-3 χρόνια. να μην κολλάει, να έχει αξιοπρεπή κάμερα, να μπορώ να παίξω κανά παιχνιδάκι αν θέλω και, αν είναι δυνατόν, να είναι δίκαρτο. Τείνω προς p9 lite επειδή βγήκε τώρα και το θεωρώ ευκαιρία. Τι λέτε εσεις;

Δημοσ.

Θα προτιμούσα Ελλάδα, αλλά για oneplus 2 θα αγόραζα απέξω. Γενικά, αν κάτσει κάποια πολύ καλή τιμή αγοράζω κι απ'έξω

η Ελλαδα -δυστυχως- εχει μεγαλες διαφορες απο εξω. 

το κινητο που σου προτεινα (32gb ROM - 3gb Ram) στην ελλαδα το βρισκεις απο 240€, ενω απο εξω 140€...!!!!   και ειναι τρομερο VFM.... κατα την αποψη μου.

Δημοσ.

το κινητο που σου προτεινα (32gb ROM - 3gb Ram) στην ελλαδα το βρισκεις απο 240€, ενω απο εξω 140€...!!!!   και ειναι τρομερο VFM.... κατα την αποψη μου.

Είναι καλή περίπτωση, αλλά δε θέλω να μπλέξω με roms

Δημοσ.

Απο αυτα τα 3 εαν δεν εχεις προβλημα με την ελλειψη της microsd θα ελεγα πως καλυτερη επιλογη ειναι το 5x.

το κινητο που σου προτεινα (32gb ROM - 3gb Ram) στην ελλαδα το βρισκεις απο 240€, ενω απο εξω 140€...!!!! και ειναι τρομερο VFM.... κατα την αποψη μου.

.

Εαν θελεις βαλε link για τις τιμες που αναφερεις..

Γιατι απο οτι βλεπω Ελλαδα ξεκινα απο ~290 και κινα απο ~200ευρω.

Δημοσ.

Απο πλευρας specs σιγουρα το OnePlus2 αλλα και το Nexus5x δεν ειναι κακη επιλογη κυριως επειδη σου γλυτωνει 100ευρω απο το OnePlus2. Το χειροτερο ολων ειναι το p9 lite παντως οπως και το μεγαλυτερο p9 στην τιμη που ειναι τωρα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

• Like 1
Δημοσ.

Απο αυτα τα 3 εαν δεν εχεις προβλημα με την ελλειψη της microsd θα ελεγα πως καλυτερη επιλογη ειναι το 5x.

.

Στο redmi 3 pro  αναφέρεται και όχι στο redmi note 3 pro! Με τα ονόματα έχει γίνει χειρότερη από την samsung η xiaomi!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Στο redmi 3 pro αναφέρεται και όχι στο redmi note 3 pro! Με τα ονόματα έχει γίνει χειρότερη από την samsung η xiaomi! :-D

Oks, δικο μου λαθος..

Δημοσ.

.

δεν κοιτας σωστα..., μαλλον...! 

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-3-pro

και μια παρατηρηση-σχολιο, γενικοτερα, βλεποντας το σχολιο "να κρατησει 2-3 χρονια".

ειμαι κατοχος ενος Zenfone 5(Ζ3560 -2gb RAM) απο τον Ιουλιο του 2014. δλδ σε 2 μηνες, κλεινει 2 χρονια, και ακομα δεν εχω αισθανθει την αναγκη να αγορασω νεα συσκευη...!  

ναι μεν, η τεχνολογια εξελισσεται, βγαινουν καλυτεροι επεξεργαστες, περισσοτερη χωρητικοτητα, περισσοτερη RAM, καλυτερες καμερες, κ.ο.κ......., παρ'ολα αυτα, εμενα αυτο το κινητακι με καλυπτει σε αυτα που κανω, και με το παραπανω...!!  

θελω να πω με αυτο, οτι πλεον οι περισσοτερες συγχρονες καλες συσκευες των €100+, ανετα μπορουν να διαρκεσουν 2 χρονακια, χωρις προβλημα...!     

εκτος και αν υπαρχει το μικροβιο "του καινουριου", ή αν οι απαιτησεις καποιων ειναι υψηλες και παντα χρειαζονται κατι δυνατο.  αλλα η τεραστια πλειοψηφια της αγορας, ανετα καλυπτεται με μια συσκευη, οπως το REDMI 3 Pro...!! 

Δημοσ.

Τον αλλο μηνα πιθανων να δουμε και το Moto G4 στην Ελλαδα να ερχεται με το καλο και(αναλογα το μοντελο)λογικα θα το δουμε κατω απο 300ευρω https://www.skroutz.gr/s/9067729/Motorola-Moto-G4-Plus-64GB.html

σίγα μην έρθει από τον άλλο μήνα από τον Σεπτέμβρη και μετά

το p9 lite σε καμία περίπτωσή δεν είναι ευκαιρία βγήκε τώρα κ η τιμή του σε κάνα μήνα θα πέσει στα 200 ευρω..... αν θες δικαρτό με καλή κάμερα και να μην κολλάει, να κρατήσει 2 χρονιά χωρίς να ασχολείσαι με rom, ram και μετα boom  δες το moto x play

• Like 2
Δημοσ.

Απο πλευρας specs σιγουρα το OnePlus2 αλλα και το Nexus5x δεν ειναι κακη επιλογη κυριως επειδη σου γλυτωνει 100ευρω απο το OnePlus2. Το χειροτερο ολων ειναι το p9 lite παντως οπως και το μεγαλυτερο p9 στην τιμη που ειναι τωρα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

συμφωνω.......μεταξυ των 3 to p9lite δεν ειναι και καμια ευκαιρια χρηματικη στην παρουσα φαση (ποσο μαλλον το p9 που ανεβηκε κ η αρχικη τιμη του σε σχεση με την αρχικη του p8) αλλα ουτε και απο specs αλλα και η τιμη των huawei θα αργησει να πεσει -->> μετα το καλοκαιρι !! (σε αξιοπρεπες ποσο)

Μεταξυ των 2 που μεινανε ειναι θεμα budget καθαρα.

Αν εχεις χρηματα παρε το OnePlus 2 αλλιως και το Nexus5x ειναι πολυ καλη συσκευη συνολικα και δοκιμασμενη.

Βεβαια σε λιγες μερες βγαινει το OnePlus 3 με τιμή στα 309 $ ?? (rumors price) Θα δειξει.....θα εχει 4 ή 6 g ram me sd820 ισως αν δεν βιαζεσαι να δεις τι θα ανακοινωθει γιατι και η τιμη του καπου στα 300+ θα παει.

Εφοσον ομως προτιμας απο Ελλαδα (οπως εγραψες πιο πανω) αγορα τοτε μαλλον το 5x ειναι σχεδον μονοδρομος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...