Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Crysis 1

2. Όλα τα Stalker

3. Το witcher 3 αν κ λες πως το έχεις δει, αν και δεν ξέρω πως το έδειχνε η κονσόλα.

4. Και τέλος και καρά-οπωσδήποτε, το Metro: Last Light REDUX, που για μένα, είναι το top .

και το Witcher 2.

93C9A693663A366466A008A7893D834258213068

8B35C5A0761DE765E21E2395EE96E3101DA8D03E

και το σε αναπτυξη Forest ειναι πολύ καλό

29AF7FD5679318568B869698DD4A08BE99A5E514

επισης βγηκε αυτο το mod για Watch Dogs

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και το Witcher 2.

επισης βγηκε αυτο το mod για Watch Dogs

Απλα WOW!!! Αν και δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να το τρεχει το μηχανημα μου αυτο.

Τωρα για τα υπολοιπα που εχουν προταθει, αν και ειναι φοβερα παιχνιδια δυστυχως τα περισσοτερα (πχ Witcher 2) το εχω παιξει σε PS, XBox παλαιοτερα. Σιγουρα αξιζει να αγοραστουν σε sale καποια απο αυτα μονο και μονο για τις βελτιωσεις.

Να δω λιγο και τιμες στα METRO. Προς το παρων, οταν μπει ο επομενος μισθος, για Doom με κοβω. Παντως εχω φτιαξει ηδη μια λιστα.

Και παλι ευχαριστω παιδια.

Δημοσ.

vste:<br>

Επίσης, που κολλάει η Amiga ανάμεσα σε κονσόλες;;;;;;;;;;;;; .........καμια σχέση ομως

Τεσπα, για κατι πανέμορφο στη θέση σου θα δοκίμαζα Skyrim με διάφορα mods ανάλογα το γούστο σου βέβαια.

Δημοσ.

Η Amiga, οπως και η Megadrive, 1) ετρεχαν παιχνιδια (εκπλησεσαι; ειδες οτι κατι καινουριο μαθαινει κανεις καθε μερα ;) β) δουλευαν και οι 2 σε SD αναλυση (φταναν μεχρι 480i) πραγμα που τοτε δεν μας ενοχλουσε και φχαριστιομασταν τα παιχνιδια.. γ) το 90% των ατομων (και ισως να λεω λιγους) που ειχαν Amiga στα 90s την χρησιμοποιουσαν κυριως για videogames.  Σημερα για μερικους αν δεν ειναι τουλαχιστον 1080 η αναλυση, παθαινεις καταραχτη αν παιξεις.

edited

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος Amiga τα τελευταία 20χρόνια. Οπότε ένιωσα ότι έπρεπε να σχολιάσω το γεγονός ότι η Amiga ΔΕΝ είναι κονσόλα ώστε να την βάζεις ανάμεσα σε PS κλπ. Το ότι οι περισσότεροι την χρησιμοποιούσαν μόνο για παιχνίδια και δεν ήξεραν τις δυνατότητες αυτού του υπολογιστή το μόνο που μου δείχνει είναι την άγνοια του κόσμου. 

edited

Δημοσ.

...

Και εγω δουλευα Deluxe Paint, Vista Pro, Imagine, εμπαινα με 1200 modem σε telnet BBS, κα. Και εχω παει και σε μερικα AMIGATHERING.

Δεν αλλαζει ομως το γεγονος οτι η AMIGA χρησιμοποιηθηκε κυριως σαν παιχνιδομηχανη.

Ουτε το οτι σε θεμα για γραφικα videogames σε ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC) ειναι λιγο OFF TOPIC η παρεμβαση που εκανες.

Παντα φιλικα, στο internet ειμαστε, δεν εχουμε να χωρησουμε τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...