Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

18 μονο με vdsl

Μηπως εισαι σε profile adsl και πρεπει να το διαγραψεις η απενεργοποιησεις μεσα απο το ρουτερ;

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηπως εισαι σε profile adsl και πρεπει να το διαγραψεις η απενεργοποιησεις μεσα απο το ρουτερ;

όχι έχει "30άρα" απλά και πρέπει να διαγράψει τον ISP του... αλλά στην ελλάδα δεν έχεις λύσεις πάνω σε αυτό όλοι το ίδιο είναι...

Δημοσ.

4 Mbps  Λυκόβρυση, Forthnet 24άρα (εδώ γελάνε)...

Μακράν ο χειρότερος όλων!!! Θυμάμαι εποχές pstn...

Να με πάρουν τηλέφωνο για να μου πουλήσουν vdsl ξέρανε. Να μου αυξήσουν την ταχύτητα δεν μπορούσανε!

• Like 1
Δημοσ.

13 Mps στη Ξάνθη.

Με χελώνα θα πήγαινε πιο γρήγορα το σήμα. Τζάμπα τα λεφτά μας.

13? τυχερε..εγω 5 με το ζορι ..μιλησα με forthnet αν δεν κανουν κατι αλλαζω παροχο.Ειχα 10mbps πριν 2 μηνες και τωρα 5.Τσαμπα λεφτα οπως λες.Το ιντερνετ του γειτονα πιο γρηγορο ειναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

13 Mps στη Ξάνθη.

Με χελώνα θα πήγαινε πιο γρήγορα το σήμα. Τζάμπα τα λεφτά μας.

Καλά γιατί θυμάμαι πως στην Ξάνθη έχει εδώ και κάμποσα χρόνια FTTC? Από τις πρώτες πρώτες περιοχές μάλιστα...

Δημοσ.

10 και τα μυαλα στα καγκελα το εως 24... Παριπιτοντως σε ενα community gaming ειχε ανεβασει ενας τυπος τα παραπονα του οτι επεσε η ταχυτητα του στα 60.. ΕΠΕΣΕ! Απο βουλγαρια ο φιλος...

Δημοσ.

4 Mbps  Λυκόβρυση, Forthnet 24άρα (εδώ γελάνε)...

Μακράν ο χειρότερος όλων!!! Θυμάμαι εποχές pstn...

Να με πάρουν τηλέφωνο για να μου πουλήσουν vdsl ξέρανε. Να μου αυξήσουν την ταχύτητα δεν μπορούσανε!

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

Προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα με την απόσταση σου η την ποιότητα της γραμμής σου

ακόμη και VDSL 50 να βάλεις  καμιά 20 μόνο θα κατεβάζεις το πολύ τα @@ όμως αντί απλά χωρίς να πείς τίποτα εσύ να σε βάλουν σε 50άρι προφίλ για να έχεις internet κοντά στις ταχύτητες που πληρώνεις (γιατί το έως 24 αυτό σημαίνει ότι δεν ειναι καρφωτά αλλά περίπου τόσα δηλαδή να παίζει η σύνδεση κοντά σε αυτό πχ πάνω από 18-19 κτλ όχι έχεις 1 mbps και επειδή στο συμβόλαιο λέει "έως" 24 δεν πρέπει να παραπονιέσαι) 

Στην γερμανια ένας φίλος μου έκανε συμβόλαιο για 30άρα ταχύτητα αλλά επειδή υπήρχε ενα θέμα με την περιοχή του που ήταν επαρχιακή πόλη κατέβαζε με 10... μέσα στο δίμηνο χωρίς καν να χρειαστεί να υπογράψει νέα συμφωνία κτλ άρχισε να κατεβάζει με 30-35+!!!

Γιατί;

Γιατί τον συνδέσανε σε 60άρι προφίλ (χωρίς εξτρά χρέωση ή νέο συμβόλαιο) έτσι ώστε να μπορεί να κατεβάζει στις ταχύτητες που έγραφε το συμβόλαιο του και ας τις υπερβαίνει για λιγο δεν τους ένοιαζε αυτό (γιατι έτσι και αλλιώς δεν έχουν αυτοί κάποιο έξτρα λειτουργικό έξοδο μια ρύθμιση στο μενού του DSLAM είναι)

Αυτό που τους ένοιαζε ειναι να μην ξεφτιλίσουν τον άνθρωπο με το να τον αναγκάσουν να είναι για 2 χρόνια με 10 mbit ενώ περίμενε κοντά στα 30.... 

Αυτή ειναι σωστή πολιτική πιο συγκεκριμένα σε τέτοιες περιπτώσεις ή σου αναβαθμίζουν δωρεάν την γραμμή έτσι ώστε να έχεις περίπου όση ταχύτητα περίμενες να έχεις ή αν δεν γίνεται να αναβαθμιστεί η γραμμή σου μειώνουν το πάγιο στο αντίστοιχης ταχύτητας συμβόλαιο

πχ αν εδώ στο ελλάντα εγώ που έχω VDSL 50 αλλά κατεβάζω το πολύ 24... απο μόνοι τους θα με μεταφέρανε σε χρέωση ADSL 24 (και θα κρατούσα το VDSL 50 προφίλ που κατεβάζει το πολύ έως 24 στην πραγματικότητα) 

Αλλά που;.... στο ελλάντα ειναι πρώτοι στα λογοπαίγνια και στα τυπολατρικά καραγκιοζιλίκια όταν τους συμφέρει (όταν δεν τους συμφέρει βέβαια την ξεχνάνε την τυπολατρία σαν να είχαν ακαριαίο αλτσχάιμερ ) 

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...