Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.

Πριν απο μια εβδομαδα πηρα για 1η φορα ενα budget gaming PC. Οταν λεω budget εννοω i3-6098p, GTX 950, 8Gb DDR4.

Τα περισσοτερα multiplatform που εχω δει εως τωρα (Fallout 4, Dark Souls 3, The Vanishing of Ethan Carter) ειναι σαφως ανωτερα απο τα αντιστοιχα του PS4.

Φανταζομαι οτι το GTA 5 θα ειναι καλυτερο σε γραφικα αλλα δεν σκοπευω να το ξανα αγορασω γιατι το εχω ηδη στο Xbox 360. Το ιδιο και το WItcher 3 που το εχω λυωσει σε PS4.

Για αυτο ρωταω να μου προτεινετε καποια games σε PC που πιστευετε οτι εχουν πραγματικα τουμπανο γραφικα. Δεν συζηταω για gameplay, κλπ μονο για γραφικα.

Παρακαλω πολυ ας μην μετατραπει το ποστ σε flame war PS4 vs PC γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του.

Edit: Διαγραφή αναφορών στο Uncharted.

Επεξ/σία από vste
Δημοσ.

Όπως εγραψες και μονος σου το pc σου είναι budget οποτε μην περιμενεις τουμπανο γραφικα με μια gtx950 . Τωρα αν θεωρεις εσυ μια αναλυση full hd χωρις shadows η anti-alliasing τουμπανο παω πασο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα.

Πριν απο μια εβδομαδα πηρα για 1η φορα ενα budget gaming PC. Οταν λεω budget εννοω i3-6098p, GTX 950, 8Gb DDR4.

Τα περισσοτερα multiplatform που εχω δει εως τωρα (Fallout 4, Dark Souls 3, The Vanishing of Ethan Carter) ειναι σαφως ανωτερα απο τα αντιστοιχα του PS4.

Αλλα... Την προηγουμενη μερα απο την αγορα του PC ειχα παρει το Uncharted 4. Κατι τετοιο σε ποιοτητα γραφικων και art direction δεν εχω δει ακομα στον PC να πω την αληθεια.

Φανταζομαι οτι το GTA 5 θα ειναι καλυτερο σε γραφικα αλλα δεν σκοπευω να το ξανα αγορασω γιατι το εχω ηδη στο Xbox 360. Το ιδιο και το WItcher 3 που το εχω λυωσει σε PS4.

Για αυτο ρωταω να μου προτεινετε καποια games σε PC που πιστευετε οτι εχουν πραγματικα τουμπανο γραφικα. Δεν συζηταω για gameplay, κλπ μονο για γραφικα.

Παρακαλω πολυ ας μην μετατραπει το ποστ σε flame war PS4 vs PC γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του.

dragon age inquisition ... ;)  

far cry 3 επισης αρκετα καλο και φυσικα το 4 ...

rise of the tomb raider κορυφαιο...

• Like 1
Δημοσ.

Όπως εγραψες και μονος σου το pc σου είναι budget οποτε μην περιμενεις τουμπανο γραφικα με μια gtx950 . Τωρα αν θεωρεις εσυ μια αναλυση full hd χωρις shadows η anti-alliasing τουμπανο παω πασο.

Παιζω σε 720p λογο projector και δεν εχω προβλημα με τα 30 fps. Sorry επρεπε να το αναφερω.

Δεν μιλαω για το πως τρεχει το παιχνιδι το PC μου. Να το πω ποιο απλα (ξαναλεω δεν ειναι Flame): Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το Uncharted 4 του PC σε θεμα γραφικων?

EDIT: Παντως θεωρω οτι το τουμπανο γραφικα δεν ειναι τα shadows η το anti-aliasing αλλα το art direction κυριως. ΓΙα παραδειγμα τι να τα κανω τα πολυγωνα οταν μου φτιαχνεις τον ιδιο γκρι διαδρομο που εχω δει σε 10δες παιχνιδια εως τωρα. 

dragon age inquisition ... ;)  

far cry 3 επισης αρκετα καλο και φυσικα το 4 ...

rise of the tomb raider κορυφαιο...

To Rise of he Tomb Raider οντως φαινεται ενδιαφερον! Κατι videos που εχω δει τουλαχιστον.

Δημοσ.

Παιζω σε 720p λογο projector και δεν εχω προβλημα με τα 30 fps. Sorry επρεπε να το αναφερω.

Δεν μιλαω για το πως τρεχει το παιχνιδι το PC μου. Να το πω ποιο απλα (ξαναλεω δεν ειναι Flame): Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το Uncharted 4 του PC σε θεμα γραφικων?

To Rise of he Tomb Raider οντως φαινεται ενδιαφερον! Κατι videos που εχω δει τουλαχιστον.

παιχνιδαρα...αλλα και το dragon age αν και παλαιοτερο αν σαρεσουν τα rpg ειναι κορυφαιο...

Δημοσ.

To Unch4 τεχνικά και τεχνολογικά δεν το αγγίζει κάτι αυτή τη στιγμή. Οπτικά όμως υπάρχουνε ανώτεροι τίτλοι (προφανώς). Ναί, το έπαιξα/τερμάτισα. :)

Quantum Break/Witcher 3/Crysis 3/Rise of the TR είναι κάποια παραδείγματα.

Βέβαια θέλουνε και το ανάλογο PC να τα δείς όσο πάνε (εκτός του Crysis 3 που πάλιωσε πλέον).

Ρίξε μια ματιά στο Quantum Break.

http://www.dsogaming.com/screenshot-news/quantum-break-looks-like-4k-without-reconstruction-tech/

• Like 1
Δημοσ.

