Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Οντως το Quantum Break το ειχα στον νου μου. Αλλα αυτο το WIndows Store δεν παλευεται ρε γαμωτο.. Παντως αμα παιζεις στα 720p ακομα και το ψοφιμι μου τα καταφερνει αρκετα αξιοπρεπως. Στα λιγα games που εχω προλαβει να βαλω ειμαι High και βαλε μερικες φορες. Την καλυτερη εντυπωση σε γραφικα εως τωρα παντως μου την εχει κανει το The Vanishing of Ethan Carter. Φοβερο art direction! 2-3 συγχρονα παιχνιδια να αγορασεις εχεις παρει 1080p monitor.Μην κανεις το λαθος και εισαι με 720p monitor κακο στα ματια σου κανεις ειδικα σε παιχνιδια. Εκτως αν τα παραπανω που γραφεις τα γραφεις γιατι τα παιχνιδια θα κοιτας να τα παιζεις δωρεαν σπασμενα.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 2-3 συγχρονα παιχνιδια να αγορασεις εχεις παρει 1080p monitor.Μην κανεις το λαθος και εισαι με 720p monitor κακο στα ματια σου κανεις ειδικα σε παιχνιδια. Εκτως αν τα παραπανω που γραφεις τα γραφεις γιατι τα παιχνιδια θα κοιτας να τα παιζεις δωρεαν σπασμενα.Με 90€ τί οθόνη παίρνεις?Γιατί τόσο κοστολογω τα "σύγχρονα" παιχνίδι που αγοράζω. 1
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Με 90€ τί οθόνη παίρνεις? Γιατί τόσο κοστολογω τα "σύγχρονα" παιχνίδι που αγοράζω. Αν μιλαμε για κλειδαδικα ναι βγαινει πανω κατω 100ευρω https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=catspan&keyphrase=lg+full+hd https://www.skroutz.gr/s/4877718/Samsung-S22D300HY.html προφανως και εννοουσα τιμες καταστηματων αλλα πανω κατω γυρω στα 100 με 110ευρω ξεκινανε οι full hd οθονες.
vste Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 2-3 συγχρονα παιχνιδια να αγορασεις εχεις παρει 1080p monitor.Μην κανεις το λαθος και εισαι με 720p monitor κακο στα ματια σου κανεις ειδικα σε παιχνιδια. Εκτως αν τα παραπανω που γραφεις τα γραφεις γιατι τα παιχνιδια θα κοιτας να τα παιζεις δωρεαν σπασμενα. Και ποιος σου είπε οτι δεν έχω 1080p monitor? Μερικοί βγαζετε βιαστικά συμπεράσματα χωρίς να διαβάζετε το θεμα. Δωρεάν ότι αξίζει δεν παίζω.. Το αγοράζω γιατί θέλω να επιβραβεύονται τα καλά.. Όπως γράφω και σε ποστ στο θεμα αν και υπάρχουν 2-3 1080p monitors/tvs στο σπίτι παίζω σε projector κυρίως που έχει native ανάλυση 800p. Τα μάτια μου δεν τα εβγαλα με C64 με RF σήμα, δεν νομίζω να τα βγάλω σε 1280x800. Απορω πάντως, ο μόνος είμαι που είχα SNES, Megadrive, Amiga, Playstation, Dreamcast, κα σε CRT Tv και δεν έτρεχε αίμα από τα μάτια μου όταν έπαιζα? Και το περίεργο? Και σήμερα όταν βάζω καμία φορά το PS2 και παίζω κανένα Primal δεν πεθαίνω εγκεφαλική αιμορραγία από το 480p και τα 20+ fps. Είδατε άμα είναι ακουλτουρος ο άνθρωπος και τολμαει να εκθέτει τα μάτια του στα μιασματα των κάτω από 1080p 60 fps? 1
