Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Προέκυψε ένα θεμα σημερα με το iPad που με παραξένεψε.

Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες περίπου, ενα καλώδιο USB σε Lightning για το iPad, γιατί αυτό που το συνόδευε ηταν αρκετά κοντό. Πηρα λοιπόν ενα 2m από το eshop. Η συσκευασία τελικά ηταν bulk παρ' ολο που δεν αναγραφόταν στην περιγραφή αλλά είπα να μην το κανω θέμα μιας και ήξερα οτι το κάνουν και με αλλα Apple accessories προκειμένουν να έχουν χαμηλότερες τιμές.

Σήμερα ομως και παρ' ολο που μεχρι τωρα δεν ειχα κάποιο πρόβλημα, μου εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα την ωρα μου σύνδεσα το iPad στην πρίζα για να φορτιστεί.

"This cable or accessory is not certified and may not work reliably with this iPad"

Εχει νόημα να το παω πίσω; Υπάρχει όντως περίπτωση να μην ειναι Apple το καλώδιο και να ειναι καποια κόπια; Ποσο καλά το εντωπίζει το iOS αυτο το πράγμα; Γιατί οχι τίποτα αλλο, θα με έχουν κοροϊδέψει στεγνά νομίζοντας ότι εχω αγοράσει ένα επώνυμο προϊόν.

Είχε κανείς σας καποιο αντίστοιχο πρόβλημα;

Δημοσ.

Το καλώδιο που σου δώσανε δεν είναι γνήσιο φίλε μου. Πλέον η Apple έχει στα καλώδια της ένα MFI Certification το οποίο είναι γι αυτόν τον λόγο. Να αναγνωρίζει ποια καλώδια είναι αξιόπιστα και ασφαλή για την συσκευή σου. Δεν είναι ανάγκη να είναι γνήσια και μόνο apple απλά πρέπει το καλώδιο να έχει αυτή την πιστοποίηση. Το δικό σου λογικά δεν την έχει γι αυτό και σου βγάζει αυτό το μήνυμα η συσκευή σου.

Δημοσ.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι παλιά η έκδοση του καλωδίου; αν όχι εχει νόημα να το επιστρέψω ή δεν θα βρω ποτέ το δίκιο μου;

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις. Το δίκιο σου μπορείς να το βρεις λογικά γιατί σου πούλησαν για αυθεντικό καλώδιο ένα μαϊμού το οποίο όχι απλά δεν είναι αυθεντικό αλλά δεν φορτίζει καν το τηλέφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...