To Unch4 τεχνικά και τεχνολογικά δεν το αγγίζει κάτι αυτή τη στιγμή. Οπτικά όμως υπάρχουνε ανώτεροι τίτλοι (προφανώς). Ναί, το έπαιξα/τερμάτισα. :)

Quantum Break/Witcher 3/Crysis 3/Rise of the TR είναι κάποια παραδείγματα.

Βέβαια θέλουνε και το ανάλογο PC να τα δείς όσο πάνε (εκτός του Crysis 3 που πάλιωσε πλέον).

Ρίξε μια ματιά στο Quantum Break.

http://www.dsogaming.com/screenshot-news/quantum-break-looks-like-4k-without-reconstruction-tech/

Οντως το Quantum Break το ειχα στον νου μου. Αλλα αυτο το WIndows Store δεν παλευεται ρε γαμωτο..

Παντως αμα παιζεις στα 720p ακομα και το ψοφιμι μου τα καταφερνει αρκετα αξιοπρεπως. Στα λιγα games που εχω προλαβει να βαλω ειμαι High και βαλε μερικες φορες.

Την καλυτερη εντυπωση σε γραφικα εως τωρα παντως μου την εχει κανει το The Vanishing of Ethan Carter. Φοβερο art direction!

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το pc σου, με την 950 και με πολυ χειροτερο επεξεργαστη καταευχαρηστηθικα Rise of The TR το οποιο και ειναι οτι πιο κοντινο στο Uncharted αυτη τη στιγμη σε PC. 

GTA V κατωτερο ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΑ απο uncharted ειναι ομως πανεμορφο ειδικα αν κανεις συμβιβασμους σε fps. 

• Like 1
Δημοσ.

2 παιχνιδια που μου ηρθαν τελικα ειναι τα εξης:

Max Payne 3. Γραφικαρες ακομα και σημερα και φθηνο στο Steam!

78b6d966350a29c02e43cec88a8109cc-650-80.

Enslaved: Odyssey to the West. Οτι πιο κοντινο εχει ο PC στο The Last of Us.

enslaved1_pv2ktl.jpg

Γυρω στο 20αρικο το καθενα παιζουν. Και τα ειχα τελειωσει στο Xbox πριν πολλα χρονια.

• Like 2
Δημοσ.

Δε βλέπω ούτε ειρμό ούτε λογική στο θέμα και στο κριτήριο, αλλά ας είναι...

Από παλιότερα το πρώτο Crysis σημάδεψε τεχνολογικά μια εποχή.

Heavily modded Skyrim ξεπερνά σχεδόν οτιδήποτε στην αγορά τώρα σαν ποιότητα εικόνας, αν και για σταθερά και ανεκτά frame rates θέλει ΠΑΡΑ πολύ δυνατό μηχάνημα.

Από πλευράς optimisation τα Tomb Raider / Rise of the Tomb Raider είναι εξαιρετικά, και γενικά ό,τι έχει βγάλει η Eidos.

Το κορυφαίο αυτή τη στιγμή είναι το Doom 4 και, για αυτό που κάνει, θα έλεγα το Witcher 3.

Το Uncharted 4 είναι ένα πετσοκομμένο πράμα που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έδειχναν σε Ε3 και συμφωνώ γενικά με τον Κεραυνό. Το ότι φαίνεται ωραίο σε τηλεόραση δε σημαίνει κάτι.

• Like 5
Δημοσ.

Δε βλέπω ούτε ειρμό ούτε λογική στο θέμα και στο κριτήριο, αλλά ας είναι...

My bad φαίνεται ότι δεν το εξήγησα σωστα.

Πήρα PC και θέλω να μου προτείνετε παιχνίδια που θεωρείτε (άρα υποκειμενικό) ότι έχουν ωραία γραφικά ώστε να έχω έναν μπουσουλα.

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις ήδη αγορασα το Tomb Raider γιατί βλέπω ότι το προτείνετε αρκετοί.

Edit: Διαγράφονται οι αναφορές στο Uncharted..

Δημοσ.

εδώ είμαστε pc games m8..

άσε μας με το uncharted 4 να χαρείς..

όλα τα pc games > console games..

και επειδή ετοιμάζω κείμενο(μιας και πρόσφατα απέκτησα ps4) με αυτό και έχω νεύρα με τους devs άστο..

Αν θες πολύ ωραία γραφικά κοίτα witcher 3,δε το ακουμπάει τίποτα!

4k λάχανα, 4k ραδίκια,4k πιπίνια,4k τρίχες,4k σπαθιά και πανοπλίες.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το Uncharted 4 του PC σε θεμα γραφικων?

στο pc δεν υπάρχουν cinematic παιχνιδια με πληθώρα set pieces σαν το Uncharted 4, ειναι αχρειαστο ερώτημα, ισως επειδή οπως ειπα και αλλου δεν εχουν πέραση στο κοινο του pc.

Κατά τη γνώμη μου το Witcher 3 σε 60fps στο pc ειναι εκπληκτικο και φυσικά πιο απαιτητικο στο να αποδωθεί και λογω open world φυσης με μηδενικά loadings ακομη και οταν εισερχεσαι σε κτηρια και ολοκληρες πολεις και φυσικά λογω 60fps.

To Crysis οπως ειπώθηκε σημαδεψε μια εποχή, χωρις να ειναι στην λογικη του Uncharted, σε πετούσε σε μια μεγάλη ζουγκλα χωρις προσχεδιασμένα set pieces και απο εκει και πέρα εσύ επέλεγες πως θα κινηθεις και θα διαμορφώσεις τις καταστάσεις. Επισης ειχε απειρως μεγαλυτερο environmental interaction σε σχέση με τα Uncharted.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...