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δωρεάν ότι αξίζει δεν παίζω.. Το αγοράζω γιατί θέλω να επιβραβεύονται τα καλά.. Όπως γράφω από την αρχή, αν και υπάρχουν 2-3 1080p monitors/tvs στο σπίτι παίζω σε projector κυρίως που έχει native ανάλυση 800p. Τα μάτια μου δεν τα εβγαλα με C64 με RF σήμα, δεν νομίζω να τα βγάλω σε 1280x800. Απορω πάντως, ο μόνος είμαι που είχα SNES, Megadrive, Amiga, Playstation, Dreamcast, κα σε CRT Tv και δεν έτρεχε αίμα από τα μάτια μου όταν έπαιζα? Και το περίεργο? Και σήμερα όταν βάζω καμία φορά το PS2 και παίζω κανένα Primal δεν πεθαίνω εγκεφαλική αιμορραγία από το 480p και τα 20+ fps. Είδατε άμα είναι ακουλτουρος ο άνθρωπος και τολμαει να εκθέτει τα μάτια του στα μιασματα των κάτω από 1080p 60 fps? Που κολλανε οι crt tv με τα σημερινα monitor??? Επισης το παραπανω το ανεφερα σαν συγκριση με 720p monitor οχι για προτζεκτορες κλπ Ελεος να θεωρειται πολυτελεια εν ετη 2016 το 1080p.....
Lautrec Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Τα Space Marine, Hitman: Absolution, Metro 2033 + Metro: Last Light REDUX και Far Cry 4 έχουν τούμπανο γραφικα και ας είναι λίγο παλιά. Αν θες πιο καρτουνίστικη υφή δές Bioshock infinite που έχει πολύ όμορφα textures. 1
vste Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Που κολλανε οι crt tv με τα σημερινα monitor??? Επισης το παραπανω το ανεφερα σαν συγκριση με 720p monitor οχι για προτζεκτορες κλπ Ελεος να θεωρειται πολυτελεια εν ετη 2016 το 1080p..... Βρε συ (να εξηγούμαι δεν ψάχνω για τσακωμό αλλά) στο προηγούμενο με "κατηγορήσει" ότι ταλαιπωρω τα μάτια μου και να κάνω οικονομία ο φτωχός 2-3 παιχνίδια να πάρω ένα καλό 1080p monitor. Εκτός και αν είμαι λαμογιο και ψωνιζω μόνο από θείο. Λοιπόν αυτή τη στιγμή μπορώ να παίξω σε 42" 1080p, 40" 1080p, 24" 1080p και 100" 720p. Και επειδή παιχνίδια παίζω δεν μετραω pixels προτιμώ τις περισσότερες ίντσες = μεγαλύτερο immersion. Που κολαει ή κουβέντα για το αν είναι πολυτέλεια ή όχι το 1080 (δεν είναι btw). Μερικά παιχνίδια να τσεκαρω ζήτησα, σαν νέος χρήστης pc για gaming, να μου προτείνετε ο χριστιανός και έχει γίνει θέμα! Ο άλλος με έβρισε γιατί ΤΟΛΜΗΣΑ να πω ότι το Uncharted έχει ωραία γραφικά ενώ δεν είναι pc. Άλλος θέλει να με κάνει με το ζόρι να παίξω σε 1080 αλλιώς είμαι πειρατής.. Τέλος πάντων ευχαριστω για τις απαντήσεις με τις προτασεις. Έχω αρκετά από τα παιχνίδια που βαλατε σε que προς αγορά (ήδη το Tomb Raider αγοράστηκε).
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Και ποιος σου είπε οτι δεν έχω 1080p monitor? Μερικοί βγαζετε βιαστικά συμπεράσματα χωρίς να διαβάζετε το θεμα. Δωρεάν ότι αξίζει δεν παίζω.. Το αγοράζω γιατί θέλω να επιβραβεύονται τα καλά.. το χει αυτό το ελάτωμα ο fulgore,θα τον μάθεις σιγά σιγά. Αν μιλαμε για κλειδαδικα ναι βγαινει πανω κατω 100ευρω https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=catspan&keyphrase=lg+full+hd https://www.skroutz.gr/s/4877718/Samsung-S22D300HY.html προφανως και εννοουσα τιμες καταστηματων αλλα πανω κατω γυρω στα 100 με 110ευρω ξεκινανε οι full hd οθονες. οκ τότε!
GIORGI. Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Crysis 3 batman arkham knight Ryse: Son of Rome Far Cry 4 Αυτά θυμήθηκα 3
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παιζω σε 720p λογο projector και δεν εχω προβλημα με τα 30 fps. Sorry επρεπε να το αναφερω. Εγω αυτο εδω σχολιασα και εκει πηγε και η κουβεντα μου για την αναλυση.Δεν θυμαμαι να ειπα πουθενα αν εχεις ή οχι 1080p οθονες σπιτι σου.Για να μην παρεξηγουμαστε κιολας. Είδατε άμα είναι ακουλτουρος ο άνθρωπος και τολμαει να εκθέτει τα μάτια του στα μιασματα των κάτω από 1080p 60 fps? και σε αυτο εδω.Ουτε ειπα πουθενα οτι τα παιχνιδια θα τα παιζεις τσαμπε ουτε τιποτα. Αρα ειδες πως η κουβεντα απο 720p σε προτζεκτορα(που αληθεια ποσοι αραγε να παιζουν σε κατι τετοιο)πηγε σε 1080p???Αυτο για να ξερουμε τι γραφουμε.
dimyok Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Η μηχανη τι κυβισμου ειναι για να προτεινω αναλογο μεγεθος .
Apoll Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Crysis 3 batman arkham knight Ryse: Son of Rome Far Cry 4 Αυτά θυμήθηκα Θα συμφωνήσω. Ryse Son of Rome έχει τα καλύτερα γραφικά. Αλλά η 950 δεν πρόκειται να βγάλει ούτε 30fps γιατί δεν έχει VRAM αρκετή. 1
vste Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Θα συμφωνήσω. Ryse Son of Rome έχει τα καλύτερα γραφικά. Αλλά η 950 δεν πρόκειται να βγάλει ούτε 30fps γιατί δεν έχει VRAM αρκετή. Το RYSE οντως το χαλβαδιαζω.. Αλλα λιγο γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σαν gameplay, λιγο οτι οντως μαλλον θα ψιλοκολαει μαλλον θα αγοραστει σε κανα Summer Sale του Steam.
Anuminas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 επισης αυτο με 60fps/physx, εκπληκτικο Θα συμφωνήσω. Ryse Son of Rome έχει τα καλύτερα γραφικά. Αλλά η 950 δεν πρόκειται να βγάλει ούτε 30fps γιατί δεν έχει VRAM αρκετή. μια χαρα φθανει, αντι για ultra textures θα βάλει high που εχουν σχεδον ασημαντη διαφορά. το ποσα frames βγαζει δεν ξέρω. αλλα πέρα απο τα καλά γραφικά (το Crysis 3 στο pc έχει καλύτερα) το παιχνιδι ειναι μετριοτατο. 1
liakjim Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πολύ ωραίο θέμα και κρίμα που μερικοί δεν έχετε πιάσει τον παλμό του TS. Ειλικρινά, υπάρχουν λίγοι τίτλοι που με τα γραφικά τους και κυρίως το artistic κομμάτι, μου έχουν προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι βρίσκομαι στον κόσμο τους και έχουν χαραχτεί στην μνήμη μου. @vste , σου συνιστώ απαραιτήτως τα : 1. Crysis 1 2. Όλα τα Stalker 3. Το witcher 3 αν κ λες πως το έχεις δει, αν και δεν ξέρω πως το έδειχνε η κονσόλα. 4. Και τέλος και καρά-οπωσδήποτε, το Metro: Last Light REDUX, που για μένα, είναι το top . 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα